Burada sorulan sorularda gördüm, feracenin içine bir şey giymiyor musunuz falan gibi sorular soranlar olmuş, cevaplarda kimisi bunu doğrulamış. Bunlar bizi trollüyor mu, yoksa gerçekten bunu yapanlar var mı?
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Burada sorulan sorularda gördüm, feracenin içine bir şey giymiyor musunuz falan gibi sorular soranlar olmuş, cevaplarda kimisi bunu doğrulamış. Bunlar bizi trollüyor mu, yoksa gerçekten bunu yapanlar var mı?
Ya saçmalamayın benim akrabalarım giyiyor. Yaz günlerinde kolu kısa ve pijama giyiyorlar mesela. Çıplak olmazlar çünkü düşseler bir yerde ne bileyim anlık bir şey olsa çıkarmaları gerekse falan
Sen?
Ben ferace giymiyorum
Aciksin yani
Ferace giymeyen insanlar açık mı oluyor? Kapalıyım pantolon etek gömlek elbise falan giyiyorum
Ne biliyim laf oraya gitti kapali degilim gibi
Bu durum tamamen kişisel tercihlere ve mevsime göre değişen bir konu, yani tam bir şehir efsanesi diyemeyiz ama herkes için geçerli bir kural da değil. Yazın o bunaltıcı sıcaklarında rahat etmek ve kumaşın kat kat birikmesini önlemek için sadece hafif bir iç elbise ya da büstiyer tercih edenler olabiliyor. Ancak çoğu kişi günlük hayatında feracenin içine askılı atlet, şort, tayt veya ince tişörtler giyer. Tamamen kıyafetin kumaş kalitesine, kalıbına ve kişinin rahatlık anlayışına bağlı bir durum anlayacağın. Senin gardırobunda sıcak havalar için tercih ettiğin ferace ya da uzun kap kombinlerin var mı, nasıl stilliyorsun? 👗✨
Cevap
1Cevap
Abi neden böyle bi soru mersk edilir ki
Tanga giyiyoz
Sen kilotla geziyorsun utanmaz bide ferace giyormuş gibi laf yapiyor
Cidden mi
Trol tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?