İster istemez takım elbise giyen daha öne çıkıyor. Ama önemli olan takımın o kişiye uygun olması yani pantolon, ceket ve gömlek bedenleri. Ne bol ne de aşırı dar. Biraz dar olabilir eğer güzel bir fiziğe sahip olunursa. Yoksa normal beden de giyilebilir. Takım giyenin cazibesi olması için de gömleğin altına atlet giyilmemeli. Hele beyaz gömleğin içine. Siyah, mavi gömlekte görülmez ama beyaz'da çok ortaya çıkıyor.
fiziğin düzgün olacak, takım elbisenin kumaşı, kesimi , modeli de kaliteli olacak , doğru bedende olan ve tenine uyan renkte olacak , doğru renk gömlek , kravat , kemer ve ayakkabıyla kombinlenecek.. işte o zaman parmak ısırtır... takım elbise konusunda en başarılı 3 adam da şunlardır.. Yeni James Bond , David Beckham ve Ronaldo..
yazlık , kışlık , gündelik , spor , resmi / ciddi ortamlarda giyilecek takım elbiseler farklı olmalıdır.. ve açıkçası ülkemizdeki pek çok markanın takım elbise kesimleri saçma sapandır.. ya pantolonun kesimi kötüdür , ya ceketin modeli vs vs vs... iyi olanlar da var , yok değil ama.. italyan kesim takım elbiseleri tercih ederim şahsen..
Bunu taşıyacak fiziği varsa neden olmasın ama taşıyamaz ise jilet gibi olmaktan çok penguen gibi olur. O yüzden kesiminden tut, bedenine kadar iyi ayarlamak lazım... Ekstra bir hava kattığı aşikar tabii ama herkesede yakışmıyor maalesef :) hatta daha da itici hale gelenler muhakkak vardır. Taşıyan var taşıyamayan var...
Bence hayır hatta iğrenç resmi olmak ne zaman çekicilik oldu her zaman salaş ve rahat giyinmeyi severim ve onu savunurum çünkü sanki beni biri kisitliyormus gibi geliyor içindeyken. Bilmem neden böyle hissediyorum sanki benim gırtlağından sıkıyor gibi hissediyorum sanki.
Evet takım elbiseler elit bir görünüm verir Kravatla birlesince harika bir tablo eserine dönüşür Ütülı jilet gibi olmasi gerekir Lacivert ve gri modeller iyidir Siyah cok parlak siyah olursa smokin gibi duruyor
En çirkin erkeği bile güzelleştirmez.. Taşıyabilmek önemli.. Doğrusu son dönemlerde bende klasik giyiniyorum.. Bunu bir başkasının gözünde iyi görülmek için, kibir için, hava atmak için değil, kendime değer verdiğim için yapıyorum. İlk başlarda yadırgıyordum, benden başka takım veya ceket giyen yok gibisinden. Daha sonra alışınca, normal geldi ve sürekli klasik giyinerek, spor giyimi yadırgar oldu Mesela şu an hiç blue jeans giyesim gelmiyor :D Kumaş da daha çok rahat ediyorum :) Şu ana kadar da ekstra bir cazibe veya farklı bir durum yaşamadım :D
temiz duruş diye bişi var jilet gibi ise her erkek bir tık ilgi çeker ama bu outfits de de aynı dır yeterki renkler ve kumaşlar güzel olsun... takım elbise giymiş erkek sakal tıraşı ve saçını da düzelterek çıktı karşımıza ilk önce düğünlerde sonra konferanslarda ee doğal olarak dikkatçektiğini düşünüyoruz ama hayır erkekler her gün kadınlar gibi saçlarını sakallarını düzeltip isterse spor giyinsin tüm kombinlerini doğru şekilde yaparsa dikkat çeker inanın bana çeker
Ya ister istemez bir havası oluyor. O ceketin kravatın, derli toplu görüntünün sağladığı bir ciddiyet, en önemlisi temiz bir görüntü var.
Ben genelde sevmem, kravat, ceket vs boğar beni. Ama nadiren mecbur kaldığımda giyiyorum, dürüst olayım, insanın bizzat kendisinin dahi kendisine bakışı biraz farklilasabiliyor. Daha saygın bir görüntü.
Ne demiş ünlü düşünür Barney Stinson; "Suit Up!" Meslek seçimimi bil kıyafet prosedürüne uymamak için yaptım. Takım elbise örtüdür. Ne karakteri yansıtır ne de tarzı. Değişmez, eskimez, yeniliğe çok çok az açıktır. Takım elbise düzen korkusu yaşayanların üniformasıdır.
Değişir. Paçası bilekte bitiyor ve babetimsi Ayakabi ile tüm cazibesini yitiriyor. Çok fazla sıksa ya da göbek kat kurmuş seklinde olunca da cok göze hitap ediyor, ama ortalamaya vurunca iyi oturan, ütülü birtakım elbise Erkeklere yakışıyor.
Takım elbise yetmez, karizma şart ayrıca siyah takım elbise altına beyaz çorap ve kundura tam bir düğüne giden keko tarzı oluyor. Bence erkeklere siyah takım elbise yakışmıyor, gri iyidir ama en önemlisi içindeki.
Benim bir sözüm vardır; takım elbise bir erkeğe yakışıyorsa, erkek o takımı layığıyla taşıyabiliyorsa işte o adam olmuştur. Yani demek istediğim, takım elbisenin her erkeğe yakışmadığı, eğer yakışıyorsa o erkek gerçekten iyi bir fiziğe ve boya sahiptir. Doğal olarak biz kızları kendilerine çekmeleri pek zor olmaz. Çoğu Türk kızı üniformalara ve takım elbiselere özel bir ilgi gösterir. Böyle bir gerçek var, kimse inkâr edemez...
Evet bazıları üzerinde çok güzel duruyor. Ben bir türlü ısınamıyorum takım elbiseye giysemde pek özen göstereceğimi sanmam. Kaç yıl sonra abimin oğlunun nişanda giyeceğim.
Kesinlikle var. İnsanlarda öyle pozitif bir hava yaratıyor ki, üzerinde saçma sapan durmuyorsa ve azıcık tipin de düzgünse girdiğin ortamlarda kabul edilebilirliğin ve gördüğün saygı muazzam artıyor
Açıkça söylemek gerekirse kendime yakıştırıyorum. Ama herkese yakışmıyor. kürdan gibi vicudu olanlar kanvas pantolon ve renkli gömlek ile kombinleyebilir.
evet, ben spor yapıyorum ve takım elbiseyi iyi taşıdığımı düşünüyorum. özellikle insanların casual takıldığı (starbucks, bar, avm) gibi yerlere takım elbiseyle girince dikkat çekme durumu oluyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dogru ama bana gore cirkin olani takim bile kurtarmaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Taşıyana aşırı yakışıyor. En çok da içine yelek giyip üzerine ceket giyenlere bayılıyorum
Göbek problemim olmadığından, kendime yakıştırıyorum. Ama pandemi nedeniyle giyecek ortam azaldı. Iş desen evden, düğün desen millet artık uzaktan takı işlerini yapıyor. IBAN atıyor ya:)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Alakası yok. 170 erkek takım elbise giysin kimse bakmaz