Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
- Moda & Stil konusunda 32,7b cevap paylaştı.
u 2 güAynen amaç ten rengi sormak. görüyorsun zaten buğday ten rengi işte, yeşil diyecek halimiz yok.
10 Yorumla Moda & Stil konusunda 722 cevap paylaştı. bu ışıkta açık buğday gibi duruyor, normal beyaz ten de olabilir bacakların rengi.
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 671 cevap paylaştı.
2 güBuğday sanırım.. Ama çok hoş. Tenin vücudun. Kaç yaşındasın
21 Yorumla- 2 gü
Cevap vermeyecek misim
Ten rengini bilmem ama bacakların ayrı ayakların ayrı güzel duruyor
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 güKendini cekicimi saniyorsun
Ayak tirnaklari yamuk cikiyor amcak oje ile bunu kapatmaya calisman tuhaf,
Bir de don giymis akli seyind eolanalrin dikkstini cekmek icin
Kolunu cekip ten rengi sormak vsrdi ama güya gerçek olma olasiligi %30 bir foto ile ilgi oesidne kosucak kadr basit dusunuyorsun
211 Yorumla- 2 gü
Aynısını yazdım djxncnc
Cevap sahibi2 güSoran ,. bir tik alınmış gibisin
Sana bu insancil isnanalrlaa bol sans 😉
Cevap sahibi2 gü@adımsevimli sevimli öyle bir yorumunu göremedim
Soran2 güValla çok kasıyosun, kıyamam sana freud olucam diye ola ola paranoya olmuşsunn.
Uyandım, karşımda ayna var, canım istedi içimden geldi çektim attım. Kudur köpek hahahh
Soran2 güValla çok kasıyosun, kıyamam sana freud olucam diye ola ola paranoyaa olmuşsun.
Uyandım, karşımda ayna var, canım istedi içimden geldi çektim attım. Kudur köpek hahahh
Soran2 güYorumları silip silip duruyor bir de aşağılık kompleksli kıyamam :D
Cevap sahibi2 güTahmin ettigim gibi
Takıntılı hemen incinen bir tipsin
İlgi meraklisi olmanda bunu destekliyor- 2 gü
Yok yani bende öyle düşündüm demek istedim
Cevap sahibi2 gü@adımsevimli anladim ikinizde beni rahat birkain düşüncemi soyeldim ve bitti nokta
Soran2 güAhah aynen berk29istt , uza şimdi saldırgan ucube :d
- 2 gü
Hahahahahaha
1 güaynen rengin açık buğday Bişey sorabilir miyim? hangi elbiseden laf ettiler cevap ver
00 YorumlaModa & Stil konusunda 595 cevap paylaştı. Tenin ne önemi var önemli olan kişilik karakter
00 Yorumla
2 güBurdan donunun rengini bile söylerler sana hatta daha fazlasını da 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 güBuğday gibi sanki fiziğinide merak ettim kapalıydın heralde 🙄
02 Yorumla
Soran2 güUydur uydur aynen
Cevap sahibi2 güNeden uyduracam kiiiii
- Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı.
2 güFotodan açıksa gerçekte beyaz tenlisin tam olarak
00 Yorumla Beyaz tenlisin ama yanlış yere foto atıyorsun benden söylemesi
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 gükahvaltı için süt reçeli gibi :)
12 Yorumla
Soran2 güHahah tatlı
Cevap sahibi2 gügözlerimi bayram ettiren manzara kadar değil :)
2 güAllah bağışlasın
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 4,1b cevap paylaştı.
2 güSüt beyazına hafif kakao tozu ekilmiş.
10 Yorumla Bugday tenlisin ama Şu an orada olmam lazim di🤭
00 Yorumla
2 güAyaklardan tanıdım. Ayakları da sormuştun sen 😄
00 Yorumlabugday gibime geldi ama beyaz gibi de duruyor
00 YorumlaSkm ten rengini bacaklar iyiymiş
14 Yorumla
Soran1 güEmredersiiiiin
- 1 gü
canım Bir şey sorabilir miyim gizli üye
Bacağını görmek zorunda mı herkes
14 Yorumla
Soran1 güBiz köylü kaşını görüyoruz ama🙃
- 1 gü
aramızda kavga etmeseniz
2 güNevresim seçimin çok iyi 😅😅
11 Yorumla
Soran2 gühahah dalga gecme..
Gizli Üye(36-45)2 güTenin gayet güzel. Bacakların dolgun ve çok güzel. Ayakların aşırı tatlı :)
010 Yorumla
Soran1 güOyş iltifat makinesi
Cevap sahibi1 güÇok beğendim gerçekten ❤️
Soran1 güSag ol askitom
Cevap sahibi1 güÜst taraf nasıl 😅
Soran1 gümemiktolar tombikto haha
Cevap sahibi1 güYaaaa 😍😍😍 görmek isterdimmm
Soran1 güÜff
Cevap sahibi1 güNeee
Soran1 güHemen abart
Cevap sahibi1 güNe abartması yaa onları da görsem keşke dedim çıplak foto at demedim kiiii
2 güPespembe güzel
02 Yorumla
Soran2 güHdjh
- 2 gü
Güzel güzel göbekte güzel 👅
Moda & Stil konusunda 447 cevap paylaştı. artık o yataktan çık be
10 Yorumla
2 güfotiden iki tık açık rengi varsa pembe
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 güBeyazsın ama harika bir tonu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 güEn sevdiğim renk buğday
11 Yorumla
Cevap sahibi2 güBenim rengim beyaz ama buğday seviyorum of
1 güİlgi açlığına yeni bir boyut
01 Yorumla- 1 gü
merhaba nasılsın
2 güHhahaha dayılar toplanıe şimdi kız
00 Yorumla
2 güSen var ya bişey hakediyorsun
00 YorumlaTen rengin baya açık gibi 😀
00 Yorumla
2 güSöylerdim de gizlisin🙃
00 YorumlaBeyaz tenlisin
00 YorumlaModa & Stil konusunda 791 cevap paylaştı. Aynı kişi olamazsın gibi geldi bana
03 Yorumla
Soran2 güBaskasıyla karıstırıyosun. Gayet synı kisiyim cünkü
Soran2 güOk
2 güHimmmm beyaz buğday arası bir Tom ben ce
00 YorumlaBeyaz teni çok seviyorum ya
10 YorumlaBuğday ten rengin
30 YorumlaBeyazımsı buğday
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 güMavi kot olanı mı 😆
051 Yorumla
Soran1 gühaha evt
Cevap sahibi1 güBiliyorum seni haha can almaya devam ediyorsun
Soran1 gü:))) kimdin ya?
Cevap sahibi1 güBende birileriyim işte :)) boş ver beni yine iyisin
Soran1 gü:/ pekala
Cevap sahibi1 gü😆 ağzını da yamulturmuş
Soran1 güÜzdün söylemedin:)
Cevap sahibi1 güSöylersem yine kızmaya başlarsın 😜 hanım hanımcık şey hahaha
Soran1 güYeni sorumu yanitlasana:) hatırlatamadım üzgünüm
Cevap sahibi1 güYeni sorunu göremedim henüz 😆 görsem yanıtlardım hatırlatabilirdim aslında ama Şu an üşeniyorum
Soran1 güPekala
Cevap sahibi1 güYeni sorunu görelim hemen istersen
Soran1 güÜşendim;)
Cevap sahibi1 gü😜 inatçı kadına benziyorsun burcun ne bakim senin haha
Soran1 güAslan
Cevap sahibi1 güOooo aslan burcu hem inatçı hem özgüvenli hem gururlu hem cömert azıcık duygusal azıcıkta ilgiyi sever :)
Soran1 güSanırım. Aslan kadını oldugum hemen tahmin edilir, vardur bildikleri:)
Cevap sahibi1 güSanırım mı :) sen bende üşendim diye yazdıktan sonra bi aslan veya ikizler vibesi almıştım 😆 inatlaşırsan elbet tahmin edilir tabi tabi vardır bildikleri hahah
Soran1 güÜşendim demen bi kadın için fazla özensiz bir yanıt ve önemsizlestiren :D karsılıgında her jadından bu twpkiyi almalısın..
Cevap sahibi1 güÖzensiz olduğumdan değil günler geçti o kot elbisenin sorusu üzerinden 😆 şimdi sorunun linki olsa kenarda köşede bi eyvallah hatırlatırım diyebilirdim :) ama soruyu bulmak dahi zor jargonun güzel bu aslan olmandan kaynaklı herhalde haha ama asıl ince detayı vermiştim sana hanımhanımcıksın diye sana 2 kelimelik iltifat sonrasında gelişen sohbette sana göbeğin var yazanları takma demem gibi vs. 😜
Soran1 güAh okey okey oldu.. cok net hatırladım:)
Cevap sahibi1 güHatırlamana sevindim ama sen hatırlayana kadar saçlarım beyazladı yalnız bana siyah saç borcun oldu 😆
Soran1 güAhaha beyaz sac da ayrı karizma, bosver😜
Cevap sahibi1 güSaçlarımı komple beyazlatsam mı ne yapsam sen böyle yazınca 😝
Soran1 güAhahahah bu sefer daha tatlı dilli ve centilmensin. O gün cok uyuz etmistin.
Cevap sahibi1 güGeçmiş geçmişte kalıyor işte öyle diyelim ona :)) tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır atasözünü benimseyerek yazıyorum 😝 boğa burcunun verdiği centilmenliği hissettirmeye çalışıyorum aslında o günü hatırlatma bana aslan burcunun gazabına uğradım 😆
Soran1 güAhahahah sevilirse kedi sevilmezse rroar:)) Boga.. e zaten anlaşamazlar ki, simdi anlasıldı her sey
Cevap sahibi1 güSevilir sevilir :) evet boğa… anlaşamazlar aslında bende bunu biliyorum ama ne tesadüfse şuanlık anlaşıyoruz 😆 o karşılıklı inatlaşmaların laf atışmalarının gerçek nedeni çıktı ortaya :)) bu arada yükselenin ne peki
Soran1 güAman da aman sevsinler tespitlerini. Yükselenimi maalesef bilmiyorum.. koç olma ihtimali varmis
Cevap sahibi1 güAman aman sev sen tespitlerimi 😆 arada yaparım böyle çıkışlar 😝 Koç olma ihtimali varsa koç ile anlaşabiliriz tabi senin burcun benimse yükselenim ağır basmazsa :))
Soran1 güSeninki nedir? Ben cok anlamam yükselen muhabbetinden, normal burcumuza inanirim daha cok.. gözlerim kısılmaya basliyooo uykudan:)
Cevap sahibi1 güBenim yükselenim ise akrep ben bir dönem ergenliğin vermiş olduğu akıl ile biraz bilgi sahibi oldum :)) ilgin varsa anlamanı sağlayabilirim gözlerrr gidiyor desene :)
Soran1 güAhaha ergenken kızlar cokk anlatmis:))) yorumlanmasını veya bilgilendirilmesini daha cok seviyorum ögrenmekten diyelim. Sen uyumayacak misin:)
Cevap sahibi1 güEvet ergenken okulun haylaz ve yaramaz çocuğu olduğum için biraz etrafımda kızlar vardı :)) onlar anlattığı zamanlar anlamazdım eve gidip araştırıyordum diyelim hahah mmh desene bana mesai çıktı uzunlamasına bunu anlatabilir yorumlayabilirim :)) Suanlık uykum yok gibi desem daha ayrıntılı cevap vermiş olurum (:
Soran1 güSana mesai degil fırsat cıktı gibi daha cok😜 Madem uyumuyosun bari beni uyut tatlı hoş masallarla ahaha
Cevap sahibi1 güSana mesai diyorum ama bunu fırsat olarak değerlendiriyorum zaten 😝 planlarımı deşifre etme hahaha bence masalları bi kenara bırak kafanı bicepslerimin arasına alıp uyusun da büyüsün ninni, ninnisini fısıldamam gerekir sana uyuman için 😝
Soran1 güO kadar uzun boylu değil canım benim.)
Cevap sahibi1 güHafif duygusallık harmanlamıştım aslında eğer beğenmediysen şöyle bir zamanlar geceleri uyumakta zorlanan bir kadın varmış her gece penceresini açıp gökyüzüne bakarmış bir gece hiç tanımadığı bir adam kapısının önüne gelmiş diye başlayacağım masalı okuyabilirim 😝
Soran1 güahahahahah.. simdi aynı dili konusuyoruz :d bunu okuyabilirsin
Cevap sahibi1 güHahaha hemen baş ucunda okumaya devam edelim bakalım belki de uykuya dalarsın hemen, aynı dili konuşmalıyız 😆 adam kapıdan seslenmiş seni uyutmaya gelmedim bu gece sana kendini unutacağın bir masal anlatmaya geldim demiş 😆 Kadın tabi hemen gülümsemiş peki ya hikâye biterse diye sormuş adama, adam ise kadına yaklaşmış ve fısıldamış o zaman yeni bir masala başlarız demiş 😝
Soran1 güYia :)))) 🌸 tatlı sey seni haha. Tesekkür ederim. Ben artık kacıyorum.. bi süre buralarda olmam
Cevap sahibi1 güBi yandan düşünüp bi yandan hızlı yazarken hikâye yazmışım bi yere bütün komikliği kaçtı hahaha
Cevap sahibi1 güYiaaa yiaaa :) yaptık birşeyler 😆 rica ediyorum dur nereye kaçıyorsun kaçan kovalanır 😝
Soran1 güMesgul olcam, yetti KS bi süre bana:)
Cevap sahibi1 güMeşgulluk güzel bir duygu, dozunu alabildin mi KS den :))
Soran1 güEvet. Sevmiyorum zaten :d arada ugramaca ayda yılda
Cevap sahibi1 güGüzel. Sevmiyor musun burası bağımlılık yapıyor gibi hahaha sürekli senin gibi arada uğramaca diyorum bende boşluğa düştüğüm an yine buraya koşuyorum 😆
Soran1 güYok allah korusun :d buraya bagımlı tipleri görüyorum ben. Sonları hayra alamet değil
Cevap sahibi1 güAllahım duy korumuşken beni de koru :D buraya bağımlı tipler nasıl oluyor :)) anlatta bilelim elimizi ayağımızı çekelim hemen buralardan :)
Soran1 güno comment. d iyi geceler
Cevap sahibi1 güSöylemeklerin var ki böyle iddialı bir tez sürdün :) de neyse sana iyi geceler diyelim o zaman uyu sen
Gizli Üye(25-29)2 güKot elbisenin linki nerede
02 Yorumla
Soran2 güAtamam üsendim:d
Cevap sahibi2 güYap bi kıyak
Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bugday
10 Yorumla
1 güBuğday
10 Yorumla
2 güİyisin merak etme
10 Yorumla
2 güBeyaz bence hoş duruyor
10 YorumlaModa & Stil konusunda 610 cevap paylaştı. Beyaz olan tene dokunmak nasil dir acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 güYatakta hazirmisken geleyim mi 🤩🤩🤩🍓🍓🍓
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 güÇok kötü poz veriyorsun canım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 güAlklıma kaşık geldi anladın sen 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 güşu an devamını görmek için soruyu beğendim
01 Yorumla
Cevap sahibi2 güVar mı bu vucudu yaşayan
Gizli Üye(18-24)2 güAçık tenlisin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 güHer halinle güzelsin ya 😊😁
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 güLütfen pedikür yaptırın, lütfen.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
2 gübuğday ve beyaz arası gidip geliyor :D
00 Yorumla Kadının canı istiyor ne yapalım
00 YorumlaSiyah.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 687 cevap paylaştı.
1 gübeyaz
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Beyaz dedim
00 Yorumla
2 güAyakların , ojelerin ve bacakların çok hoş
00 Yorumla
2 güKararmış
00 Yorumla
2 güBuğday mı
00 Yorumla
2 güGayet iyi 🙂
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Fotoğraftan gördüğüm kadarıyla harika bir açık buğday ten rengine sahipsin ✨ Bu ten tonu moda dünyasında tam bir jokerdir! Özellikle zümrüt yeşili, saks mavisi ve koyu kırmızı renkler senin teninde inanılmaz asil durur 👗 Zaten giydiğin siyah üzerine puantiyeli şort da bu açık ten rengini harika bir şekilde öne çıkarmış 🖤 Eğer bu ten alt tonuna uygun bir makyaj tüyosu istersen kesinlikle yakın arkadaşım Ne-She'ye danışmalısın 💄 Sen gardırobunda en çok hangi renkleri taşımayı seviyorsun? ✨