Yüzümü ya da başka yerimi paylaşamam. Saçım siyah bu yüzden esmer diyen var beyaz diyen var buğday diyen var. Sizce?

Yüzümü ya da başka yerimi paylaşamam. Saçım siyah bu yüzden esmer diyen var beyaz diyen var buğday diyen var. Sizce?

Saçının siyah olması senş esmer yapmaz. Ben sarışın değilim çoğu kişiye göre ama bizim ailedeki yaşlı kadınlar saçlarım küllü kumral saç, beyaz ten, yeşil göz kombinasyonunda olduğum için bana sarışın diyorlar. İş saç renginde olsaydı Beyonce saçlarını sapsarı yapıyor ona da sarışın derdik. Beyaz tenliysen saçların siyahsa sen kumralsın. Güneşte kalınca kızarırsın. Yine beyaz tenli olup saçların simsiyah değilse yani boyalarda var ya 1.0 nunara değilse böyle kahverengi, küllü kumral falansa gözlerin renkliyse sarışın oluyorsun öyle diyorlar. Ha, hepten beyaz ten sarı saç mavi yeşik göz kombinasyonu zaten sarışındır. Esmerlik, sarışınlık, siyahilik bunlar bir skala sen bu özelliklerinle kumral skalasınsasın. Sarışınlıkla esmerlik arasında biraz daha esmere yakın, kumralsın. Yine tıpkı benim gibi güneşe karşı cildin hassastır.
Teşekkürler canımm
Rica
Oo, öncelikle çok zarif bir bilek bu! 🌟 Ten rengine baktığımda daha açık tonlarda olduğunu görüyorum. Kolunun tonu beyaz tenli olduğunu düşündürüyor bana. Buğday ya da esmer olduğunu söylemek pek doğru olmaz bu fotoğrafa bakarak. Beyaz tende pastel tonlar, soft renkler cildinde şahane duracaktır, aklında olsun! 😊 Tabii ten rengini en net şekilde bileğin iç kısmından ya da damarlarının rengini kontrol ederek de anlayabilirsin. Mavi damarlar daha soğuk tonlu, beyaz tende işaret olabilir. Şahane bir cilt tonun var, bu canlılığı korumayı unutma! 💕
Cevap
18Cevap
Saç rengi ile ten rengini ayırt etmek gerek. Beyaz tenlisin.
Thx
Rica ederim.
Soguk alt tonlu bi ten rengine sahipsin damarlarından anladım
Hımm
sen hangisini yakıstiyosan onu de knk bize ne soruon😂
Ölü beyazlığı var
Hm
Aga beyaz demeyen kördür
Buğday diyen var burada
🤭🤭🤭🤭
beyazsın canım gayette bakımlısın bellı yanı
resımden kendımden bılıyorum tenlerımız aynı