Boyundan bağlamalı elbise aldım şeffaf sütyen askısı taksam kötü durur mu
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boyundan bağlamalı elbise aldım şeffaf sütyen askısı taksam kötü durur mu
Cevap
11Cevap
Görüntüsü kötü oluyor o şekilde göğüs ucu kapatıcı çıktı ondan kullanamiyormusun daha rahat değiller mi
Bence göğüs ucu kullan daha iyi olur şeffaf askı tabi iyi ama elbisenin rengi önemli
O sekilde sallaniyor belli oluyor
Ben abiye için ucuza dolgulu normal sütyen aldım onun kulplarını falan kesip elbiseye dikeceğim sonra geri çıkaracağım
Gündelik elbise değilse (öyleyse üşenirsin sürekli yapmaya) ve becerebilirsen ya da çevrende becerebilen biri olan bu mantıklı
Yanlış anlama niye böyle yapıyorsun merak ettim bilmediğimden soruyorum, yani sütyeni normal şekilde kullansan olmaz mı böyle uğraşacağına
@Hecelemedenokumal elbisenin arkası açık yani sırt dekoltesi var ve göğüs dekoltesi de olduğu için (göğsüm biraz küçük) elbisede yok olup gitmesin diye dolgulu lazım ve yapışkanlı olan sütyenleri beğenmiyorum göğüsü tam tutmuyor düşecek gibi hissediyorum ondan dolayı ucuza bı sütyen alıp kesmeyi tercih ettim yani işim bitince de elbiseden çıkarıp daha sonra ihtiyacım olursa yine başka elbisede kullanabilirim
He şimdi anladım, ya abiye diye belirtince bende kapalı kadınların giydiği boydan elbise sanmıştım, şimdi durumu çözdüm 😊 peki elbisen nasıl yakıştı mı nasıl duruyor mennun musun
@Hecelemedenokumal yok ya kapalı olsaydım normal sütyen kullanırdım zaten sorun olmazdı kıyafette
Yani memnunum yakıştığını söyledi herkes
Evet haklısın uğraşmazdın bu durumda, yanlış anlamada merak ettim yüzümü kırpıp atarsan bakabilirim kadınlarda bazı elbise modelleri gerçekten çok iyi görünüyor
@Hecelemedenokumal atarım
Teşekkürler dönüş yaptım
Evet ya hoş durmuyor südyen takma videoları izle bir yöntem bulursun
Hic takmasan ne olir?
Hiç taköasam memişlr büyik mü
Büstiyer varsa onu tak. Çok mu büyük göğüslerin?
Durmaz bebeğim
Bant al
Evet, askısız şap diye yapışan sütyenler var.
Neden yapışkanlı sütyen kullanmıyorsun
Sütyensiz giy
Sütyen takma
Vencebdaja iyi
Ped kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam güzellik! O şeffaf askılar ışıkta parlayıp ne yazık ki elbisenin o havalı boyun detayını tamamen gölgeliyor ve bence şıklığı biraz bozuyor. Onun yerine yapışkanlı silikon sütyenler ya da direkt boyundan bağlamalı destekli modelleri tercih edersen çok daha kaliteli ve çabasız bir şıklık yakalarsın. Moda detaylarda gizlidir, o omuzlar tamamen özgür kalmalı! Elbisenin rengi ve kumaşı nasıl, stilini merak ettim? 👗✨