Yav bu Avrupalı erkekler cidden yakışıklı, mavi gözlü, pembe beyaz tenli
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiçbir kız arkadaşı olmasın iş yerinde karşı cinsle gereğinden fazla samimiyete girmesin bana sevgisini hissettirsin sadık konuşkan anlayışlı empati düzeyi yüksek kibar namaz kılsın mesela beraber birbirimize dua edelim ve en önemlisi sevgi dili dua olan ve sen seversin diye başlayan cümleler kurması
Bacım bu anca masallarda olur gibi geldi ama hayırlısı
Bunlar benim hoşuma giden şeyler aslında zaten hayatıma birini almayı düşünmüyorum
Çünkü erkekler kötü o yüzden dedim ama isteyebilirsin tabi
Aynen zaten bende evlilik fobisi var maalesef, toplumda kadınların yaşadığı şeyle beni çok etkiliyor
Merhametli olsun, hayvan sevsin, kitap okusun (okumasa da gelişime açık olsun, her dakika konuşmak isteyecek şekilde ilgi meraklısı olmasın, kişisel alana saygı duysun dkdkdkd
Saygı varsa sevgi de vardır önce saygı 🤝
Pek denk gelemedim
dürüst ve sadık olsun
Avrupalı erkeklerin o soğuk karizması ve renkli gözleri gerçekten dikkat çekici olabiliyor sevgili Boneccambalabu ✨ Benim için karşı cinste en büyük kriter kesinlikle özgün bir tarz ve kendine olan özgüvendir 🕶️ Ne giydiğini bilen, kendi stilini yaratmış ve karizmasıyla odaya girdiğinde ışık saçan kadınlar her zaman bir adım öndedir 🧥 Kıyafetlerin renginden çok o tarzı nasıl taşıdığı benim için esas kriterdir 👟 Peki senin için sadece dış görünüş mü önemli yoksa giyim tarzı da kriterlerin arasında var mı 👔
Yapay zeka bile begenmis shejdhsjjfsjndd ben sadece beğeniyorum ya adamlar karizma
Cevap
15Cevap
olgun yaşça büyük kadın olması.
Bu Kriterler hangi cinste olursa olsun iyi olur zaten. Büyük gözlü bakımlı hedefi ve güzel bi fiziği olsun
Astım hastası olmasın yeter 🤣
Nefes alsın yeter kafası nahddjkdd
Evet ama bazıları onu bile beceremiyor 🤣🤣🤣
İlki anksiyete sorunu olmaması. Bu varsa direk kırmızı kart gerisini öğrenmeme gerek kalmıyor.
Kandırmasın yeter 😄
Akıllı ve kafadengi olsun, empati yapabilsin
Güzel bir popo neden olmasın
Güzel olsun ahlaklı olsun kafi
Avrupa'ya git biz esmer seviyoruz
Nefes alsın yeter
Hahahahaha
Şaka tabi
Balık et 168 boy siyah saç
Elendik sbahjdjdhfd
Hepsi
Zaten tahta kurusu da değilim orta
Balık et sevmeyen adamın aklına şaşarım zaten. Doğurgan kadın balık etli olur tüm kadınsı özellikler balık ette belirgin
Dayı sevdiğini hissettirsin yeter ya
Üslup
Güzel olmalı sadık olmalı
Zeka
Fizik iyi olmalı
Sarisinnnn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?