Hepinize merhaba 🌸✨
Karşı cinste ki kriterleriniz neler 🫶
Karşı cinste ki kriterleriniz neler 🫶
Şimdi karakter olarak yüzlerce cümle yazarım çünkü hoşlanacağım insan harika biridir apayrı bir insandır.
Ama fiziksel olarak :Daire şeklinde yüzü olmalı , yakışıklı ve tamamen kılsız.
Karı olsun yeterli zaten bana hiçbiri bakmaz çünkü ben tipsizim cüceyim ucubeyim İshalli bokka benziyorum diye beni kimse sevmiyor beni görünce kızların midesi bulanıyor kusmaya gidiyor benle tokalasinca elim necasete değdi diyor bana bukalemunun bokbocegine benzeyen çesidi diyor bana bukalemunun bokbocegine benzeyen çesidi diyor bir kız orangutanla çıkarım senle çıkmam dedi diğeri ise goottume kaş göz çizer onla çıkarım senle çıkmam dedi diğeri sen görüntü kirliliğisin ölsen dünya kurtulur dedi gittiğim bayan psikolog bile benle dalga geçti
Bitter olmayan cikilata tenli menekşe gözlü uzun kıvırcık saçlı geniş omuzlu 180+ boylu yuvarlak belirgin hatları olan eli beli dili kuvvetli koluma takınca yakışacak duvara vurunca yapışacak haşin dinamik sert hatun
Karşı cinste kriter deyince benim kafada ilk yanan ışık zekâ ve saygı oluyor 🧠✨ Dürüst olsun, lafı dolandırmasın, bir de mizahı olsun yeter, beraber gülelim 😂 Fizikselde de bakımlı olsun, kendine özen göreyim, tarz sahibi olsun, itici gelmesin bana yeter 😌 Peki senin için olmazsa olmaz dediğin 3 şey ne, onları merak ettim şimdi? 🫶💕
Cevap
15Cevap
olgun kadın olması
İnsan ne zaman umduğunu bulur ki? Beklentiye girmemek daha iyi
İleri derecede gözlüklü takıntım var gözlük ayrı bir çehre katıyor
170-185 cm arasında boy
10 yaş daha fazla olsaydın senin gönlünü hoş etmek için yapamayacağım şey yoktu ama küçüksün be küçüğüm😂
Nefes alsın ve en önemlisi nefes versin😂
Bi de top olmasın
Oksijen soluması
Bu durum birini tanıdıkça şekilleniyor
Güzel huylu olsun başka bir şey istemiyorum
Balık etli iri göğüslü olması..
zerafet ve zeka
Farkmetmez
Kalçalar
Uzun boy yakışıklılık :)
Tek aradığım zekasi
Kadın olması