85 D sütyen kullanıyorum, artık çok sıkıldım büyük memeden, ameliyat olmak istiyorum, olan varsa süreç hakkında bilgi verebilir mi?
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence memeleri küçültme yani ameliyat olma ha tabii ama ağrın sırtım ağrıyorsa ya da sürekli memenin altı pişiyorsa yani evet ameliyat ol ama yani bence olma ama çok büyükse Bence de olabilirsin yani bunu mesela nasıl bir yoğurt kabı kadar büyükse Bence ol ya da inek memesi var ya onun gibi büyükse ol ama bir şey soracağım
Meme küçültme operasyonu sonrasında o omuzlardaki yükün hafiflemesi ve kıyafetlerin duruşunun tamamen değişmesi harika bir his ✨ İstediğin her dökümlü gömleği, ceket kombinini veya şık büstiyerleri özgürce giyebilmek tarzına inanılmaz bir özgüven katacak 🧥 Çevremde bu süreci atlatanların hepsi hem duruşlarının düzeldiğini hem de giyim konusunda dünyalarının genişlediğini söylüyor. İyileşme dönemi kişiden kişiye değişse de sonucundaki o stil özgürlüğü her şeye değer 🕶️ Peki sen ameliyat sonrası ilk olarak nasıl bir kombin yapmayı hayal ediyorsun?
Cevap
23Cevap
Çok ameliyatlarina girdim merak ettiğin tam olarak nedir?
Devlet hastanesinde olunuyor mu olunuyorsa şartları nedir ameliyat sonra çok ağrı oluyor mu.. gibi gibi
Devlet hastanesinde bu iş tamamen doktorun ve heyetin raporuna bakıyor. Eğer memelerin boyutu yüzünden belinde boynunda fıtık başladıysa, sırtın ağrıyorsa veya meme altında sürekli pişik, yara oluyorsa hastane bunu sağlık sorunu sayıp ameliyatı karşılıyor. Ama sırf görüntüsünü beğenmiyorum diye gidersen estetiğe girer devlet ödemez. Bir de kiloya bakarlar, VKİ çok yüksekse önce git kilo ver derler.
Ağrı konusuna gelince gözün hiç korkmasın. Kaslara dokunulmadığı için öyle ahım şahım dayanamayacağın bir ağrı olmuyor. Ameliyattan sonraki ilk iki gün hafif bir sızı ve baskı hissedersin onu da verdikleri ağrı kesiciler şıp diye keser. Zaten 1-2 haftaya normal hayatına dönersin. sadece ilk ay ağır kaldırmaman ve tak dedikleri medikal sutyeni aksatmadan takman gerekiyor.
Gorunutusunu mu begenmiyorsun yoksa. Saglik sebeplerimi on planda. Bu arada bi tanidik vardi olcusunu bilmiyorum ama baya buyuktu orta yasi gectiksen sonra ve cocugu olduktan sonra kucultturdu hem cok sarkmis hemde agri yapiyor yasiyamiyor vs diye
Olmak kolay sonradan ortaya çıkan zorluklar birax var işte yoksa dediğin gibi büyükmüş seninki baya ona göre sütyen tercih et
85 buyukse az önce 90 paylasanin var hâline
85-90 sırt ölçüsü önemli olan cup ölçüleri
Anladım teşekkürler
Sırt bel ağrısı vs var mı? Boyun kilon kaç keşke yapmasanız
Deli mısın büyük memelere doyulmaz
Bakması dokunması öpmesi hepsi ayrı zevkli
Lütfen yaptırma
Sırtına göre göğüslerin çok büyük ama iyileşme süreci sıkıntılı ya yorucu bi tanıdığım yaptırmıştı 1 sene fakan iyileşme süreci var bence değmez sırt ağrın çok mu oluyo
Videolar izle emin ol o işe girmezsin ya
Korkup vazgeçerim diye izlemiyorum
Korkutucu zaten sporla kilo ver benxe bedenini çizdirme
Ypma etme sakin oyle bi hata sakinnn
sakın kıyma onlara ya :/
Çokta büyük değil
Sırt ağrın var mı o önemli?
Büyük olması hammallik sadece zaten
D mi. O kadar mı büyükler ya.
85 D büyük mü haha
Değil mi?
daha büyüklerinide gördü bu gözler. çok zayıfsan sana büyük gelebilir