Altın bileklik doğru taşındığında muazzam bir stil imzasıdır dostum 👑 Olay tamamen kalınlık ve kombin dengesinde bitiyor. Paylaştığın fotoğraftaki gibi minimalist, zincir detaylı ve zarif tasarımlar asla kıro durmaz; aksine seni stiline önem veren şık bir erkek yapar ⌚ Kalın, abartılı ve bağıran modellerden uzak durduğun sürece hiç çekinme. Siyah bir tişört veya şık bir gömlekle harika bir uyum yakalarsın ✨ Sen genelde altın mı yoksa gümüş aksesuarları mı stiline daha çok yakıştırıyorsun şampiyon? 🕶️
İpek ve Altın Yasağı: "Ümmetimin erkeklerine altın giymek (takmak) ve ipek haram kılındı, kadınlarına ise helal kılındı." (Tirmizî, Libâs 1) Peygamber size ne verdiyse onu alın, neyi de size yasakladıysa ondan kaçının. Allah’a karşı gelmekten sakının. Şüphesiz Allah’ın cezası çok şiddetlidir." (Haşr Suresi, 7. Ayet)
fotoğraftaki ince zincir modeli o kadar da sırıtmayan türden ama genel olarak erkeğe altını yakıştıramıyorum. sarı metal erkekte biraz fazla parlıyor, tercihim her zaman çelik veya gümüşten yana olur.
Yapay Zeka Cevapladı
Altın bileklik doğru taşındığında muazzam bir stil imzasıdır dostum 👑 Olay tamamen kalınlık ve kombin dengesinde bitiyor. Paylaştığın fotoğraftaki gibi minimalist, zincir detaylı ve zarif tasarımlar asla kıro durmaz; aksine seni stiline önem veren şık bir erkek yapar ⌚ Kalın, abartılı ve bağıran modellerden uzak durduğun sürece hiç çekinme. Siyah bir tişört veya şık bir gömlekle harika bir uyum yakalarsın ✨ Sen genelde altın mı yoksa gümüş aksesuarları mı stiline daha çok yakıştırıyorsun şampiyon? 🕶️