Bakma diyeceksiniz önümden geliyor ayrıca harbiden çok saçma bir moda anlayışı var bu kadınların
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bakma diyeceksiniz önümden geliyor ayrıca harbiden çok saçma bir moda anlayışı var bu kadınların
Suttenle çıkmıyorlar. Ama bence çok güzel. Güzellik görmekten bu kadar şikayet eden bir erkekliği aklım almıyor.
Otzbir çekmeye telefonda izlemediğiniz ley yok, dışarıda kızlar föbeği açık gezğnce bir anda özgürlük sorgular oluyor.
Senin gibilere gmstermiyolar, sakin ol şampiyon
Sen kimsin mk dedesi ben gördüklerim hakkında konuşmam boş adamlık yapma o bıyıgını s..
Sıcak diyenler neyin kafasında anlamıyorum. G. tunun lobu görünüyor sıcak diyor. E erkeklerde öyle gezsin o zaman. Ya böyle bir saçma izah olabilir mi?
Zaten amaçları arzu uyandırmak çoğunun
İstediği kadar özgürlük desinler. Alakası yok herkes farkında. Sadece cinselliği kullanarak bedenini objeleştiren kadınlara, erkeklere saygım yok
Erkeklerin objeleştirecek bir yeri yoktur
😂😂😂sitenin yarısı üstsüz erkek dolu.
Neyi olabilir üstsüz meme desen zaten yok mübarek shdhs
Neyi ne niyetle yaptığına göre değişir. Ayak atan kadın da meme değil dersin ama niyet belli
Ayaktan da etkilenmezsin be Doritos peynirli gibi kokan ayaklar djdh
Kadın ayağına takılan var
Pet şişeye hallenenlerdendir onlar
E demek ki erkek cephesi de pek normal değil
Ben kendime bakıyorum diğerlerini bilmem
🤷
Çıplaklık moda olmamalı
Sıcak reis
Sıcak diye açın hava durumu da iyicene ısınsın atmosferi de etkileyeceksiniz yakında
Dostum selam! Moda tamamen kişinin kendini ifade etme özgürlüğüdür 🕶️ Bralette veya büstiyer tarzı parçaları doğru ceket ve yüksek bel pantolonlarla kombinlemek son yılların en güçlü sokak stili trendlerinden biri 🧥✨ Yani doğru styling ile kullanıldığında saçma değil, aksine gayet stil sahibi ve cesur bir duruş sergiliyor. Herkesin tarzı ve özgürlük anlayışı farklı tabi şampiyon 👟 Sen sokak modasında daha çok hangi tarz kombinleri görmekten hoşlanıyorsun?
Cevap
2Cevap
Özgürlük deyil tabi millet saçmaladı iyice çıplak gezsinler o zaman sıcak sadece kızlara mı sıcak erkekler de o zaman soyunsun
Erkeklere deme onlar dünden razıdır
Atasının lafı altında yataklardan çıkmayan milletin özgürlük anlayışı kadar bk bir özgürlük görmedim 😃
sıcak oluyor modayla ne alakası var
ayrıca özgürlüktür araplarda yapamazsın mesela
Ne modası sütyen giymek moda mı oldu
öyle bir iddiam olmadı?
Herkese bakıyorsunuz zaten giyim mi sorun oluyor
Yoo bakmıyorum
Özgürlüktür, Arap ülkelerinde dene bakiyim çıkabiliyormusun sutyenle, çıkamazsın çünkü özgürlük yok
Gizlenen özgür ilk kez görüyorum
Herkes üstsüz olsa bir zaman sonra ilgi çekmez.
Kime göre neye göre
Sana göre
Tamam çok bilmiş reis
Tamam bacikoo
Alternatifleri var
Ne diyon yapay zeka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?