4 ayİtici buluyorum ben hani deniz kenarını örnek veren beyin fakirleri var orada herkes bikini mayo giyiyor, ama sen kalkıpta bembeyaz tshirtle sırf dikkat çekmek için bu şekilde giyiniyorsun ee başka çekim gücüne sahip değilsin demek ki kendini bir obje olarak sunmakla eşdeğer bende yerine göre dekolte de giyerim herşeyi ama tadındaa , kararında fazlası basitlik ve evet teşhircilik nokta
71 Yorumla- 4 ay
bunu yapan dikkat çekmek için yapıyo zaten
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 885 cevap paylaştı.
4 ayBen Asya ülkesini çok severim bayilirim hatta ama gidemiyorum işte hafta sonu kuzenim sayesinde bir Taylandli kiz geldi kız o kadar tatlı seker bir kız ki giyinmesi de o kadar düzgün Türk kizlari gibi soyunuk degil ciplak degil
Simdi bakiyorsun Türk Kızlarına işte böyle bir sekilde gostermeler soyunup gostermeler bir havalar var bir de bunu yapip da benim yaptigim normal diye ortaya cikiyorlar namussuzluklarini bile kabul etmiyorlar
Namus yok şeref yok haysiyet yok
Ama yaptiklarini normal görüp normal göstermeye calisiyorlar kendileri sapiikken başkalari sapik oluyor
20 Yorumla
4 ayAhlaksızlığın adı özgürlük oldu. Sonra bize gerici derler. Ben Rusya'da yaşıyorum. Gürcistan, Ukrayna, Romanya, Almanya, İtalya, İspanya ile de ticaretim olduğundan bu ülkelere de sıkça giderim. USA dahil. Gittiğim hiç bir ülkede gece sokağa çıkan f@hiseler bile bizim Türkiye'deki kızlar kadar çıplak değiller.
10 Yorumla
Edepsizlik kardeşim hangi hangi dine ırka inanca mensup olursa olsun her yerde bu edepsizliktir...
Günümüzde özgürlük adı altında bunu etik hale getirmeye çalışıyorlar... Bu konu hakkında daha fazla konuşabilirim ama ileri görüşlü özgürlükçü kadınlarımız beni linç eder 😂00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Burada olay tamamen “kadının bedeni, kadının kararı” özgürlüğü 💯
Sütyensiz dolaşmak teşhircilik değil, kişisel tercih ve konfor meselesi. Toplumun alışkanlıkları yüzünden insanlar garip bakıyor ama bu, kadının suçlu olduğu anlamına gelmiyor. Kimse kimsenin bedenini nasıl taşıyacağını yargılama hakkına sahip değil.
Erkek olarak sana düşen en önemli şey de şu: Rahatsız olsan bile saygı duymak. Çünkü özgürlük tam da bu noktada başlıyor bro ✌️02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
4 ayTercih etmem ama saygı duyarım. Sonuçta erkekler de giymiyor. Sende de meme var, kadında da meme var. Aradaki tek fark dolgun olması
61 Yorumla- 4 ay
Avrupada bu çok normal zaten
s 4 ayHatlar belli oluyorsa teşhirciliktir. Bir erkek bırakın şortla gezmeyi, gri eşofman giyse sapık diye yaftalanıyorsa ve karşılığında bu hak kadına "" Özgürlük"" adı altında veriliyorsa "toplumsal cinsiyet eşitliği isteriz" diye kimse nara atamaz
10 Yorumla
4 ayTamamen batının bir oyunudur kadınlara vücutları ile Özgüven sahibi olmayı öğretiyor Batı kendini bir reklam ürünü gibi ortaya atmasını sağlıyor buna Bizler mal diyoruz O yüzden Kadın dediğin akıllı olacak etrafındakilere de gerektiğinde akıl verecek
19 Yorumla- 4 ay
sen hayatında kaç kere batıya gittin? :D
- 4 ay
Gitmek ne alaka batı zaten içimizde kol geziyor..
😏 - 4 ay
işte bircahil cüheyha daha :) hakkında yorum yaptığın yerleri gitte bir gör. sonra yorum yap
- 4 ay
Seninle burada dagu batı diye tartışacak değilim benim burada yazmak istediğimi daha anlayamadınız o olmayan beyninizde mi beni şu an yargılıyorsunuz bana ne batıdan batının ahlakı şu an zaten içimizde kol geziyor diyorum hala Boş boş konuşuyorsunuz Madem yazdığımı anlamıyorsun o zaman konuşmayacaksın
- 4 ay
işte batının ahlakı o değil diyorum. o yüzden işkembeden sallayıp rezil olmadan bilmediğin konu hakkında konuşma diyorum. anlayabildimi bunu kapasiten :)
- 4 ay
Söyle bakalım batının ahlakını neymiş
- 4 ay
git gör gerek yok aklınca ya :)) çok biliyorsun güya :) kulaktan dolma süper zeka seni :)
- 4 ay
Milletin sayfasını meşgul etmek istemiyorum O yüzden şu an susuyorum çünkü Belli ki sizinle konuşulacak hiçbir şey yok çünkü zannımca Müslüman değilsiniz
- 4 ay
yoo müslümanım. hemde senin gibi bilmediği konulada konuşup koca koca binlerce insanın yaşadığı ülkelerdeki insanlara iftira atmayacak kadarda daha iyi bir müslümanım. ama tabi bunu sana anlatmak zor.
- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayBenim için itici ve gereği yok. Sonuç olarak dikkat çekici ve absürt duruyor. Doğru düzgün giyinme taraftarıyım.
40 Yorumla Kişisel özgürlüktür. Erkeklerin memesiyle benim memelerim arasında hiçbir fark yok.
59 Yorumla- 4 ay
Seninki güzel bizimki değil :)
- 4 ay
- 4 ay
@cheekystaff ağır ol aslan yavrusu hayırdır? valla ben daha sahilde veya havuzda göğsünü kapayan adam görmedim ha sen memelerinden utanıyosan o seni bağlar abisi, yavaş öp ağzın yamulmasın.
- 4 ay
@aceleon show yapma dümbelek. televizyondanmı öğreniyorsun racon kesmeyi. havuzdan denizdenmi bahsediyoruz. görseldeki kadın havuzdamı? kamuya açık alan dedindiğinde senin o cücük kadar beynine havuzmu geliyor. 2 dakika zorlasan seninde kafan alacak. sokakta belden yukarısı çıplak geziyormusun sen? ha yok geziyorum diyorsan oda senin şoparlığın mağaradamı yaşıyorsun demekle doğru şeyi sormuşum. bide abisi diyor kavrama yeteneğini kondiklediğim velet
- 4 ay
@cheekystaff ciddi misin sen ya? gelip de yaş muhabbeti mi yapacaksın gerçekten burada, havuz ve deniz kamuya açık alan değil mi? beğenemedin mi? bi de racon ne olm çok mu kurtlar vadisi izledin boş yapmışsın ağzının payını verdim hala uzatıyorsun velet dediğin adama hala laf atıyorsun, eğer bir kişi zekana laf ediyorsa argüman sunmak yerine bil ki verecek bir cevabı yoktur seni aşağı çekmeye çalışır derler.
bi de şopar mopar diye ırkçılık da eklemeşinsin karışıma miss gibi olmuş, bak evladım çok açık söylüyorum sana, UZATMA, zaten gelmişsin kornetin dibine kalan azcık ömrüne azcık kıymet ver ve ağzını kapat ben bişey tıkıştırıp kapatmadan. bi de dümbelek ne olm kaçıncı yüzyıldan kaldın sen? he mağara adamıyım ben, sopamı göstermeden önce ikile. - 4 ay
@aceleon :D safi malsın. ağzımın payını vermiş :D penis kafalı japon askeri seni :) sen ve senin gibi ezikler olukça bi sk olmaz bu milleten. boyundan büyük laflar kurupta komik olma. şoparlık yapmazsan şopar demem. kanınamı dokundu? abisi diye konuşan bir zibidi gelmiş kurtlar vadisi muhabbeti yapıyor. sorun sende değil seni büyüten vitaminsizlerde
- 4 ay
Kişinin Özgürlüğüdür...
İster Sütyen Takar İster Takmaz Saygı Duyup Gösterilmelidir...
10 YorumlaBu gorseldeki gibi ise sudyenle gezmesi yasaklanmali :) estetik. Diye bisiy var hani nerde sokakta gördüklerimiz ayrica sutyensiz kiza bakınca ben neden hayvan oluyorum yeni model cikan arabaya bakmak gibi amac zaten bakdirmak temel de sorun su begendigi çocuk bakarsa özgürlük begenmedigi suc hayvanlari istisna tutuyorum
00 YorumlaŞu şekilde ise teşhircilik. He küçük göğsü olur bol giyinir belli etmez amenna derim.
31 Yorumla- 4 ay
uçlarının kapatan şeyler yok mu zaten
4 ayTeşhirciliktir, özgürlük istediğini giymeye denir, giyinmemeye değil.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayErkekler kapalı kadınlara bile azıyor görseler herhalde kalpten giderler. Anca bu kadar basit olabilirler. Sizin giydiğiniz kıyafetlerden belli olduğunda kimse laf etmiyorken sırf daha çekici hatlara sahip olduğu için kuduruyorsunuz
01 Yorumla- 4 ay
belli olan ne
- Moda & Stil konusunda 487 cevap paylaştı.
u 4 ayKişiye bağlı bu. Hangi anlayışla baktığına. Özgürlükçü bir insan için ➡ bu özgürlük, teşhirci bir insan için bence teşhirci. 🤏
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 648 cevap paylaştı.
4 ayAslında meme uçları olan sütyenler de var ten gibi giyilen onlarda bir nevi nitelikli dolandırıcılık olmalı bu mantıkla bakarsak
00 Yorumla
4 ayBizim ülkemizde hiçbir özgür düşünceye yaklaşım olması gerektiği gibi değil.
11 Yorumla- 4 ay
bi zaman sonra normalleşir mi sence
Bana hiç farketmez isterlerse çırıl çıplak dolassınlar
10 Yorumla
4 ayKıyafete bağlı özellikle belirtmek istiyorsa teşhircilik
10 Yorumla
4 ayAbaza erkeklere bir mesaj veriyorsun mesela (gel beni becer) !!!
11 Yorumla- 4 ay
32 yaşında olduğuna eminmisin?
- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayBu kişiden kişiye değişir aslında, bazıları için sadece özgürlük, bazıları içinse teşhir
00 Yorumla teşhircilik, zaten sutyen kadar seksi de durmuyor. Hatta mide bulandırıcı
00 Yorumla
4 ayOnu bunu bilmem ama gözümüz gönlümüz açılıyor hep böyle dolaşsınlar
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı.
m 4 ayİnsan buna özgürlük dediğin de önce sülalesi başlasın demeli
00 Yorumla Belli olmayan kıyafet giyiyorsa özgürlük, belli olan kıyafet giyiyorsa teşhircilik.
00 YorumlaKişisel tercihe bağlı özgürlüktür. Kimisi rahatsız oluyordur o yüzden kullanmaz
00 YorumlaModa & Stil konusunda 564 cevap paylaştı. Yazık ula sütyen almaya parası yok bi yardım kampanyası edelum KS da böyle gezenlere ulaştıralım 😂
00 Yorumla
4 ayŞeffaf sütyen ve kıyafet ile dolaşmak teşhircilik sayılır mı?
00 Yorumla
4 ayGayette normal erkekler yari ciplak geziyo kaslarini gostermek icin
61 Yorumla- 4 ay
avrupada normal zaten
- Moda & Stil konusunda 470 cevap paylaştı.
4 ayikiside değil. kişinin kendi tercihi. kimi bağlar.
00 Yorumla
4 ayTeşhircilik bu niye özgürlük olsun ki bence sütyensizde dolaşılmaz yani
30 Yorumla
4 ayİnsanlar istediği gibi giyinebilir. Ama yobaz toplumumuzda insanlara ahlak dersi verip kendileri ahlaklanmayan insanların yanında uzak durmanızı ya da sütyen giymenizi öneririm.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayböyle gezmeyen sokakta dolaşmasın zaten şu güzelliğe bak.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eskiden sütyen yoktu mesela... Memeler özgür olmalı
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 676 cevap paylaştı.
4 ay
Teşhircilik ne zamandan beri özgürlük oldu40 Yorumla Teşhircilik, ama ben yine de sıkça tercih ediyorum 😊
21 Yorumla- 4 ay
Hangi ortamlarda
- Moda & Stil konusunda 526 cevap paylaştı.
4 aymemelere özgürlük 😬🥳
46 Yorumla- 4 ay
meme var meme var ama :)
- 4 ay
@kardanadam96 ben de yok demedim zaten 😅
- 4 ay
küçük olunca sorun olmaz da büyük olunca zor olabilir yani :)
- 4 ay
@kardanadam96 iyi aferin. Ama keşke gidip kendi yorumunu kendin yazabilsen 😏
- 4 ay
o da olcak inşallah :)
- 4 ay
@kardanadam96 biraz daha büyü de yaparsın inşallah 🙏
4 ayBella'nın memelerini çok gördüğümüz için normal geliyor.
00 Yorumla
4 ayNormalleşmeli artık bu durum önemli olan sütyen giymediğin aşırı belli olmayacak üst seçmen
00 Yorumla
4 ayKültür geleneklerimize normal görünmüyorsa teşhirciliktir
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 329 cevap paylaştı.
4 ayOda bi özgürleştirme sıkılıyorlar hep içerde
31 Yorumla- 4 ay
sal gitsin :D
4 ayTeşhir göğüs pedi diye nirşey var
20 YorumlaGene birşeyler bir yerlere birilerine dert olmuş
21 Yorumla- 4 ay
herkes istedği gibi dolaşsın bence de
Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. sutyensiz dolasmak büyük bir saçmalık
10 Yorumla
4 ayMeme ucu belliyse teşhircilik
00 Yorumla
4 ayKim nasıl rahatsa öyle takılsın..
00 YorumlaBence gereksiz, içi boş bir yapı
00 YorumlaKadinlar bile kadınları eleştirmiş:)
00 YorumlaNecilik bilmiyorumda bazen itici oluyor
00 YorumlaBeni sıkıyor sağlık açısından genelde takmıyorum
00 YorumlaSapık ve tacizcilerden farkı yok bana göre
00 YorumlaÇıplak gezsin daha iyi
00 YorumlaModa & Stil konusunda 410 cevap paylaştı. Bu kadarı da teşhircilik
00 YorumlaKesinlikle kişisel özgürlük
00 YorumlaModa & Stil konusunda 313 cevap paylaştı. Fotideki meme uçlarında lokasyon hatası var ag.
01 Yorumla- 4 ay
:D :D
Tercih ama itici bence
00 YorumlaKişisel özgürlük bence
00 YorumlaÖzgürlük diye hayat kadını gibi dolanıyorlar
00 YorumlaBence teshircilik edepli olan usturuplu giyinir.
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayTeşhicilik evli barklı insanlar var mk
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayÜstsüz guneslenenler de var. Özgürlük gibi...
113 Yorumla- 4 ay
Sendemi
Cevap sahibi4 ayNe bende mi?
- 4 ay
Sendemi oyle guneslenıyorsun
Cevap sahibi4 ayHayır. Sadece bir kez, çok kısa bir süre için turist kızların arasına karıştım. 🙂
- 4 ay
Antalya tarafında falan mı :)
Cevap sahibi4 ayEvet, Nerden tahmin ettin?
- 4 ay
Yaklasık 6 ay kaldım orada kemer tarafında bilirim
Cevap sahibi4 ayEskiden çoktu üstsüz ler şimdi pek kalmadı.
- 4 ay
Vaybe sendeki cesarete hayran kaldım :)
Cevap sahibi4 ayYok ya eşimi sinir etmek için yapmıştım. Gözlükle filan taninmayacagima güvendim. 5 dakika filan sürdü zaten.
- 4 ay
Birde evlisin hmm sana olan duygularım kabardı :)
Cevap sahibi4 ayNe kadar çabuk kabariyorsunuz.
- 4 ay
Dikkat et, arkadaştan sana kabaran bir şey var :D lan mesajdan da duygularım kabardı denmez be :D
Gizli Üye(30-35)4 ayÖzgür luk bana göre
11 Yorumla- 4 ay
artık eskisi kadar dikkat çekmiyo sanırım
Gizli Üye(18-24)4 ayKişisel özgürlük
00 Yorumla
4 ayEdepsizlik
20 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı