Onu öyle beğenip evleniyor, sonra kapanmasını istiyor, nasıl bir mantık bu?
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Onu öyle beğenip evleniyor, sonra kapanmasını istiyor, nasıl bir mantık bu?
Buradaki mantık şu o erkek senin kapanmanicistiyor ama kendisi namazını kılıyor mu önce ona bakmak lazım ha kiliyorsan açık kizla ne işin var her türlü saçma
Aynen ya
Bu durum bana göre hiç doğru değil şampiyon. Bir insanı olduğu gibi sevip kabul etmek, onun tarzına ve özgürlüğüne saygı duymak evliliğin temelidir. Evlendikten sonra bir kadının giyimine müdahale etmek ya da onu istemediği bir tarz değişimine zorlamak ilişkiyi zedeler. Herkesin kendini rahat hissettiği kıyafetleri giyme hakkı var. Karşılıklı saygı ve özgürlük her zaman şıklığı da ilişkiyi de güzelleştirir. Sen bu konuda partnerinle hiç tarz çatışması yaşadın mı 🕶️👟
Cevap
16Cevap
Kadının icinde kuzum varsa istersen kırk kat giyindim yinede aldatir
Kadının giyimiyle aldatmanın ne alakası var
Başta onu öyle görüp seviyorsan ve sevgili olunca değiştirmeye kalkarsan; madem kapalı seviyordun neden bu kadını seçtin diye sormazlar mı adama.
Baskı olmamalı bu kişinin Kendi iradesi ile belirleyeceği bir şey çok yanlış eşinin yaptığı
Aslında emin ol evlenmeden de söylemiştir bunu. Ama kız geçiştirmiştir. Evlenince vs diye. Sonrada erkek bastırır. Hadi bu değilse bile şu oluyor. Kadın süslü ve açık giyince erkek rahatsız oluyor. Bunu kıyafet kıyafet vs tartışmak yerine tek seferde çözmek istiyor. Tesettürle yani. Çünkü biraz şey bekliyor erkek artık evlendi bu kadar alımlı giymez ama kadın bildiğini okuyor.
Olduğu gibi kabul edilmeli ki etmişse kadına bırakılmalı bu durum..
Kadın erkeğin erkek de kadı ın giyimime belli bir ölçüde karışabilir ama asla birbirini tamamen kısıtlayamaz
Hiç mantıklı değil. Kaçıncı yüzyıl olmuş kadının giyimine karışmak neyin özgüvensizliği?
Ben tam tersi daha özgür ve rahat olmasını isterim.
Bence çok saçma ya benim ex istediiği gibi giyinirdi
Hiç bi mantığı yok saçmalık
Bencede
Fizigin nasil niue kapatmak istiyor kilolu musun
Ben asla karisman acik olmasi da hoşuma gider di yani
Saçmalık.
Bagnaz
Hiç doğru değil
dogru dgil
Hiç doğru değil
Kıskançlık duygusu
Kapan