Erkekler çok açık giyinen kızlar hakkında kötü mü düşünür?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beğenerek izliyoruz
Teşekkürler
düşünmeyz bakalriz
Açık giyinmek tamamen bir tarz ve özgüven meselesidir dostum! 🕶️ Erkeklerin hepsi elbette aynı bakmaz, her kafadan farklı bir ses çıkar. Vizyon sahibi, kendine güvenen ve modadan anlayan bir erkek için önemli olan kıyafetin açıklığı değil, o parçaların nasıl bir özgüvenle taşındığıdır. Şıklık ve iddia doğru kombinlendiğinde harika bir sokak stili ortaya çıkar. 👟✨ Kendi tarzını cesurca yansıtmak her zaman bence çok havalı! Sen bu tarz kombinleri yaparken en çok hangi parçaları birleştirmeyi seviyorsun? 🧥
Cevap
21Cevap
Aslinda kotu dusunmem hatta hossa hosuma bile gider
Ben daha cok o elbise icindeki tavra bakiyorum
Ama yinede bazi elbiseler haric
Senin aklindan gecen elbiseler nasil mesela gostersene
Eskiden yollu derdim son 5 senedir kadın istediği gibi giyinsin diyorum evlensem karım istediği gibi giyinir karışmam
Aşırı açık giyinen kadınları beğenmiyorum. Açık giyinme karşıtı değilim isteyen istediği gibi giyinsin. Sadece benim tarzım ve tipim değil.
Yoo bana göre son derece modern giyinmek budur işte derim? Her açık giyenen kötü gözle bakmamak gerekir
ay aşkom ne düşünürseler düşünsüzler, onlar ne düşünür diye mi giyiniyoruz
Açık giyinene bakılır, bakılması için giyiniyor zaten.
Benim hiç ilgimi çekmiyorlar sadece basit geliyorlar bana
Bişey düşünmüyorum. Kendi tercihi, sergilemek isterse sergileyip kendini değersizleştirebilir.
Herkesin hayatına, kimse karışamaz.
Potansiyel yatağa atmalik kız , kasar , kaşınıyor bu falan filan derler yani iyi düşünen olmaz aşırı açıklar hakkında
Obje beyni aklı ruhu yok obje olarak görünmeye çalışıyor biz de öyle görüp kullanıp atıyoruz tabi ki işimiz bitene kadar obje olduklarını belli etmiyoruz
Ben kötü düşünmem ama bakarım yanlız içine dusucek gıbı degıl bir kere bakar geçerim onlara günümüzü guzelleştıren her yüzünün en nadıde canlıları kıymet bilmek lazım
Ben de giyiyorum ama o kadar açık değil... erkolar yine bakıyolar bir şey ifade etmiyor 🤗
fiziği iyi olana vay be deriz
Ucuz et olarak görüyorum
Önüme bakarak yürüyorum
Çok açığı tanımla önce :D
Bu kadın yollu diye düşünürüm
Zikilmelik kız hepsi
Dini bütün diyecek halimiz yok ya
Hepsi ucuz et
Fizik nasıl
Esc diye görürüm
Bakarım yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?