2 ayElit ve düzgün erkekler açıkları tercih ederler, özellikle sosyetik ve statüsü yüksek olanlar kapalılara bakmaz; sadece heves için kullanır, atar. Modern erkekler özellikle açık eş arıyorlar. Abazan, yani cinsel duyguları sapmış erkekler kapalıları çok çekici bulur ve dindarlar da evlilik için kapalı seçerler. Dekolteli bir gerdan, kapalı olan bir gerdandan daha gizemli ve daha çekicidir çünkü ipucu vardır. İnsanlar açık olan şeyleri beğenip arzularlar; mesela vitrinlerde teşhir edilen mücevherlere herkes beğenerek bakar, onlara dokunmak ister. Ama teşhir edilmeyen, defolu, en altlarda saklanan bir mücevher insanları cezbetmez. İnsan zihni, tamamen kapalı olandan ziyade kısmen gizlenmiş olanı daha çekici bulur. Göğüs çatalı her şeyi göstermez ama ipucu verir. Bu da beynin “tamamlamak istemesine” yol açar. Yani çekicilik biraz da hayal gücünü devreye sokmakla artar. Beyin eksik bilgiyi tamamlamak ister. Bu durum Gestalt psikolojisi içinde “tamamlama ilkesi” olarak bilinir: kısmen görünen bir şey zihinde tamamlanır, bu süreç daha fazla zihinsel ilgi yaratır. Kapalı olduğunda ise tamamlayacak bir “ipucu” yoktur. İnsan gözü kıvrım ve formu daha estetik bulur ama tam kapalı kıyafet bu hatları gizler, silüeti düzleştirir; dolayısıyla çekicilik olmaz. Açıklık göz için “bakılacak bir merkez” oluşturur, görsel olarak sahnenin odağını belirler. Kapalılıkta ise göz nereye odaklanacağını daha az belirgin bulur. Algılanan çekicilik = sinyal verme. Açıklık şunu yapar: “Bu bölge var” sinyalini verir ama abartmadan, kısa ve net. Kapalı olduğunda bu sinyal zayıflar. Beyin, belirsiz sinyallere göre net sinyalleri daha hızlı fark eder. Yani kapalılar sadece abazanlar için çekicidir. Kapalılığı saçma buluyorum ve fıtrata aykırı olduğu için hiçbir kadının isteyerek kapandığına inanmıyorum. Bir kadın ya Allah zorladı diye ya insan zorladı diye kapanır. Gözü dışarda fıldır fıldır olan erkekler eşlerine dekolte giydirmez çünkü kendileri başka kadınlara baktıkları için eşlerine de bakan olmasın diye dekolteye izin vermezler.
31 Yorumla- 2 ay
Ne diyosun sen ya insan ister kapanır ister açılır gayette kapalılar da sevilir dekolte vermesi diye sevmiyosa bassin gitsin dekolteliye bakan ağır sapiktir fikrini kendine sakla
En İyi Cevaplar
Sevilir tabi sanki erkekler sadece cinsellik için seviyor sanıyorsunuz ben bir güzel gülüşe aşık olmuştum her zamanda söyledim ona ben senin gülüşüne aşık oldum diye yoksa çokta güzel bir kız değildi hatta onu tanıyan çoğu kişide bunu söylüyordu
01 Yorumla
2 ayKesinlikle sevilir zaten çoğu erkek kız arkadaşının açık giyinmesine karışmıyor mu kavgalar zaten en çok büyüden çıkmıyor mu ? . işte kanıtı seviliyor tabiki dekolteli giyinmek teşhircilik kapsamında sayılması yönünde kanun çıkması dileği ile
02 Yorumla- 2 ay
Ya bırakın bu geneleme yapmayı Türkiye'de 25 m genç nüfus var bunların içinde bitanesi kadını aldati diye o kadar erkek mağdur edemezsiniz bırakın bu sosyal medya da gördükleriniz vs gerçek hayat çok farklı.
2 ayDekolte sevmek diye bir şey olduğuna inanmak istemiyorum açıkçası güzel şeylerin özel anları olur herkesin gördüğü güzellikler çekici gelemiyor. Sade ve doğal olan gizli çekim yasasına uygundur
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı.
u 2 aysevilir evet
00 Yorumla
2 ayYani ben dik okey falan bakmam ki hiç ha Benim hoşuma gitmesi onu ilgimi Çekmen yeterli yani Mesela kot pantolon giymişsin dedim ya ben hani mesela mavi kot pantolon benim Ben bayılırım ona Ya ben gördün mü yani benim hemen Arzularım gelir duygularım kapanır kız memesini açmıştır hiç ilgim yok olmaz yani değişik bir şey
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 588 cevap paylaştı.
2 ayDekolte giymeyenler daha çok sevilir canım erkekler kçını başını başka erkeklere sunan kadınları sadece tek gecelik severler maksat yatağa atmak
210 Yorumla- 2 ay
Ya yürü git gece gece belanı benden bulma Harun abi
- 2 ay
Minyon değilim 😃
- 2 ay
@ksciüye boyle kizlar 100 kisinin altina yatar bi tane slaga kalir😆
- 2 ay
@herseyinfarkındayız kendinden biliyorsun galiba 😃
- 2 ay
@HerŞeyinFarkındayız aynen öyle
2 ayDekolte giymeyeni tercih ederim. Orayı burayı açmadan da çok şık giyinen kadınlar var. Bana hafifmeşrep gelir. Ha burada yargı dağıtmıyorum isteyen istediğini giysin.
01 Yorumla
2 aySevilir neden sevilmesin?
Herkes esc gibi takılmak zorunda değil bu hayatta.
Edepli, ahlaklı, namuslu her kadın baştacıdır. Başkalarıyla kıyaslanamaz bile.12 Yorumla- 2 ay
Sevilmiyor, kullanılıyor 😉
2 ayDekolteli veya dekoltesiz bu sevilmek için bir neden ya da olmazsa olmaz bir şey değildir insana insan gibi yaklaşmak gerekiyor, kimseye kendinizi beğendirmek zorunda değilsiniz.
00 YorumlaDekolte giydiği için kimse sevilmez ön yargıları olanlarda görece ilk eleme etabıdır Haricinde davranışlar ve iletişimin yanı sıra güvene dayalı bir süreçtir
Profesör ben02 Yorumla
2 ayDaha çok sevilebilir hatta. Ulu orta dikkat çekeceğine daha sade giyinmesi tatlı gelmeli normal şartlarda.
02 Yorumla- 2 ay
Tam tersi düşünene vur tekmeyi bence.
2 ayBen ne fazla açık kadın severim nede kapalı kadın erkekler de sevmez
04 Yorumla- 2 ay
- 2 ay
- Moda & Stil konusunda 300 cevap paylaştı.
2 ayGiydiği elbiseye göre seviyorsa orada bir sorun var demektir.
12 Yorumla- 2 ay
Daha bugüne kadar kıyafetine göre kimseye değer vermedim. Kişiliğine karakterine bakarım.
2 ayBen kimseye dekolteyi yakistiramiyorum, ucuz duruyor , hanim hanımcık kızlar daha güzel
01 Yorumla
2 ayerkekler dekolte giymeyen kizlari severken dekolte giyen kizlara bakiyor..
istediginiz kadar kapali giyinin erkek boyle mizaci01 Yorumla- 2 ay
dekolte giyen kizlar catlayabilirsiniz o dekolteyi kim icin giydiginizi tum erkekler biliyor sadece elitlik modernlik adi altinda sizi savunan gvatorlar var😆😆😆
- Moda & Stil konusunda 323 cevap paylaştı.
2 ayDekolte sevilme konusunda pek etkili bir detay değil.
02 Yorumla- 2 ay
İşin rengi pek öyle değil aslında. Kolay elde edilebilir bir görüntü olarak görüyor erkek bunu. Dekolte gibi farklı çağrışımlar yapan etkenlerle yaşanan aşk kısa sürede son buluyor, aşk da denemez ona zaten.
Bir erkek seni dekolte giymiyorsun diye seviyorsa zaten sevmesin. Bu soruyu sormak için fazla gurursuz olman gerekiyor
01 Yorumla
2 ayÖncelik onlara verilmeli kesinlikle gerçekten seven onlar arasından çıkıyor dekolteliler genelde para avcısı zengin koca avında olan tipler
05 Yorumla- 2 ay
S₺ktir lan ordan ne alaka ya
- 2 ay
Ne oldu o... bu zorunamı gitti gerçeği duyunca 😀
- 2 ay
minnoskizyaaaa mı hiç minnoş kim srn kim tatlım belli ne mal olduğun dininiz imanımız para sen ve senin gibilerin etsin başka bir şey değil vesikanız yok sadece 😀
- 2 ay
Tatlım değildi o k. e. v. a şe bu arada
- 2 ay
Böylesin. ki nem kaptın atladın yoruma bak sitede senden başka zıplayan yok demekki sen para avcısı bir dekoltelisin diğerleri değil 😀
2 ayBen aşırı açık giyinmeyen kızları daha çok severim acilacaksa sadece beraber olduğumuz da bana açılsın
00 YorumlaHerhalde sevilir saçmalama, bence sevilmemene başka sebep ara
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayDekolte veren kızlar sevilmez. Sevişen seks yapan kadın sevilir. Kadınlar bizi kaşımıza gözümüze boyumuza posumuza yanaşmıyor mangıra ve hayat sitiline yanaşıyor. Her şey karşılıklı.
18 Yorumla- 2 ay
Biz bunu deyince demediğinizi bırakmıyorsunuz. Ben diyorum ki artık bakireler evde kalıyor yediğim linci bir gör offff bir kuduruyorlar anlatamam. O eskidenmiş Şu an bakire olunca seninle evlenirler falan bitti Yok öyle devir her şey değişti. Yani anlayacağın parası olmayan erkek ve bakire olan kadın doğruları söyleyen bizler tarafından kuduruyor. Bu ikisi birbirinı bulsa ve bizlere bulaşmasa çok mu mutlu olacağız ama bakire ben boşuna mı bakireyim tabii zengin olacak diyor ya kuduruyor kızım 2026'da senin devrin bitti hadi 1974'te bir genç kız olsan el üstünde tutulurdun ama sen şu an Amerika'da bakire bir kızın hayatını yaşıyorsun. Türkiye değişti kabullen.
Cevap sahibi2 ayBakireler evde kalır çünkü. bacak arasında ki toplasan 3 - 4,5 gr ağırlığında ki kanlı et parçası var diye aklında öyle bir yüceltirler ki kimse onlarla ilgilenmez. Bakireyim diyip kendini damada satıcam diye neler neler yaparlar buna rağmen bir kısmı anal ilişki de yaşar... Boydan boya sevişsen Seksi boşalması öpüşüp yatması en fazla sürüceği 1 saat hadi akrep burcu olsun 1,5 saat. Çoğunlukla da 20-30dk bir spor etkinliğini öyle bir abartıyorlar ki... Vajinusmus oluyorlar abartmaktan gözünde büyütmekten. Sonra gerçekten evde kalıyorlar. Çünkü bir erkek evlenmeden önce eşiyle gündelik hayatı ve yatak hayatı oturmuş olmalı. Eğer yatakta sıkıntı varsa o imza çözüm olmıyıcak ki. Devam edicek evlendikten sonra da. Evlenmeden önce hiiç yapmayanlar %90 pişman. Kesin kadın tarafı illalah getiricektir çünkü "evlenmeden olmaz" diyenlerin çoğu öz güvensiz, çok ürkek ve hemen kasılan vajinusmus olmuş kadınlar. Hastalıklı durumları evlenmeden önce ortaya çıkmasın diye böyle şartlar koşuyorlar. Zaten bakirelik testi yasak hukuki yani ilk gece kanamasa esnek aşkım diyicek. Hani bakireliğini anlamanın yolu zaten yok. testine izin vermedikleri şeyiş ben bakireyim ama diye niye satmaya çalışıyorlkarsa bu da hastalıklı olma sinyali zaten.
- 2 ay
@Crywomen Sana bunlari kim dusundurttuyse altina almak icin dusundurtmus iyi pohpohlamaya gelmissin soruda senin hakkinda onca gorus yazilmis bence biraz kudurmussun onlardan biri oldugun icin. Ayriyeten nadir olan her zaman cekicidir senin gibilerden cok oldugu icin cekici oldugunu sanmam hayatta tek konuda tecrubelisin onda da kendine uygun mekanizma gelistirmissin😆😅
Cevap sahibi2 ay@HerŞeyinFarkındayız Nadir felan değilsiniz. Sadece kendinizi kandırıyorsunuz. 1950 ler de ki kafadasın ama günümüzün dinamik kadın düşünceleri... Erkekleri de değiştirdi 20 yıl aldı bu devrim. Çoğu evlenen çift öncesinde seks hayatları olduğu takdir de evleniyor. Çünkü ne kadar evlilik eşlik desede eşitlik... Değil işte erkeğe daha çok iş düştüğü için evlilik kararı erkekten geliyor. Teklifi erkek etmeden evlenemiyorsunuz çünkü 😉 Aslında günlük sekslerin bekçisi kadın ise evliliğin bekçisi erkek. Bu yüzden eskidendi o senin düşüncelerin. Koca bulamazsın eski geleneklere göre arıyıp modern geleneklerle çaprazlarsan. Ya gelenekselci olucaksın ya da tam modernizmci.
- 2 ay
Sitede bile senin gibi dusunmeyen onlarca insan varken bos yorum yapiyorsun bence. Kimse gelisine yasayan birini tercih etmez bilginiz olsun herkes dengiyle olur sizin de denginiz fazlaca oldugu icin es adayi bulurken zorlanmazsiniz tabi
Cevap sahibi2 ay😏 Yazık. Evde kalan bir kız görüyorum sadece. Hiç sevilmiyen, kabullenilmeyen ve dışlanıcak bir kız gördüm. Üzücü.
- 2 ay
20 yasinda nesine evde kaldim abicigim okuyorum okulu bitirince de evlenecegim her sey cinsellikten ibaret degil kimseyle de bu sekil tanismicam sonucta
Cevap sahibi2 ay🤭 (evde ki hesap , çarşıya uymaz) 😏
2 aySevgilim/eşim dekolte giymemeli. Dekolte giyen birini hayatımda istemem.
12 Yorumla- 2 ay
Nereden bu kanıya vardınız
Dekolte giyene aç kurtlar bakar. Giymeyene bozkurtlar
10 Yorumla
2 ayKadını sevilir ve çekici yapan dekoltesi değil aurası ve güzel karakteridir
10 YorumlaGörmezler ama evlenecekleri zaman görüp severler.
00 YorumlaBen dekolte giymyen kızları seviyorum. Öbür türlü davetkar duruyorlar.
00 Yorumla
2 ayErkeklere muhtaç değilsiniz açmayın sevilmek için
00 YorumlaSevilmiyorlar genelde dekolte giyenlerle aldatılıyorlar
00 YorumlaModa & Stil konusunda 512 cevap paylaştı. Hislerim dekolteye göre değişmez, açık kapalı bunlar kıstas değil.
00 YorumlaSevilir ya ne alaka ne yani erkekler kadınları sadece giyim konusunda mı seviyor ilgi duyuyor
00 YorumlaModa & Stil konusunda 791 cevap paylaştı. Asıl dışarıda dekolte giymeyen kız sevilir. Ne o öyle kime sergiliyor kendini, neyi amaçlıyor.
00 Yorumla
2 aySevilir. Sadece dekolte giyince sevileceğini düşünen kız zaten başta kaybeder.
00 Yorumla
2 ayAsıl giymeyenlerin sevilmesi lazım giyenleri kullanmak için seviyormus gibi yapıyo erkekler
00 YorumlaDekolte giten kız sadece dikkat çeker, dekolte giymeyen kız birini bulduysa gerçekten seviliyordur.
00 Yorumla
2 aySenin gözlerin yeter dekolte giymezsen de sevilirsin
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 463 cevap paylaştı.
2 aydekolte giymeyen için ne düşünüyorsam onu düşünüyorum. ayrıca yakışanında giymesi gerektiği fikrindeyim
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 437 cevap paylaştı.
2 ayBir kadını çekici yapan dekoltesi değil aurası karakteridir
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
2 ayEvet sevilir ki ya her şey dekolte değil yeri zamanı var
00 Yorumla
2 ayDekolte giyene ereksiyon oluyoruz. Sevgiyle seksi karıştırma.
00 YorumlaSevilir neden sevilmesin ne kadar mazbut kız diye aklımdan gecer
00 YorumlaBil hassa hemde artık herkes gibi olmak değil farklı olmak kazandırır
00 Yorumla
2 ayBi kızı sevmek için dekolteli olması gerekmiyor. İnsan olması önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayRumişçiğim erkekler kendi kadınlarının dekolte giymesini istemez ama dekolde giyenlere de öküz gibi bakmaktan kendilerine alamazlar
04 Yorumla
Cevap sahibi2 ayBaşka bir sorun varsa yardımcı olayım
Cevap sahibi2 ayRica ederim İyi akşamlar
- Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 aySevilir ya neden olmasın ideal eş adayı bile olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayDekolte zihinde olmalı bence. Yeri geldiğinde sevdiği erkeğe sunulmalı.
02 Yorumla
Cevap sahibi2 ayEvlenince demek istedim...
Gizli Üye(18-24)2 ayÇirkin kızların dikkat çekme çabası dekolte giyinmek.
014 Yorumla- 2 ay
Dünyanın en güzel kadınları olarak kabul edilen kadınlar Monica Bellucci megan fox angelina jolie mankenler Victorias secret mankenleri yarı çıplaktır güzel kadınlar açık giyinirler çünkü kendilerine güvenirler çirkin olan her şey saklıdır güzel olan her şey açıktır kendine ve fiziğine güvenemeyen kadın kendini gizler ama güvenen kadın özgüvenli ve fiziği güzel olduğu için açık giyinmekten çekinmez açık giyinen kadının yüzü de fiziği de güzeldir dünyanın en güzel yüzlerine sahip kadınları güzelliği nesnelleşmiş kadınlar kendilerini teşhir ederler en güzel ve en değerli şeyler hep ortadadır kadınlar yaşkanınxa kapalı giyinmeye başlarlar çünkü vücut yaşlandıkça sarkar kırışır yani çirkinleşir bu yüzden kadınlar çirkinliklerini gizlemek için kapalı giyinirler mankenler güzeldir ve açık giyinirler fiziği çirkin olan ise hep kapalı giyinir çünkü fiziğine güvenemez Açık kıyafetler vücudu açıkta bıraktığı için vücudu güzel olmayanlar açık giyinemezler çatlağı sarkması kilosu olanlar bu yüzden açık giyinmez Haksız ve çirkin olduğunu kendin de biliyorsun zaten o yüzden gizliden yazıyorsun
- 2 ay
Sen tam bir çingenesin, birkaç senedir seni bu sitede görüyorum, devamlı birileriyle mahalle karısı gibi konuşuyorsun. Dediklerim işine gelmedi diye hemen kavga etmeye hazırsın. Tartışmayı bilmiyorsan sus, otur yerine; herkesle kavga mı edeceksin lan sen? Hiç rahat duramıyorsun. Neden eşit verilmesi gerektiğini açıkladım ama “ateşte yanmak yok olmaktan daha iyi” diyecek kadar az aklın olduğu için beni anlayamıyorsun.
- 2 ay
Hayır hakkımız var herkesi beğenmek zorunda değiliz İslam’a göre de Allah bazı varlıkları çirkin yaratmak ister ve yaratır cinlerin zebanilerin ve şeytanların çirkin olduğu kuranda ve hadislerde yazar Allah’ın yarattığı hiçbir şeye çirkin denmezse neden yorumu yazana bunu söylemiyorsun da bana söylüyorsun senin derdin kıyafetle açık giyinenin fiziği çirkin olsa giyinemez dedim fiziği çirkin olanların çok büyük kısmı kapalı giyinir modacılar da fiziği çirkinlere kilolulara kapalı giyinmeyi öğretir yüzü güzel olanların fiziği de güzeldir yüzü güzel olanın fiziği çirkin olmaz
2 ayUmrumda değil kapaliyim ve sevmeyen sevmesin Allah nasip ederse Selçuk bayraktar gibi birisi bulur etmezse de canım sağolsun.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayÇoğunlukla cinsel olarak arzulanirlar gerçek aşkla sevilen yok denecek kadar azdır
03 Yorumla- 2 ay
Evet çoğunluk öyle
Cevap sahibi2 ayOnları da arzulayanlar vardır illaki
2 ayAsıl onlar sevilir diğerlerinin amacı ilgi çekmek olduğu biliniyor o yüzden onlar bir obje olarak kalır
02 Yorumla- 2 ay
İnternetten alıp kopyalamış işte. O yüzden mi açık herşeyi yapan kadınlar birilerinin üzerine kalmak için uğraşıyor. Zengin ve ünlü değilsen açık giyindigin sürece adının çıkmasından başka bişey olmaz asıl öyle düşünen sapık ruhlu
- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
2 ayniye sevilmesin? memeleri seven erkek zaten seni sevmiyorki memeni seviyor.
00 Yorumla 1982 anayasasında sevilemeyecegine dair bir madde yok niye sevilmesin djdjdj
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 aySevilir illa ama ben dekolteli ve cesur kızları tercih ederim
00 YorumlaDekolte ile sevilmenin hiç bir bağlantısı yok dekolte sadece o an ilgi çekebilir ama gerisine etkisi yoktur
00 Yorumla
2 ayBence eşine ait olan duyguları bir başkasının da yaşamasına engel olan sevilir. Kadın içinde erkek içinde geçerli.
00 Yorumla
2 aySoru çok saçma bir kere. Ona göre mi seviliyor? Tabii sizin sevgi anlayışınız farklı ise onu bilemem 😁
00 YorumlaDekoltesi varsa dekolteli dekoltesi yoksa dekoltesiz seviyorum ben nasil taktik
10 Yorumlaerkekler aslinda az gosterip cekici giyinenlerle daha cok ilgilenirler bilinenin aksine
10 YorumlaSevilir neden sevilmesin illa sevmek icin dekolte elbise mi gerek tabikide hayir
00 Yorumla
2 ayDekolte giyinmeyen kızlara bir hayranlığım var daha çekici geliyor bana
00 YorumlaGüzel kız beğenilir, adam gibi kızsa sevilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayinanma bacım sevmiyolar, sevilir diyen erkeklere inanma onlar sırf makul kız olduğu için mecburi birlikte oluyor
01 Yorumla
2 aySen eşine evlilikte cinsel olarak elinde tutarsan emin ol senden başkasını görmez
00 YorumlaYa hepsi sevilir dekolte giysin gibisin önemli değil ama girerse çekici
00 Yorumla- Devamını Gör (97)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat