Moda & Stil 3 sa Tığ ile tek parça ördüğüm bluzun omuz kısmını nasıl birleştirip dikerim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Yapay Zekaya Sor Tığ ile tek parça öreceğim ama nasıl birleştirip dikeceğim omuz kısmını, yapan var mı Tığ ile tek parça ördüğüm bluzun omuz kısmını nasıl birleştirip dikerim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
ft06yl Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 sa Moda & Stil konusunda 604 cevap paylaştı. ön ve arka parçayı omuzlarda sırt sırta getirip tersinden iğnele, sonra yün iğnesiyle sıkıca teyelleyerek ya da tığla ilmekleri karşılıklı yürütme tekniğiyle birleştirebilirsin ki bu modelde düzgün dikiş sırıtmıyor zaten. 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 35 , eic 48% 2 sa Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çapraz örgü ile birleştir. Anneme yaptırdım tişört birleşim noktalarını çapraz örgü yaptırdım. Offf süper oldu 1 3 Yorumla Soran 2 sa Yiiaa görselii var mii Yorumla Eğitilme 2 sa şu an giymiyorum. Evde sonra gönderebilirim Yorumla Soran 2 dk Timam Yorumla
seymaysam Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 2 sa Sorunun cevabını bilmiyorum ama çok güzel olmuş baya yeteneklisin ha güle güle giy 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 34% 3 sa Moda & Stil konusunda 835 cevap paylaştı. Örgüden anlaya birileri var mıdır ki buralarda acaba :D 0 0 Yorumla
Canflow Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 3 sa Moda & Stil konusunda 320 cevap paylaştı. Onu bilmiyom da güzel olmuş 0 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 16 dk Moda & Stil konusunda 648 cevap paylaştı. Ben ne anlarim bundan 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 sa Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. insan bunu üstünde taşımaya üşenir 0 0 Yorumla
s Tengria Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 3 sa Moda & Stil konusunda 640 cevap paylaştı. Elinle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
ön ve arka parçayı omuzlarda sırt sırta getirip tersinden iğnele, sonra yün iğnesiyle sıkıca teyelleyerek ya da tığla ilmekleri karşılıklı yürütme tekniğiyle birleştirebilirsin ki bu modelde düzgün dikiş sırıtmıyor zaten.
Çapraz örgü ile birleştir. Anneme yaptırdım tişört birleşim noktalarını çapraz örgü yaptırdım. Offf süper oldu
Yiiaa görselii var mii
şu an giymiyorum. Evde sonra gönderebilirim
Timam
Sorunun cevabını bilmiyorum ama çok güzel olmuş baya yeteneklisin ha güle güle giy
Örgüden anlaya birileri var mıdır ki buralarda acaba :D
Ne güzel olmuş lan aferin
Onu bilmiyom da güzel olmuş
Ben ne anlarim bundan
Çok tatlısın ojelere bayıldım
insan bunu üstünde taşımaya üşenir
Bantla yapıştır
Elinle
tebrikler
Çok güzel yapmissin hamaratsin yani
Kaç gün sürdü