Kız resmen mayo giyip çıkmış o kadar açık bi kıyafet sevgilim de yanımdayken kızı süzdü kız arkamızdaydı nasıl cüret ediyor
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kız resmen mayo giyip çıkmış o kadar açık bi kıyafet sevgilim de yanımdayken kızı süzdü kız arkamızdaydı nasıl cüret ediyor
Sana saygısı yok hayatın da bir yerin yok kaybetme korkusu yok sana verdiği bir değer yok seni incitme düşüncesi yok işte o kadar yoksun ki gözü aklı fikri başka yere gidebiliyor
Göz kayması anlık olabilir ama rahatsızlığını hissettirmen çok doğal güzelim. Kendine olan güveninden asla ödün verme! Bu durumu büyütüp tartışmak yerine, o anki duruşunla ve şıklığınla odağın sadece sen olman gerektiğini hissettir. Rahatsız olduğunu sakince belirtip tavrını net koy. Eğer bakışlar alışkanlık haline geldiyse ilişkinizi sorgulama vakti gelmiş demektir. Sen her halinle harikasın, onun sana olan ilgisini yeniden canlandırmak için nasıl bir kombin düşünürsün? 👠✨
Cevap
5Cevap
Bakanda değil problem !
Müsait alanda gözünü de gönlünü de sen doyuracaksın !
O zaman zaten nefsine yenilmez.
Peki sen ne giyiyorsun?
Bana izin vermiyor dedim artik bende açık giyincen
Madem seviyor sen de giyin tabi.
Senin yanında yapması kabul edilmez
Güzele bakmak sevap süzmek daha sevap ondan heralde😂
Normal değil tabi gözü dışarda
Erkek beyni sonuç odaklıdır yani problemin çözümüne giden yolda en kısa nasıl çözülür, buna bakar.
☆☆☆
Kadın beyni süreç odaklıdır yani problemin çözümüne giden yolda sebeplerini bulmadan çare arayışına girmez.
☆☆☆
Yukarıda yazan fıtrat, yaratılış gereğidir.
☆☆☆
Yanındayken açık saçık giyinen kızı süzmesi normal ama ahlaki değil.
Öte yandan erkek beyni ilkel olarak sonuç odaklı ve neslini devam ettirme peşindedir.
Bakması istemsiz ama bu davranış eğitilebilir.
Bakmaması için hanım olarak size iş düşer. Yalnızken erkeğin ilkel olan hedef odaklı dikkatini çekecek şekilde yanında olmanızdır.
Arkasına da bakıyor mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?