Kişilik & Karakter Kızda kıl görünce direkt soğuyorum, normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Normal Tuhafsın Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kızda kıl görünce direkt soğuyorum, normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Normal evet bakım olması lazım 0 0 Yorumla
kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 776 cevap paylaştı. Değil, evlensen karının her halini illa ki göreceksin alışman şart saçma düşünüyorsun 0 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bende öyleyim kanka. Hemde baya kıllı bir erkeğim... 0 0 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yani vücudunu uzak tutmuyorsa bakımsızsa normal. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kendinde hic yoksa okey 0 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @MerhababenEren ne alaka Yorumla MerhababenEren 1 yıl Merak ettim sadece Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Normal evet bakım olması lazım
Değil, evlensen karının her halini illa ki göreceksin alışman şart saçma düşünüyorsun
Bende öyleyim kanka. Hemde baya kıllı bir erkeğim...
Yani vücudunu uzak tutmuyorsa bakımsızsa normal.
Kendinde hic yoksa okey
@MerhababenEren ne alaka
Merak ettim sadece