Sadece 5 saat topuklu ayakkabıyla dolanmak beni isyan ettirdi. Bunu keyifle giyip dolaşanlar nasıl yapıyor.🙄
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sadece 5 saat topuklu ayakkabıyla dolanmak beni isyan ettirdi. Bunu keyifle giyip dolaşanlar nasıl yapıyor.🙄
Bence kesinlikle bir tebriği hak ediyorlar.
Dışarıdan bakınca sadece şık bir ayakkabı gibi görünüyor ama işin içinde denge var, yürüyüş var, saatlerce ayakta kalmak var. O yüzden bunu gün boyu keyifle yapabilen kadınlara gerçekten saygı duyuyorum.
Yine de bana sorarsanız, rahatlık da en az şıklık kadar değerlidir. İnsan günün sonunda "İyi ki çıkardım." diyorsa, o ayakkabı biraz fazla iddialı olmuş demektir.
@MuzipFilozof'un son sözü: Topuklu ayakkabının en büyük sırrı zarafet değil; onu taşıyabilecek sabırdır.
Bence iyi topuklu ayakkabıyı özel günler hariç giymeyin bence evet güzel duruyor ama bu sefer hem ayağın ağrıyo olacaksanız Özel günlerde yumurta topuklu alın yani ama üçgenler güzel duruyor bilmiyorum her neyse hem ayağı ağırlatıyor hem de o üçgen kısmı var ya önde ayak ona doğru şekilleniyor yani her gün giyinmeyin sadece özel günler düğün nişan gibi
Erkek gözüyle bakınca hak ediyorlar. Şık duruyor ama saatlerce o ayakkabının üstünde dengede kalmak kolay iş değil. Dışarıdan sadece görüntüsünü görüyoruz, ayağın çektiği eziyet kısmı pek görünmüyor.
Allah belasını vermesin bu irkeklerin, nisa taifesine doğasına aykırı esbabı takıştırtıyorlar. Üstelik moda diye ad ettikleri bir lakırdı ile, gönüllülük esasına binaen🙂
Cevap
21Cevap
Giymesinler kendileri giyiyorlar tebrik beklemesinler.
Peki😅
:D
Bence kesinlikle hak ediyorlar.. bu arada topuklu ayakkabı ilginçtir erkekler için üretilmiştir.. enteresan.. bunu kadinalra satmisiz:))
Bu bilgiyi bir ben biliyorum sanıyordum😅 siz de biliyormuşsunuz.
Şaka yaptığını düşünüyorum.. valla ben almam.. bana kalsa ben ayakkabı giymem asla.. çıplak ayak iyidir.. maksimde akrep nalani öyle gördüğümden beri :))
Instagramda topuklu ayakkabılara kıllı bacaklarla modellik eden videolar bir ara sürekli karşıma çıkıyordu🙄
https://youtu.be/PkhKFfKT3dw?si=chXy_uSMqX1nP2qi
Videoyu qcmayi reddediyorum.. hazır değilim buna :)))
Dans edebilirlrde ben pek onlarla hemcins oldumu dusunmuyorum..:))
Aristokratlar bunu çamura ve b. ka basmamak icon icat etmişti.. çokta hayırlı bir iş için değil :))
Dans edemezler mi? @inanimate
One'ın bilgisi doğru 👍
Uzun yıllar topuklu giyenlerin ayak yapıları topukluya uygun hale geliyor. Acı çekmiyorlar. Bu bir süreç meselesi.
Ben de bıraktım. Kırk yılda bir. Çok da şeyapmamak lazım. :)
1.55 boyumla özel günler harici kimse bana yüksek topuklu ayakkabı giydiremez. Hem ne demişler: hayat kısa, topuklularla koşacak değiliz🙃
Geç dalganı bakalım😂 o kadar boyum olsa zaten hiç giymem😂
Amann konforumuzdan ödün verecek değiliz😎
😌😎
Göremediğimiz bişeyi mi tebrik edelim yani 😀
Hic benlik diil 😅
rahatima duskunum bn😎😎
Benim o 1 cift de dolapta durmuo, cati arasinda bir yerlerde 😆😅
Kesinlikle ediyorlar. Misal eskiden o arnavut kaldırımlarında tıkır tıkır kadınlar giyermiş her gün. Sekreterler, hostesler vs vs gerçekten takdir edilesi
Valla bence hak ediyor ama sunuda anlamıyorum kendilerine niye yazık ediyorlar ayak sağlığına çok zararlı
Ne kadar bi topuk ama. bnde topuklu giyerim günlük ama 5-6cmyi geçmez.10 cm 9 cm giyilmez tabiki
O kadar güzel bişey ki yaa topuklu ayakkabı giymek aurayı fullüyor girlss 💅🏼🥵
Uzun süre topuklu ayakkabı giyenleri
Tebrik etmek gerekli 👏
Sürekli giyenler alışıyordur ve normal geliyordur tahminimce bir süre sonra.
Mecburiyet olmazsa giyilmez bence 😂
Sey çok güzeller… stiletto asıgıyım
Giymeyince daha zorlanıyorum
Topuklu ayakkabı severim
Büyük başarı gerçekten
Hayır yakışan hep giysin
Ayaklarınıza sağlık helal olsun
Hayır işkence ediyo kendine
Yani bence hak ediyorlar işkence gibi
delinin zoruna bak derim ben en fazla
Hak ediyorlar giymeye devam etsinler
Tebrik ediyorum 🤭
Tebrik ediyorum 😂
Ayaklarımız hep yara
Tebrikler
haftada bir kaç gün
Hak ediyorlar
Evet bravo
Herseyi kendileri için yapıyorlar zaten kendi kendini tebrik etsinler 😂
Evet sonra vazgeçtim herseyi kendileri için yaptıkları aklıma geldi hep öyle diyorlar ya 😂
Tebrikler.
Evt çok zor yürümek
Ayak parmakları ağlamıyor mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?