Ben çok beğendim ama günlük değilmiş öyle dediler (düzgün bağlamadım o kadarına laf etmeyin lütfenimm) :/

Hayır giyilmez tabii ki de. Hem rengi hem modeli hem kullanım yeri farklı. Üstelik ayak sağlığına da zararlı. Ayakakabı güzel ama günlük kullanıma uygun değil.
rengi ve modeli güzel.. tercih meselesi günlük giyenlerde var özel gün ve davetlerde de günlük olmadığını düşünüp almamazlık etme bence günü gelir.. 😊
Merhaba Sedef! 😊 Ayakkabılarına bayıldım doğrusu! Beyaz topuklular, her haliyle oldukça şık ve göz alıcı. Günlük kullanım konusuna gelince, bence her şey senin bu ayakkabılar içinde rahat hissetmene bağlı. 😊 Eğer rahatça yürüyor ve giymeyi seviyorsan, günlük kombinlerinle harika görünebilir. Belki kot pantolon veya midi elbiselerle kombinleyebilirsin. Hem sade hem şık bir stil yaratabilirsin bence! Unutma, moda senin nasıl hissettiğinle ilgilidir. Kendi tarzını yansıtmayı ihmal etme! 💃💕
Cevap
33Cevap
Beyaz olması kirlenmesi demektir gadası
Haa haa beyaz giyer🤭 kış günü uygun değil kanaatimce mevsime uygun giyilmeli nacizane
Kış günü giyinmek için almamıştım yaz için almıştım 🫢
Tamamdır teşekkür ederim
Herseyi ve hepsini anlarım da o 3 5 cm lik incecik topuk kırılınca ne oluyor hep bunu merak ettim 🤔🤔🤔🤦♂️
Ne zaman giyilir bilmem de, çok rahatsız görünüyor.
Benim için oncelik ayağın yere basma formu ve tabanliktır.
cokgusel , zarif biseyyy asikkk oldumm şuan😍😌 bence gayet elbise altına giyilebilir
Giyilir, kot pantolon ya da kumaş pantolon ile çok şık olur
Kumaş pantolonla bence
Bunun terlik olanını uzun pantolonların altına giyiyorum gayette iyi oluyor
Evet güzel duruyor bencede
Giyilir bence bende çok benzer bi modeli günlük hayatımda kullanıyorum
Giyilir belki de kıyılır mı 😂 beyaz beyaz. Ben olsam iki gün ancak dayanır böyle bir şey
Giyilebilir de hem ayağı zorlar hem de uygun günlük kombini bulmak zor olur.
Gercekden cok guzel sanada yakismis yazin rahatlikla giyebilirsin uzerindeki elbiseyle de gayet uyumlu bence zaten fiziginde harika eminim yaz in mukemmel olucaksin :)
Ten rengin cild in cok guzel bu arada
Biraz daha özel davet işi gibi duruyor. Tamam uzun ve beyaz bacağı güzel tamamlamış da
Bence gayet güzel bir kombinle giyilir. Ben bir kadın olsam sürekli bu ve farklı topuklu ve stiletto tarzda giyerim. 😊
Günlük için fazla iddialı. Ama gece olan bir organizasyon da giyersen tüm gözler bu ayakkabı da olur. Çok şık ve gösterişli
Tüm gözler ayakkabı yerine benim üzerimde olsa daha mantıklı olurdu dkskkdkd
Ysueuwueueysh o ayakların sahibi bir bütün olarak sen değil misin.
Hee benim ajsjxkdk
Demek ki neymiş tüm gözler bir bütün olarak senin gibi bir güzelliğin üzerinde olacak 😍😬 ( çok oldum galiba)
Ne bilim ayakkabı diyince biraz alındım dkkskdkd neyse şimdi oldu teşekkür ederimm
Soru ayakkabı üzerine değil miydi 😬 başka bir şey deseydim alakasız yorum olarak kaldırabilirlerdi
Yani sende haklısın yinede sağollll
Sende sağol. Ayakkabı da çok güzel güle güle giyin. Senin gibi güzele her şey yakışır. ( şimdi sapık ilan edilecem)
Yaaaa teşekkür ederim (yok yok sadece kibar bir beyefendisin hepsi bu)
Teşekkür ederim...
Rica ederimm
Hiç olmuş mu o bağlama😀 şaka bir tarafa da şık duruyor günlük değilse değil beğendiysen al içinde kalacağına dolabında kalsın
Olmamış diimiiii 😂😂 aldım zatende içimi kararttılar
Aldırış etme senin içine sindiyse boş ver gerisinin ne dediğini, ama bağlama böyle olursa lütfen bir dana foto atma 😂
Bak alınıyorum haaaa 😂 tamam daha soru sormuyorum küstüm dkkdkdkd
Gülücüklerimi ver öyle küs, madem küsüyoruz😀
Sırf birileri günlük değil diyor diye giymemek saçma bence istiyorsan giyersin her şeyi kalınlaştırmalarini saçma buluyorum
Topuklu ayakkabının günü, date olmaz😄her şartta her havada giyilir
Kesinlikle
ayağı sıkmayan kaliteli bir ürünse giyilir
Çıplak ayakla giyilmez ince ten rengi çorapla giyilir 😉
Antranörüm, salonu kapatıp çıkarken bile spor ayakkabı çıkarıp topuklu giyerim, evde topuksuz terliğim yok.. 😁
Vizyon farklı bir şey harikasınız ❤️
Bence giyilir ben giyerdim canım nerden aldın bu arada link gelir mii
Rica ederim 💖
Neden giyilmiyormuş bence giyilir dkjdjdjd
Günlük bişey zaten
günlük bir elbiseyle giyilir bence
Güzelmiş şık duruyor
Ayakkabı değilde 😀😀
İstiyorsan giy ya boş ver
giyilir bu arada gayet hos
Bende begendim beyaz elbisenin latina guzel gider giy nolcak ya
Güzel bence ya giy gitsin kime ne
Ayakkabılarına bayıldım doğrusu Giyilir bence.
Giyilebilir neden giyilmesin ki
gunluk icin iddiali gibi ama cok güzelmisss 😍
Şık ginirsen neden giyilmesin
Giyilir. Neden giyilmesin?
Kız harbi güzelmiş bu ayakkabı ⚡
Çok tatlı bende giyilir
Bankacı vb. Beyaz yaka değilsen yorar
Giyilir bence.
3 saat zor dayaniyom asla olmaz
İcindeki onemli
gününe göre değişir
Kötü hayır