Aile baskısıyla giymekten iyisi yok. Ben de giyiyorum ama kendim istediğim için, kimseye yaranmak için değil. Beğenmiyorsan açık gez, kendini mutlu et.
Tesettür size yakışmış ama istemiyorsanız tesettüre girmek zorunda değilsiniz. Aileniz istiyor diye ya da yakışıyor diye değil, Allah için girmelisiniz.
Boşverr takmaa, aman erkekleri görmüyon mu? Ülkede kapalı kadınlar daha revaçta şortlu kadınlara göre 😂😂 şortlu kadın olsa kimse bakmıyo, kapalı kadın görünce off.. Bide hadlerineymiş gibi keşke benim olsa... Falan. boş ver kanka canın ne isterse o
begenmiyosan yapma beni zorla çarsafa soktular altına mini giyiniyodum kafam rahattı dışarda çıkartıyodum çok eglenceliydi arkamdan erkolar bu kız çok tehlikeli dediklerini duymuştum😂
Kültürel olarak isteme şu an çok insan mevcut ama tesettür tesettür mü? Amacım engellemek değil ama bahsettiğimiz şey bir örtü örtmek mi allahın ayetine icabet etmek mi şu an gündemde en çok tesettür veya öyle olduğunu sanan camianın cebellestiği soru? Baksana yakısıp yakısmaması lafı yakışsın diye örtülmez örtü. Manevi olarak ne hissettiğin önemli olan hevesmi iinanç mı? En önemliside sen ne düşünüyorsun işitiyor musun içinden geliyor mu
Kendini şimdilik beğenmezsin. Ayrıca Allah beğensin yeter üç günlük dünya seninle mezara girmeyecek kimseyi çok önemseme, mezarda kendi kendine faydan olmayacaksa kendi beğenini de önemseme.
Tabi ki ancak insanın öz güveni de önemli hayatının bir çok kesminde büyük bir rol oynuyor bu yüzden bunu zedelemeden kendimi alistirarak güzelce girmek istiyorum bunu da sizin yorumlarınız ile desteklemek istedim.