1 sa
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Siyah renk tabi ki de
Soruyu görünce aklıma kırmızı ve siyah adlı roman geldi😂
Şarap rengi kırmızıyı severim
Görsel ararken gördüm onu
Çok önermem okumak isterseniz beğenemedim pek 😅
Neden beğenmedin
Başta o genci sevdim kitap okuyor diye ama sonra karakterini gördükçe soğudum ben. Evli bir ksdına aşık oluyor onu da yoldan çıkarıyor. Papaz bir tanıdığı onu bir soylu aileye öneriyor ailenin kızıyla yatıyor hamile bırakıyor ve aklı hâlâ o ilk kadında olması bana pek güzel gelmedi. Ve kaliteli sohbetler olmuyor kitap içinde o yüzden sıkıldım ve o yüzden de önermiyorum.
Hiç ilgimi çekmedi.. sevmiyorum böyle şeyleri
Bende o yüzden sevmedim hayır bu kitabın neyini öneriyorlar bu kadar anlamıs değilim.
Trend olunca birde içinde aldatma var milletin ilgisini çekiyor
O yüzden millet bozuldu zaten her yer de aldatma olayı var. İnsan gördüklerinden ve dinlediklerinden etkilenir habire olumsuz ve karakter bozan içerikleri gençlikten itibaren empoze ettiler bol bol şimdi gedeolu karaktersizler türedi her yerde
Önce kitaplardan başladılar ondan sonra filme döktüler şimdide diziler üzerinden devam ediyorlar. Her dizi de böyle saçma sapan aşk konuları var
Millette aptall gibi izliyor işte. Ondan sonra diyorlar benim kocam neden böyle diğeri diyor ben neden fakirim iyice beyin yoksunu oldular
Öyle vallahi ben türk dizisi izlemeyeli 10 yıl olmuştur. İzlediklerim de tarihi savaş içerikli. Hiç bir şey vermiyor bu güncel diziler falan ve şu saçma sapan sabah programları elalemin evinde yaşanan tüm pislikleri 82 milyona sunuyorlar güzelmiş gibi Allah'ım böyle bir akıl tutulması olabilir mi ya. Ne izletiyorsunuz millete diye de soran kimse yok. Bunları izleyerek büyüyen nasıl işte içi boş kişiliklere dönüyorlar. Sanal mecralar da botoksulu, zengin para avcısı kişiler popüler ediliyor bizim genç nesilde maarifet bunlar da deyip benzemeye çalısıyor tuhaf yanı da aileleri müdahale dahi etmiyor. Bilmiyorum hiç iyi bir yöne doğru gitmiyoruz. Ev kızıyım deyince eziklik gören nice sığ zihniyet var. Şalvar giymeyi çizme giymeyi ayıp zanneden, makyaj yapmadan dısarı çıkmayı bakımsız zanneden kıt beyinler var maalesef
Çok doğru dedin valla. Millet birbirine yukarıdan bakıyor. 10 yıldır gündüzleri TV seyretmiyorum akşamdan akşama haberleri izliyorum. Hele o gündüz ve kadın programlarından nefret ediyorum. Hep toplumun ahlakını bozan seyler çıkıyor
Maalesef öyle bilinçli kalmaya çalışan bunu farkeden kaç kişi var acaba hiç bilmiyorum ama gidişat kötü, yukarıdan bakan kişi kendini bilememiş kişi bunu farkına varsalar maarifet zannetmezlerdi. Herkes atasından utanır hale geldi. Bilmiyorum bakalım kıyamet yakın
Bilinçli olan böyle şeyleri ne izliyor nede izletiyor. Çoğu kişi anasından babasından utanıyor artık. Dediğin gibi köylü olmayı köylüyü hor görüyor. Cebinde üç kuruş para var onuda güzel görünmek için makyaj malzemelerine veriyor. Elit görünmek için gidip kahve içiyor.
Aynen öyle vallahi yasasınlar böyle bakalım nereye kadar
Ot gibi mutsuz bir şekilde yaşıyorlar.
Evet çünkü kendileri olmak nedir bilmiyorlar ki, her insan ayrı bir güzellikte ve çekicilikte yaratıltılmıstır. Herkese güzel gelmezsin güle nası bül bül konuyor arı nasıl çiçeklere konuyorsa o kadar farklıyız. Makyajsız olmak o kadar özgün ve özgür bir hal ki anlatabilir miyim bilemem. Ne güneş kremi kullanırım nede parfüm ilgi çekmek istemiyorum ki. İnsan bu yazın yana bilir normal olan hallerimiz bile yadırgamaya başladılar. Ben yanlayak bağ bayır dolaşırım, dere kenarın da girer yüzerim. Ânı yaşarım millet ne der diye değil bu insanı o kadar mutlu ediyor ki inanamszsınız. şu an ki gençlik bu zevklerden mahrum veyahut farkında değil
Şimdiki gençlik beğenilmek ilgi çekmek ve sevilmeye programlanmıs. Makyaj yapmazsa çirkin,, seksi giyinmezse yobaz kahve içmesse çağdaş olmayacağını düşünüyor. Kendi benliklerinden geçip başkasının beğeneceği kalınan koyuyorlar kendilerini
Evet çok haklısınız; tam olarak durum bu
İki rengi de cok seviyorum. Sakinke siyahim sinirlenirsem kirmizi
İkisinden de biraz var ama beni sadece bunlar yansıtmıyor içinde beyaz da olmalı, tek bir renk insanı yansıtamaz tam olarak.
Kırmızı demek istiyorum...
İkisinin karışımı bordo diyorum
Siyah derim daha çok kendimi onda buluyorum
Kırmızı kan siyahta bitiş nokta
Kırmızı diyorum.
illa ikisinden birini mi secicez ya
Kırmızı
ikisini de seviyorum ama siyah daha cok yansitiyo
Kara mavisi
Siyah
Siyah🪬
bordo,