Saç Bakım Siyah mı, kızıl mı? Tarafını seç? kizilderler Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor Siyahı shop ile yaptım, şu an kızılım. Kızıl Siyah Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Siyah mı, kızıl mı? Tarafını seç? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sana ikisi de çok yakışmış, her iki şekilde de ne güzelsin sen öyle. Sanki siyah bir tık daha çok yakışmış , keza kızıl da öyle afet hatun. 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 904 cevap paylaştı. Saç rengi değil ama bir şey eksik sanki, göze batıyor. 1 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Siyah. Kızıl olmamışShop ve foto kalitesinden kaynaklı da olabilir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Siyah yüzünü daha aydınlık ve dinç göstermiş bence 👌🏻 3 1 Yorumla çayısevmiyormuşgötüm +1 yıl Siyah bnce iç giyim olarak da aşırı iyi bir seçim Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Kızıl. ama siyahda yakışıyor Cok fotojenik bir yüzün var Maşallah Allah nazarlardan kazalardan belalardan saklasın 1 0 Yorumla
Öğretmeninizgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl İkisinide beğenmedim Başka bir kızın fotosunu at 😂 1 0 Yorumla
acelyagunesim Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Siyah, siyah disinda ki renkler cok az kadina yakisir. 1 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İkisi de yakışmış ya ben kararsız kaldım. 1 0 Yorumla
Samatya90 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Normalde kızıl severim ama siyah çok iyi 1 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Tartışma konusu değil ki bu. Elbette kızıl. 👍 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl meme... pardon siyah 1 1 Yorumla kizilderler +1 yıl :d Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl İkiside çok iyi ama kızıl der geçerim seksi 0 0 Yorumla
NükleerBaşlıklıAdam Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İkisi de yakışıyor ama kızıl tabi ki 😇 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kızıl çok iyisin, tenine mükemmel durmuş 0 0 Yorumla
zupperzonick Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Saç Bakım konusunda 321 cevap paylaştı. Sana kızl gitmemiş siyah bence 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Efekti kaldirsan daha iyi anlaşilacak 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siyah bu aradaaa bence daha iyi durmuş ama diğeri de fena değil Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Saç Bakım konusunda 379 cevap paylaştı. kızıl kesinlikle 0 0 Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 302 cevap paylaştı. İkiside iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Sana ikisi de çok yakışmış, her iki şekilde de ne güzelsin sen öyle. Sanki siyah bir tık daha çok yakışmış , keza kızıl da öyle afet hatun.
Saç rengi değil ama bir şey eksik sanki, göze batıyor.
Siyah. Kızıl olmamış
Shop ve foto kalitesinden kaynaklı da olabilir
Kızıl daha seksi, siyah daha olgun gösteriyor
Kızıl daha bakır, turuncu tonlarda olmalı, bu değil.
KS erkeği için şöylesin 😂😂
Siyah yüzünü daha aydınlık ve dinç göstermiş bence 👌🏻
Siyah bnce iç giyim olarak da aşırı iyi bir seçim
Kızıl. ama siyahda yakışıyor
Cok fotojenik bir yüzün var
Maşallah Allah nazarlardan kazalardan belalardan saklasın
İkisinide beğenmedim Başka bir kızın fotosunu at 😂
Siyah, siyah disinda ki renkler cok az kadina yakisir.
İkisi de yakışmış ya ben kararsız kaldım.
Normalde kızıl severim ama siyah çok iyi
Aslında ikiside değil
Filtreyi kaldır, tekrar sor yavrum
Tartışma konusu değil ki bu. Elbette kızıl. 👍
Güzel olunca ikisi de yakışıyor bebis🤌🏻
meme... pardon siyah
:d
kızıl da daha genç durmuş
Kızıııııllll.. malı mülkü üste yaptırır
kızıl daha iyi.
Ee kizil diyorlarsa kizil olsun
Sana siyha aşırı yakışmış🔥🔥