Ben bile açık olduğum halde bikini giymeyi sevmiyorum siz nasıl giyiniyorsunuz anlamıyorum orasını burasını açmışlar moda zannediyorlar
7 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
31Cevap
Utanmıyorum ayrıca moda diye değil sahilde havuzda oldukları için giyiniyor sen bikini sevmiyosan giymeyebilirsin ama millete laf edemezsin sen bu zihniyetle dışarı bile çıkma zaten
sapiklar bakinca rahatsız oluyorum sadece, onun dışında plajda utanmam plaj disinda üstümde bir seyler oluyor zaten. isletmeler arasi ve plaj dışında full bikini ile dolaşmak buyuk ucuzluk belirtisi
teşhircilik g-stiring giyen erkek gördüm yumuşak değil adam ama kaslarını kalça kaslarını bile göstermek için giymiş teşhirciler sadece kadınlardan çıkmıyor
Sen kimin ne giyeceğine, giyerken ne hissedecegine laf söylerken onursuz serefsiz pembe kılıklı vurduran bir erkek olarak utanmıyormusun popodan olma
Bencede şu bikini güzellemesi bitsin ya denize çarşafla girin demiyoruz ama bikini de çok ucuz bir görüntü piyasada plaj giyim için sadece bikini üretiliyor plaja gitmek istiyorsak neden sadece tek bir seçeneğimiz var en azından bi tankinilerin öne çıkması gerekiyor şahsen veya şortlu askılı body tulumlar kadın olarak bunları yazmam açık giyinmeyi hor gördüğüm anlamına gelmiyor bende açık giyiniyorum şimdi herkes toplanır kadın kadının düşmanı diye
Utanılacak o kadar şey varken milletin kıçına sıra gelmez.
Sahil dolu. Tatilde insanlar. Kimse kimsenin umrunda değil. Denizin keyfini çıkar
Bikininiyle niye gezelim. Denize giriyoryz. Bikini. ni. modavile de ilgisi yok. Bikini türlerinin ilgisi var.
Üstelik şimdiki bikini modelleri aynı iç çamaşırı gibi. Yalnız plajda kimsenin umurunda değil bu dediğin.
Bence haddini aşmamalısın, erkeğim diye bikini giyemeyecek miyim!
benim karım tesettürlü ama tatile gittiğimiz yerlerd en açık bikinleri giyet tangaları giyer tatillerde dine ara veriyor :D
Sen de bundan pek memnun gözüküyorsun
@DiplomalıHavuç seni alakadar eden bir durum yok ki sana ne oluyor karım memnun ben memnun
Ulan dalyapRak sana kötü bir şey mi söyledim sana hakaret mi ettim sana ters bir cevap mı verdim Sen de memnun gözüküyorsun dedim Ne var bunda? şu ters ters konuşan insanlardan tiksiniyorum kuru kuru sikiveresim geliyor
ben evdeyken bile donla durmaya çekiniyorum millet dışarıda çıplak geziyor
denizde açık olan bir kadın başka ne giyebilir..
Ya bikini kötü zaten mayolar güzel oluyor etekli mayolar hem mini elbise gibi ben seviyorum
Denizde tamamda denizden çıkınca üstüme bişi alırım ya
Zihniyet cok kotu deniz de ne giyecek
Nesi kötü ben görmek zorunda mıyım
popon
Hiç bikini giymedim, bana çok açık geliyor.
hayır. beachte normal😗
Ben sadece etekli mayo giyebiliyorum
Yakışır güzeldir
Yok abla denizdeyiz zaten herkes öyle utanmıyorum
utanmaz oldular iyice. Seriat gelmeli
Garı haklı Dağılın eşek sıpaları
denizde ne hiyesin pijamamı
Bikini giymiyorum valla
Denizde kim kime bakıyor ki
Dimi kilot giyiyorlar bildiğin
denizde normal bence
Sukur erkeklere hak eden bir kadin cikti
Denizde ne giyecekti? 😃
Hayır
Ee insanlar rahat ve vücuduna güveniyor
Bunun güvenmekle alakası yok
Nerede olduğuna bağlı
Varrrrrr yaaa elimden gelse onu bile giymem
Biz utanıyoz onlar yerine
Hayır
Bikini plajda giyiliyo zaten
Alışmışlar
Ayıp
Ar damarı çatlayınca normal geliyor
Herkesin kendi tercihi
Neden utanılsın ki
Linc loading….
Sjsjsjs
Denizde normal ya
aynen
Aferin
Niye utaniyorsunnki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Herkesin rahat hissettiği giyim tarzı ve sınırları çok farklı güzelim. Moda zaten tam olarak bu özgürlükle kendini ifade edebilme sanatıdır. Sahilde bikini giymek bir teşhir değil, yazın, güneşin ve denizin tadını çıkarma şeklidir. Kimisi bikiniyle çok özgür hisseder, kimisi de senin gibi daha kapalı modeller tercih eder. En önemli şey kadınların kendi bedenleriyle barışık olup istediğini özgüvenle giymesidir. Sen yazın sahilde nasıl kombinlerle rahat ediyorsun? ✨👙☀️