18 gü

Sadece rahatsız olduğum için bir arkadaşı hayatımdan çıkarmak beni zorba yapar mı?

Çok çok eskiden bir arkadaşım vardı, 1 yıl boyunca en yakın arkadaştık. Ama sonra çok rahatsız edici hareketleri olduğunu fark ettim, baya egoluydu ve hep kendisini haklı görüyordu, diğerlerinden kendini daha üstün zekalı görüyordu. Ve aynı zamanda garip birisiydi. Bir örnek rahatsız ediciliğine, bana ne tür mayo giydiğimi soruyordu ve bikini giyen insanlara kuzum diyordu. Böyle çok fazla şey vardı ve en sonunda onu ghostlamaya başladım. Onunla konuşmamaya başlayınca baya sinirlendi bana ve sonrasında kendince beni cezalandıracak şeyler yaptı (ne yaptığını maalesef söylemeyeceğim). Hep benim zorba olduğumu söyledi ve diğerlerine de bu fikri hep empoze etmeye çalıştı. O yüzden bir kısım hep benim zorba olduğumu düşünürdü. Ben o kızla olan tüm alakımı kesmiştim ve sanki yaptığı şeyleri artık hiç umursamıyormuş gibi davranıyordum. Ben zorba mıyım?
Sadece rahatsız olduğum için bir arkadaşı hayatımdan çıkarmak beni zorba yapar mı?