Evet ne dersiniz? Bir kadın güzel giyindiğinde mi bikiniyle mi daha çekici v
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer iyi iyi şöyle bir şey bir kadın bikiniyle dolaştığı zaman ya da bikini giydiği zaman seksi oluyor ve güzel oluyor bacaklarını lömbür lömbür böyle ama güzel kıyafet giyince daha güzel oluyor yani benim tercihim güzel kıyafet giymiş ama yani bilmiyorum bikini Bence denizde giyilebilir sadece he dışarıda da giyebilirsin ama bilmiyorum genelde dışarıda crop tayt giyiyorlar
Şu anda tatildeyim, otel üst sınıf ve hemen her kadın tanga ve mikro bikinili. Yeminle tiksindim. Aynı kadınları akşam yemekte görüyorum ve bu daha iyi.
Yani erkek olarak senide cekmio artık demi
Evet.
Çekicilik kesinlikle detaylarda ve gizemde saklı! Bikini plajın ruhuna çok yakışıyor ama şık ve tarz sahibi bir kıyafetin bıraktığı o güçlü etki bambaşka. Vücut tipine uygun kesilmiş bir elbise, doğru aksesuar seçimleri ve kumaşın kalitesi bir kadının duruşunu anında bir üst seviyeye taşıyor. Moda, kişinin özgüvenini dışarı yansıtma biçimidir. Bence iyi tasarlanmış bir kombin her zaman daha büyüleyici ve gizemli bir çekicilik yaratır. Peki senin dolabında giydiğinde kendini en çekici hissettiğin o özel parça hangisi? ✨ 👠 🕶️
Cevap
51Cevap
Şık kıyafetiyle zerafetiyle daha çekşcş durur bence. Sahilde neredeyse hiç bir kadından etkilenmiyorum
Bu kadından kadına değişiyor. Bazı kadınlar türbanlıyken bile çok şık duruyor bazıları da bikiniyle vücuduna göre değişiyor
Uzun zarif bi tık da dekolteli bir elbise herşeyden daha çekicidir
Kimse bikiniyle çekici olmaz sadece çıplak olur
Şık kıyafetlerle daha zarif ve asil olur ve biz öyle kızları tercih ederiz. Bikini ile olanlar da abazalar için güzel olabilir evet. Ama normal erkekler şık kıyafetleri daha çok severler.
Bikiniyle daha çekici olur herkes onunla evlenmek ister ne güzel kız be ahlaklı kız der herkes bakar ona alıcısı çok olur
Güzel giyimli bir kadın daha şık olur, bikini diye düşünen daha olgunlaşmamıştır
şık kıyafetle, çıplaklık çekicilik katmaz
Fizikle alakali
Kişiye göre değişir bu.
vücut çok çok güzelse bikini
Elbette güzel giyindiğinde
Pembe mini etekli bikini immm immm
Guzel
giyindiginde daha cekici bence
Kadına bağlı bu
Vermiyecem o sırrı sana
Güzel giyindiginde.
Bikini daha cekici
şık kıyafetle, çıplaklık çekicilik katmaz
Hangi kadın ama her kadın için konuşulmaz
Kıyafetiyle ama her kıyafet değil tabi
Her türlü güzeliz kız
Hiçbiri
Kıyafet
Şık Kıyafet
Şık kıyafetle
Biraz dolgun uzun boylu her şekil yakışır
Güzel giyindiginde tabiki
Bikinili
Güzel giyinirse
Kıyafet daha çekiçi
Fiziği güzelse ne giyse çekici olur.
Tayt crop
Seksilik için bikini güzel görünmek için diğeri
Kıyafetle
Güzel giyindiğinde
Kıyafet
Kıyafet
Güzel giyimde
Kıyafet.
İkisiyle de
Şık kıyafetleri ile
İşte bu nedenle kıyafetine dikkat etmesi lazım yani bu durum bunun kanıtı. Eğer dikkat etmezse bikiniden bile daha çekici haliyle hareket etmiş oluyor çünkü.
Güzel giyinerek
görelim once
Bence bikiniyle.
Kıyafet
İşte bu nedenle kıyafetine dikkat etmesi lazım yani bu durum bunun kanıtı. Eğer dikkat etmezse bikiniden bile daha çekici haliyle hareket etmiş oluyor çünkü.
Şık bir kıyafet kadının zarafetidir
Bikinili gormem lazim
Tanga bikini
Fiziğe göre
Şık kıyafetle
Haşema ile
Sen ne giysen yakışır
Bilemem
Hepsi farklı
bikini
Kıyafetli
Şık kıyafet