Işte ben hep kendime de vintage zarif kıyafetleri yakıştırıyorum ve giyiyorum da. Kısa mini vs hiç beğenmiyorum çok açık saçık oluyor zerafet de kalmıyor
Ben kadında Zarafet seviyorum Kadın dediğin etek ya da elbise giydi ilk iki fotoğraf gayet zarif mesela Ama son iki fotoğraf çıplaklığa kaçıyor ve itici
1
12 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
En çok, zayıf, güzel, şık giyinen, özgüvenli bir kadın olmaya özendim. Hâlâ da özeniyorum. Bakalım olabilecek miyim. 🤷♀️ Bunu zaman gösterecek..
1 soruda böyle yorum yapmışsın O yorumunu görüp profilini açtım sorunu gördüm daha önceden yorum yazmışım. Seni erak ettim Vücudun ve Giyim'in nasıl diye
Bence o şöyle oluyor, "Erkekler, seksi kadınlarla çıkıp, zarif kadınlarla evleniyorlar." (Başka türlü bir deyisti bu aslında ama orijinalini hatırlayamadım, ben de kendi halime uyarladım 😅)
Valla benim ahlakım şöyle. Gördüğüm kadının yüz hatlarını beğenmeliyim. Dolayısıyla giydikleri benim için çok önem arzetmez. Yüzünü beğenirsem avlanmam çok kolay olacaktır. yani giydikleri beni çok etkilemez. --))