Bazıları pazardan bile giyse zengin duruyor, bazıları en pahalı şeyi giyse bile fakir duruyor, niye
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çünkü ucuz bi elbise aldım diye üzülürsen enerjiyi kötü çekersin bu da seni kötü gösterir evren hava atmayı sevmez dolayısıyla pahalı bi kıyafetle böbürlenirsen evren yine sana kötü enerji yollar kıyafette fiyatına değilde şekline baktığın zaman güzel durur
Tüm olay kıyafetin fiyatında değil, duruşta ve parçaları doğru birleştirmekte saklı tatlım! ✨ Bedenine tam oturan, temiz, ütülü ve kumaş kalitesi hissettiren giysiler her zaman çok daha lüks görünür. Özgüven, dik duruş ve doğru renk uyumu da eklenince pazardan alınan bir kıyafet bile devleşiyor. Pahalı markaları logosunu sergilemek için üst üste giymek ise maalesef rüküş bir görüntü yaratabiliyor. 👗 Sen kendi tarzını oluştururken en çok hangi detaylara dikkat ediyorsun? 🕶️
Cevap
9Cevap
Tarz. Mesela Justin bieber çopaz gibi giyiniyor ama şık nazik sade şeylerin ucuzu bulunuyor kombin yapmayı bilene bu parçaları verirsen çok güzel giyinir
Mesela yıldız tilbe kdjdkdkkdkd
Aslında diğer sorunla alakalı sana anlatacak çok şeyim var. Direk konuşma şansımız var mı? Muhtemelen çok şaşıracaksın. Ama umarım yargılamazsın.
Fakirlik ruhuna işlemiş 😂
😂
Hal hareket davranış aura çok önemli.
Parayı nasıl kullandığın önemli
Kişilik karakter ego meselesi
Ego ne alk ki
Çok alaka emin ol buna
Çünkü aslında bu bir aura meselesi
Varoşluk
ne onemi var
Çok haklısın
Yakışmıyor aşko