Arkadaşımın 23 25 bin tllik telefonu var ve dahası fakat fakir gibi giyiniyor ben polo adidas converse giyerken o daha adını ilk defa duyduğum şeyleri giyiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Pahalı şeyler alıp, giyinmekte ki maksat nedir?
İnsanın kendi egosunu tatmin etmesi mi, caka satıp, gösteriş yapmak mı?
Emin olun, bir çok varlıklı insan tanırım, asla bir başkasına gösteriş veya kendi egosu için hayatlarını değiştiren kişilerden değil..
Japonların sevdiğim bir özelliği var, asla göze batmaz, mesela bir elbise veya ayakkabı alacağı zaman kalitesine ve kullanılışlı olup olmadığına bakar. Minimal hayat yaşar, sağlıklı beslenir ve mutlu olurlar..
Bu konu da Almanlar ve hatta İngilizler de böyle...
Bırakın eşyayı, elbiseyi, araba bile alacağı zaman ekseriyetle en baz versiyonunu alıp, fazla para vermek istemez iken, bizde ise düne kadar manuel camlı araç sahibi olan kişiler, bugün araba alacağı zaman direksiyon ısıtma, komple cam tavan, İtalyan deri döşeme arar oldu...
Kısacası insanı mutlu ve huzurlu eden şey marka ve pahalı şeyler giyinmek ve lüks yaşam değildir..
Kanaat ve şükür olmazsa birinde, ne giyinirse giyinsin, ne kadar varlıklı olursa olsun, hiç tatmin olmaz ve daha daha üstünü ister...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHer parası olan giyimine özen göstermez. Benim çevremde de var zengin varlıklı kişiler öyle giyiniyor ki cebinden para çıkarıp veresin gelir o kadar fakir gözüküyorlar. Kimisi kıyafete çok önem vermezken kimisi de cimriliğinden dolayı böyle bir vaziyette olur. Kişinin kendine özen göstermesi illa parayla olmaz kimi insan fazla parası olmamasına rağmen bütçesine göre kendine dikkat eder bazısı da bahsettiğiniz kişi gibi salaş takınır. O kişinin yapısı böyle demek ki, siz direkt demeyin belki kıyafete fazla para harcamak istemeyen biridir kendi tercihi.
00 Yorumla
Varlık içinde yokluk yaşayanlara karşı empati yetim maalesef yetmiyor. Anlam veremiyorum yani, bu neyin cimriliği, mezara mı götürecekler parayı. Bunun tek açıklaması; ya çok zevksizdir, ya da kıyafete gelince kıyamıyordur parasına ama teknolojide falan kıyıyordur yani kıyafete çok para vermek istemiyordur.
Ama şöyle de bir şey var; sen sadece markadan bahsetmişsin. Bilindik marka giyinince zengin, marka giyinmeyince ya da bilinmedik marka giyinince fakir olunuyor gibi bir algın var sanırım. Senin o adını bilmediğin markalar belki de çok kaliteli ve pahalıdır. Yani bir ürün kaliteli ise, o ürünün markasının bir önemi yok. İlla her zengin Polo, Adidas gibi bilindik markalar giyinmek zorunda değil.00 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes dış görünüşüne önem göstermez.
Bazısının marka takıntısı yoktur.
Bazısı gösteriş yapmaktan kaçar.
Bazısı ise en basitinden zevksizdir.
Zenginler herzaman zevk sahibi olmaz ve şirket sahibi gibi gezmezler. Yani benim bildiğim yine seçili markalardan giyinirler ama her durumu iyi olan dışardan armatör gibi gezmez.
Ayrıca bir insanın telefonun değerinden zengin ya da fakir diye ayıramazsın diye düşünüyorum. Belkide ortalama bir insanken bütün parasını telefona yatırdığı için geri kalan ile ancak okadar giyinebiliyor. Bazılarının son model arabası olurken, içine benzin dolduracak paraları olmaz. Bu birikimimi yanlış yönetmekle alakalı bir şey.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
89
Cevap
106Cevap
Sen giydiğin şeyin pahalı olmasına özen gösteriyosun ama o kıyafetin amacına hizmet etmesine dikkat ediyor ayrıca adını duymadın diye varoş olduğu anlamına gelemz ki mesela ben catch in montunu pantolonlarını giyiyorum sizin polonuzun iade kanul etmediği ürünleri catch 4 aydır giydiğim pantolonun rengi soldu diye iade alıp yenisini veriyor aynı şekilde deri mont 1 sene giydim derisi soyuldu adamlar sorgulamadan değiştirdi conver polo ne bilim mavi gibi markalar böyle malına güvenip garanti berebiliyormu o kadar para vermenize rağmen?
22 YorumlaModa & Stil konusunda 543 cevap paylaştı. Elinde her 20 -25 binlik telefonu olan zengin mi sanıyorsun..
Taksitle almıştır.. her ay taksitle öderken belkide anası ağlıyordur.. bilemeyiz.. çünkü hiç bir şey dışarıdan bakıldığı gibi değildir..
Bir insanın zengin olup olmadığı giyiminden elindeki telefondan kolundaki saatten anlaşılmaz..
Çakma giyer, ödünç alır, taksitle alır, borç içinde yüzer ama dışarıdan bakıldığında çok iyi durumu varmış gibi kendini gösterebilir..
Bir insanın maddi durumunu anlamak istiyorsan o kişiyi genel manada çevresi ailesi oturduğu semti takıldığı mekanlar mesleği okulu evi arabası vs... gibi herşeyi ile bir bütün olarak değerlendirmek gerekir..00 YorumlaOlay şu aslında. Parası olmayan kişi, çevresine bunu yansıtmak istemediği için giyim ve markaya önem veriyor. Tabi şuda var Ananem derdi ki biz zengin değiliz bir şeyin ucuzunu alalım. Sonuçta kalite uzun süre gider.
2. Durum zengin bir insan parası olduğu için canı birşeyler almak istemiyor olabilir. Sonuçta kendimi kanıtlayacak bir durumu yok. Çevrenin düşündüğü önemli değil onun için. Örnek olarak bu gün rahatlıkla bir çorap alabilirsin. Neden gidip pahalısını alırsın ki değil mi. 100 TL lik bir çorabı istesen alabilirsin ama almıyorsun. Neden ona ulaşabilirsin çünkü. Sebebi bu aslında.00 Yorumla
+1 yılGiyinişin hiç bir boka yaramadığını anladığı için fakir gibi giyinir unutmayın ki insanları giyinişlerine göre yargılamak ya da bir ekonomik kritere göre kıyas yapmak seni hataya sürükler çünkü giyiniş bir statü ya da ekonomik ölçü birimi değildr
Örneğin ben önem vermem giyisiye ota boka mesela sen istediğin kadar zengin giyin benim kriterime ya da potansiyel çevreme ve etkinliğime ulaşman mümkün değil30 Yorumla
+1 yılBelki de giyinmeyi sevmiyordur , giyinmek ve bunu hakkaniyetiyle gerçekleştirmek için çok para ve markaya ihtiyaç yok fendi , marc jacobs, dior gibi markaları giyersin ama gram zevkin yoktur ne önemli var önemli olan yakıştırmak buna aşırı marka giyip zevksizlik abidesi demet akalını örnek vermek yeterli bence , tarzın stilin kendi kumaşın kaliteli ise marka sadece bir etiket😉🙃
10 Yorumla
+1 yılBenim dedem milyonerdi ama öldüğünde başında otuz yıllık takke ayağında lastik ayakkabı vardı. Yeni kıyafetler alalım dediğimizde benim ömrüm mü uzayacak biz buna alışmışız gerek yok derdi.
Bu bazen giyinmeyi bilmemekle bazen de gerek duymamakla alakalı olduğu gibi bazen de gerçekten cimrilikle de alakalı olabilir.10 YorumlaHerkesin kendince öncelikleri var. Bazıları giyim kuşamına, bazılar evine, bazıları arabasına, bazıları elektronik eşyalara daha fazla önem verir, para harcar.
Ayrıca dilediğini dilediğin zaman satın alacak imkanın olduğunda birşeyi almak için acele etmezsin.
Arkadaşın gerek gördüğünde senin alamayacağın tüm markaları alıp dolabına koyar.10 Yorumla
+1 yılÇünkü marka değerine önem vermiyor. Sade takılarak farkını yeterince ortaya koyuyor bence. Marka ürünler popüler oldukları için reklam bütçesine parayı basıyorlar. Materyal kalitesini düşürüyorlar. Nike kranponları çarık diyince insanlar şaka yaptığımı düşünüyor fakat orjinal ürün 2 ayda altı çıkıyor. Reklamlarda Messi oynuyor fakat zaten o adamlar aynı kramponu iki kez giymiyor. Eminim arkadaşın alışveriş yapmak yerine çok güzel bir hayat yaşıyordur.
10 YorumlaBelki de artık metasal bakmayacak olgunluk düzeyine ulaşmıştır. Markaların bir önemi olmadığının farkındadır. İhtiyacını karşılayacak asgari düzeyde şeylerin yeterli olduğunun farkına varmıştır. Bu kadar çok metacı yaklaşım içinde olmayın. Bunlar kapitalizmin oyunları. Sizi böyle rekabet içine sokarak daha fazla harcamanızı dolayısıyla kendilerinin daha fazla kazanmalarını sağlıyorlar. Bir de z kuşağı akıllı derler. Bunları çoktan çözmüş olmanız gerekiyordu.
02 Yorumla- +1 yıl
Z kuşağının neresi akıllı? Dünya tarihinde gelmiş geçmiş en...
Devamını getirmeyeyim - +1 yıl
Her doğan nesil daha canım doğuyor
Mal mülk var diye marka giymek zorunda degil ki , kimse kimsenin zevkiyle de ugrasmasin begenmiyorsa irtibati kesersiniz , eger herkes bu konuda böyle düşünüyorsa ona sorabilirsiniz yeni bi imaj isteyip istemedigini ogrenin fikirler verin ama memnunsa kimse karismamali bence
00 Yorumla
+1 yılBazı insanlar yemeyi değil yapmayı sever. Bu aynı kendi yemeğini yemeyen bir aşçıya benzer. Çok gördüm böyle insan ama yemeyenin malını yerler. Yani görüşlerde görüyorum zevkler ve renkler gibisinden yazılanları, hiç mantıklı gelmiyor. Bence bu bir tercih meselesi.
00 YorumlaAma benim bir akrabam var hayat yasamini gözumuze sokuyo mesela altinlarim görsedir yediyini ictiyoni paylasor storide fotolarimda hep altinlarini gostermeye caliisr sizce hangisi iyi sade giyinmekmi yoksa öyle benim akrabam gibimi olmali görgusuz isde😄babam taraf hep öyle sinradan görme
07 Yorumla- +1 yıl
Durumun iyiyse bana 20 lira yardım eder misin çok ihtiyacım var be :( Ne istersen yaparım valla
- +1 yıl
Çok az bişey oluyo ama ben ciddiyim gerçekten ihtiyacım var ve cidden istedim
- +1 yıl
Eğer bana yazma şansın varsa 5 dk derdim anlatmak isterim gerçekten
+1 yılSaydığın markaları duyunca senin fakir, arkadaşın iyi bir marka giyindiğini düşündüm.
Ralph Lauren giydiğimde ne zengin oluyorum, LCW giydiğimde ne fakir.
*İnsanları giydiklerine göre yargılamak çok “çocukça”.50 Yorumla
+1 yılBaşta insan marka giymekle kaliteli ya da marka insan olmuyor bu konuda yanlış düşünüyorsunuz, birde giyinmek bir sanattır bunu herkes beceremez uyduramaz kombine edemez, ama giyinmeyi bilen bir insan yakıştırır kombine eder bu illaki marka olması şart değil bunun için fiyatı uygun olanıda olur, erkek arkadışınıza Allah yardım etsin sizin gibi biriyle çıktığı için.
00 YorumlaFakir gibi giyiniyor cumlesinin icine bi detayı saklamışsın sanki... Güzel giyinmek farklı bisey yırtık pırtık eski püskü giyinmek farklı bisey... Fakir gibi giyinmemek illa marka giymek değil... Giydiğin bi elbise kendine yakışıyorsa eğer marka olmasına gerek yok... Benim de maaşım gayet yüksek ama mesela bi takım elbise alacaksam illa kiğılı falan olsun takıntım yok.. Bi ayakkabı alacaksam illa adidas nike olsun demem yani.. Ama giyindiğim zaman giyimime dikkat eder ve yakışanı giyerim..
00 Yorumla
+1 yılÇünkü zenginler parasının kıymetini biliyor. Görmemiş gibi davranmıyorlar. Fakirlerin kendini zengin gibi gösterme çabaları var.
80 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılöncelikle iphone olması maddi durumunu göstermiyo para sıkıntısına gire gire en son model iphone alan insan çok var
ikinci adını duymadığın markaların iyi marka olma olasılığı var. sen adidas converse polo pahalı marka zannediyosan yanılıyosun. Onlar ortalama markalar. Lüks marka sınıfına girmiyorlar.30 Yorumla- Moda & Stil konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yıldemek ki para ve markaya önem vermiyor sade ve salaş giyinmekten hoşlanıyor ben nice zengin insanlar bilirim tevazu içinde olan ama ne fakir insanlar bilirim cebinde beş kuruş olmayıp kibir ukalası olan
33 Yorumla- +1 yıl
@48382727 bunlar hayatın acı gerçekleri arkadaşım mesele zengin ya da fakir olmak değil zenginlikte fakirlikte Allahtan gelir ama önemli olan insan olmak net
+1 yılBelki Arkadaşın Adidas, Polo , Converse gibi ufak markalarla ilgilenmiyordur, ve daha Yüksek kaliteli markalardan giyiniyordur, Adını bile duymadığına göre 🥴🥴🥴
20 Yorumla
+1 yılçünkü insanların onun hakkında ne dediği ne düşündüğü pek umrunda değil alışverişe harcadığı zamani boşa geçmiş sayıyor kendini öyle mutlu hissediyor nerden biliyorum kendimden istediğimi alabilirim ama almıyorum ne denk gelse onu alıyorum param yokkken daha çok dikkat ederdim giydiğime şimdi nasıl rahat hissediyorsam öyle
00 Yorumla
+1 yılÇünkü para sadece kıyafet için değildir. Belki gösterisi giyinmeyi sevmiyor. Hem bazı zenginler her kes gibi giyinmeyi sevmezler. Güzel kıyafetler alırlar ama kimsenin bilmediği markalardan
10 Yorumla
+1 yılKendimden biliyorum zengin adamın tercihleri standarttır. Saçını değiştirmez, kıyafetleri bellidir. Mesela benim aynı pantolondan 8 tane var standart siyah jean o oldu mu bu oldu mu diye kaybedecek vaktimiz pek olmuyor.
10 Yorumla
+1 yılSeninki de marka düşkünlüğü ama
Ha yırtık pırtık kısa gelen kıyafetleri giymiyorsa sıkıntı yoktur
Temiz ve yakışanı giymeli
Lacoste tişörte 2000tl verecegime o paraya 1 mont 1 ayakkabı alırım ben ☺😬10 Yorumla
+1 yılBenim yanımdaki örnekler parası çok var mesela sadece bi tane markadan giyiniyor ve aynı şeyleri giyiniyor abi paran var git marka bile olmasa bile farklı farklı şeyler al giy paramız yok bizim farklı farklı 40tlik crop var onları giyiyorum
00 YorumlaKimseye bişey isbatlama ihtiyacı yokki egosuda yokdur kendine yakışan neyse onu alır sadelik en güzeli. Uğur şahin ve eşine bakın onun yerinde başka biri olsa dünyayı yeniden keşfetmiş gibi tavırlara girer adamlardaki sadeliğe bak
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar bir şeylerden kısarak az parayla zengin olur eğer elbiseleriniz yırtık değilse yeni bir elbise almaya ihtiyaç yoktur böylece elbise parası cepte kalır belki bir birikimin dr parçası olur düşüncesinde olduklarını zannediyorum.
03 Yorumla- +1 yıl
Sen hangi kafa ile yaşıyorsun? Çok merak ediyorum tam bir comar gurbetçi kafası gibi geldi bana elbise almayarak zengin olmak güzelmiş.
- +1 yıl
Benim kuzeninin düğünü var 2 ay sonra çok beğendiğim bir elbise 520 tl ne gerek var o kadar paraya, evde birsürü elbisem var zaten ne yani sırf 1 kere giydim diye birdaha gitmeyecek miyim. Eğer kendi elbiselerimi giymeyip yeni elbise alırsam bun adı tabiki de savurganlık olur. Elbet 500 tlyle zengin olunmaz ama bir insan parasını giyiminden kısıyorsa başka şeyden de kısar ve sen o elınde kalan parayla minik bir birikim olısturursun, aklının ereceğini düşünüyorsan da yatırım yaparsın. Sen ne sandın insanların eline direk büyük miktarda bir geçip zengin olduklarını mı?🤦♀️
- +1 yıl
Türkiye bir yerde çalarak Zengin olursun nokta.
Gizli Üye(36-45)+1 yılGecen yil 12pro ve ciktigi gibide 13 pro aldim kullandigim araba c220 cdi merco ve tek arabam degil. yani marka giymiyorlarda zengin oluyorlar yazmislar ama hicte alakasi yok. canim ne isterse onu giyiyyorum ve gosteris seven biri degilim. bu kadar basit. o kisininde kendine gore dusunceleri vardir.
04 Yorumla- +1 yıl
Ne iş yapıyosun merak ettim
Cevap sahibi+1 yılAlmanyada daha uygun olan araclari yunanistana tasiyip satiyorum. galerici degilim yani adi olan bi meslek degil sonucta. ama suanda turkiyedeyim ve hic bir is yapmiyorum cunku simdiye kadar calistigim senelerce yetecek seviyede.
- +1 yıl
Anladım
Cevap sahibi+1 yıl👍
+1 yıliphone var diye diyorsan zengin falan değildir büyük ihtimal
ülkemizde bir iphone salgını var almayana fakir damgasını yapıştıracaklarmış gibi davranıyor herkes 2 yıl taksitle falan alıp dolmuş parası çıkmayan insanlar var02 Yorumla- +1 yıl
paraları yoksa almasınlar
- +1 yıl
@adamımademederim e ben de onu diyorum işte gösteriş meraklısı bir ülke olup çıktık
+1 yılPolo adidas vs. ile adını ilk defa duyduğunuz şeyler arasındaki fark esasında sizin "zekanız" ile alakalı olmasın.
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de o kaliteli giyiniyor ama sen fakir olduğun için o markaları bilmiyorsun.
50 Yorumla Ne var bunda? bende rahat giyinmeyi severim. Ayrica o bilmedigin markalar daha ustun kalitedir.
Rahatlik ve keyif veren kiyafetler en guzelidir.10 Yorumla
+1 yılMarka takıntısı yoktur. Giysi işini görsün yeter diyordur. Böyle şeylerin zenginlikle alakası olduğunı düşünmüyorum. Mesela en gariban insanın bile İphone'u var.
10 Yorumla
+1 yılZengin olanlar gösterişe ihtiyaç duymazlar
Fakir olanlar da çakma bile olsa pahalı marka giyinip gösteriş yapmaya çalışır yani senin gibi20 YorumlaÇünkü çocuğun aileden gördüğü bir görgüsü var. Senin ise yok ! zenginliği bu tür şeylerle ve kendinle kıyaslamandan belli.
20 Yorumla
+1 yılBence arkadaşında bir problem yok, marka takıntısı olan sensin, illa giyimde kuşamda markaya gerek yok
20 Yorumla
+1 yılÇünkü güzel giyinmek gösteriş seven insanların işidir gösteriş yaparlar çünkü özgüvensiz hissederler ve aşağılık komplekslerini saklamak için güzel görünme çabasına girerler ama zengin insanlar zaten özgüvenli olur ve kimseye güzel görünme çabasına girmezler
00 Yorumla
+1 yılHer şey güzel olmak zorunda değil hayatta çıplak kalmamak önemli güzel giysi olsa bile yıpranır mutlaka en kaliteli marka alanlarda var kıyafeti fakat bunlar yanlış şeyler hatta kıyafetle övünmek kibre girer hele ki insanların gözüne sokmak ben böyle giyiniyorum ne gerek var böyle şeylere değmez kisi yeteri kadar herseyi almalı
00 Yorumla
+1 yılBil Gates, Mark gibi milyarderler bile kıyafete para vermiyor. Kıyafete fazla para yatırma genellikle fakir psikolojisidir. Zenginler, gösteriş meraklısı değilse pahalı kıyafet kullanmaz.
00 YorumlaCanı öyle istiyordur parası olan herkes tonlarca para dökmek zorunda değil markalı şeylere senin gibi marka düşkünlüğü yoktur o yüzdendir ne fark edecek çok parası var markalı giyse ne giyinmese ne
00 Yorumla
+1 yılMark da zengin ama fakir gibi degil. Pinti yani bnde zenginin 17 18 binlik ayakkaabi giyiyorum. Insanlar gordugun de sasiriyor. Ama asla marka fiyat soylemiyorum. Hakliisiniz deyip geciyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Kanka mark dan kastın Zuckerberg se adamın t shirt ü brunello ve 500 dolar etiket fiyatı var
benimde maddi durumum o kadar kötü değil ama bende pek gösterili giyindiğim söylenemez hele havalı nasıl durulur onu bile bilmem :) galiba geldiğimiz yeri bildiğimizden dolayı öyle oluyor
00 Yorumla
+1 yılPolo adidas converse orta sınıf malıdır bu bir
Muhtemelen giydiği markaların adını bile bilmiyorsundur10 Yorumla
+1 yılBelki zenginlerin giydiği adını bilmediğin şeylerdir onlar
40 Yorumla
+1 yılAcun'da manyak zengin bir adam ama tişörtten başka bir şey giymiyor çok kasma bence.
20 YorumlaYalnız saydığın markalarda fakir markaları sadece Türkiye’de pahalı 😂😂
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 300 cevap paylaştı.
m +1 yılMarka giyiyorum diye övünen birine zengin görünmek gibi kaygısı yoktur belki 😀
20 Yorumla
+1 yılKendi benliğini tamamlamış bazı şeylere doymuş ve kimseye bunu ispatlamanın derdinde olmayan biri demek. En sevdiğim insan özelliği 💫
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTatlım bende zenginim ama marka değil de neyi beğenirsem onu alıyorum giyiyorum senin gibi özenti cici kızlar sadece markaların ismini ve modellerini ezberler bizler ise canımız ne isterse onu alırız😂
00 Yorumla
+1 yılZevksizlikten. Keşke parayla zevk de satın alınabilse. Gerçi bu zenginler yine almazlardı ahaha fkdjds
00 Yorumla
+1 yılİki seçenek var ya arkadaşın dünyevi şeylere önem vermiyo ya da cimri bı karakter başka açıklama si yok bunn
00 Yorumla
+1 yılmont ve ayakkabısı marka değilse terk et onu çünkü bel ve ayaktan üşütmeyi göze alan fakirdir ya da deli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğuştan tok çünkü zamanında herşeyi tatmış bu yüzden hayatın böyle şeylerden çok daha fazlasının olduğunun farkında. Necip Fazıl'ın dediği gibi hayatta 3 çeşit insandan kork.
Dağdan inmeDinden dönmeSonradan görme00 Yorumla
+1 yılCanısı söylediğin markaların bir önemi yok ki Prada versace Gucci zegna giymiyorsun sende sonuçta takıldığın şeyler boş 😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
gucci de güzel değil bence
Fakir gibi giyinmek nedir? Pahalı olmayan ya da pahalı bir markanın ürününü gitmemek fakir gibi giyinmek midir? Tam anlayamadım orasını
02 Yorumla- +1 yıl
Bence paspal giyiniyor bakımsız anlamında söylemiş var öyle insanlar
+1 yılsevmiyordur giyime para harcamayı. ben de sevmem. önemli olan temiz olsun çok çeşit ve marka olmasa da olur
00 Yorumla
+1 yılsıradan takılıyor ne güzel para bozmamış onu sen marka giysen ne olur ki onu yadırıdıyorsun saçma bence biz pazardan giyiniyoruz gel bizlede dalga geç
00 Yorumla
+1 yılÇünkü parayı popüler kültüre parası olmayanların harcadığını bilir.
10 Yorumla
+1 yılFakirlik sen de sanırım. Adını duymadığından belli oluyor
11 Yorumla
+1 yılAynen parası olduğu halde fakir gibi yaşayan insanlar var maalesef
10 Yorumla
+1 yılKıyafet kompleksleri yok demekki. Her insanın para harcadığı şeyler farklıdır zaten.
10 Yorumla- Devamını Gör (135)
Devamını Gör(180)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem