AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Zevkler ve renkler. Son aldığım ayakkabıya 4 bin verdim. Ama elimde hala iPhone 6 var en basit örnek
Zengin insan ucuz takılır
Pahalı kıyafet<rahat kıyafet
Her yırtık giyeni fakir, Her temiz giyeni zengin sanmaki dolandırılmayasın!
Sizin gibi gösteriş meraklısı, marka takıntısı olmadığı içindir.
ne alakası var ya enayi gibi bi kıyafete servet harcamıyor işte
Mantık arayan senin görüşlere gelmeli güzellik 😇
Ne güzel işte bu erkek beni beğensin modunda değil senin gibi
Beğenen beni böyle beğensin gerisi teferruat diyor bence sen onu biraz kıskanıyorsun öyle Hissettim
Zevk işi. Ben de genelde marka giyinmem. Casual ve sade takılırım. Sevmiyorum çünkü.
Buna doymusluk deniliyor. O insanlar için Gucci ile LCW aynı şeydir.
Minimalist yaşamayı seviyordur belki her parası olan görgüsüz davranacak diye bir kural yok.
Gösterisi sevmiyordur gereksiz görüyordur markayı benim eşimde öyle mesela fakirlik veya zenginlikle alakası yok yani bazı fakir olan kişilerin elinde milyarlik TL var borç içinde ama gosteristen de odun vermiyorlar
Yasadıgin hayatin vermis oldu sahsaya önem vermeyen bir insan kisilik bbozuklugu yasadigi icindir
Gösterisi sevmiyordur kendi olmayı seviyor ve olduğu gibi davraniyordur hepsi bu...
Nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya 20 25 binlik telefonu olan zengin sayılıyor
O telefonu avrupada mc de burgerde calisan eleman yarim maasi ile aliyor 😂😂
Coğrafya harbiden kadermiş
Öyleleri genelde telefon almak için çok çalışır aldıktan sonra borca çalıştıkları için giyime önem vermezler :)
Telefonun taksidini ödemek için giyimden kısıyordur 😄
Çünkü zengin değil zengin görünmeye çalışan görgüsüz bi fakir
Benim param var ve ona göre giyiniyorum tabi fazla da abartıya kaçmamak lazım
Bu senin sorunun mu sende onları giy kimse sana niye nike giyiyorsun diyor mu
Zevk parayla satın alınamaz.
Marka giyinmekten bahsetmiyorum.
tercih meselesi... neden böyle bir şeye takılıyorsun ki?
Çünkü bi önemi yok markanın veya sen onun giydiği markayı tanımıyorsun daha pahalılar diye.
Kesin yanıtı ya çok cimri ya da zevksizlik. Konu marka değil...
Sıkıntı sende bence. Şahsen bende oyle markaya bakip giysi almam. Mesela bir ayakkabı zevkime uysa markasina flan bakmadan alirim
Para var diye gidipde o ambleme para vermem 😄
Cevabı sorunun içinde zaten fakir gibi giyindiği için parası var
Şaşaayı ve lüksü sevmiyordur, daha mütevazı bir hayat seviyordur.
Telefonu pahalı olan biri illaki Sabancı kadar zengin mi olmak zorunda? Benim de elimde 18 binlik telefonum var ama bir gömleğe bin lira vermiyorum.
Ve dahası neyi var mesela iphone olan herkes zengin mi Allah aşkına kredi kartıyla almıştır kredi çekip almıştır onu ödüyodur aileside normal standart bir ailedir ve dahası ne holding mi yönetiyor ne
Parası olan biri neden giyinir o kadar para hırsı gözünü kör eder ki Para harcamak istemez
marka takıntısı yok demek ki sadece yakışanı giyiyor
Adını ilk defa duyduğun gayet normal sanırım… fakir değil kaliteli ve herkesin alamayacağı markalar onlar hiç düşündün mü😬
Dolar değer kaybettikçe kötü markaların bile malları satılıyor o yüzden isimlerini bilmiyorsun dur 1000TL ok ayakkabı gavurlarda 100 dolar ise bak ::)) sence herkes 1000-1500 ayakkabı alabilir mi?
4 ay aç gezdim prada ceket aldım ben şimdi tam tersi mi oluyorum?
Kompleks icin aldiysan evt
Kompleks için almadım bi tane de pahalı bişeyim olsun dedim
Bütün parasını telefona vermiş hahaha
Sen sen ol dış görünüşüyle birini yargılama
İstediğini giyer
Bide fakir veya zengin kıyafetimi varmışki
Demek ki sen de marka takıntısı var. Şık, tarz ve kaliteli giyinmek marka ile ilgili bir şey değildir. Senin takıntın olduğu için böyle diyorsun. Saçma.
tatlim belkiide ilk defa duydugun markalar fakir markalari degildir😄
Ahaha bazen bana da oluyor. İlk defa duyduğum bir marka oluyor. Arkadaşım geçen dedi ki bunu hiç duymadım herhalde adi marka dedi bende belki biz onu duymadığımız için cahilizdir dedim. Güldük geçtik. 😄 Dünya bizim beynimizin içindekilerden ibaret değil sonuçta
telefonu taksitle almıştır. ben de bilmem ne bölümü bitirdim ama hala eski ayrılanlari giyerim para yok asgari ucret kadinalr u yuzden benimle birlikte ilmaz
Bütün parayı telefona verince tasarrufa gitmiştir sksksm
😂
😅
Asıl zenginlik parayla olmuyo bunu anlamış ama çoğu aklı havada şaşkın cahil zengin özentileri de sen gibi gösteriş merakinda olur
Parası olduğu için çoğu şeye sahiptir belki daha zevk almadığından olabilir ya da kötü görünme kaygısı olmaması da olabilr
özgüven sorunu yoktur, kendinden emindir ve kimsenin ne söylediği umurnda değildir
Çünkü gösteriş budalası değil dir egosu gayet normal dir ve asla kibirlenmez de
Markaları bilmediğin içn zengin ya şlk defa duydukların daha kaliteli ve marka hani duymamışsın çünkü Zengin değilsin cici kız
Ha marka giyindi ha duyulmamış marka sonuçta aynı amaçmı aynı amaç marka giyindiğinde ödülmü veriyorlar 😏😏
Ben genelde Nişantaşı sokaklarındaki erkeklerde görüyorum bunu genç erkeklerin çoğu havali giyiniyor bı coguda keko gibi
Zevk meselesi sanırım parayla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. İstersen milyoner ol zevksiz olduktan sonra ne fark eder😂
Fakirim hâlâ aynı şey giyiniyorum. Ama fakir ise bu kadar sık giymen insanlar zengin olduğunu sanar. (Luckyswertsay)
Eğer fakir gibi giyiniyor olsada güzel giyiniyorsa sorun değil kendi parası. Ama fakir gibi kötü giyiniyorsa o yine sorun değil tarzı odur
neden giyindiğini bilmem ama net canım ona bir arkadaş olarak rich girller gibi giyinmesini öğretmen gerek
Ben eskiden param yoken hep marka almak isterdim simdi istedgim her seyi alabiliyorum ama hevesim yok 😂
Şimdi zengin misin peki? :)
@AfiliYlnzlık zengin degilim ama calismadan her ay cok iyi bir Para aliyorum 3500 dolar gibi yurt disinda yasiyorum birkimim de cok
Hadi ya çalışmadan nasıl alıyosun ki okdr parayı merak ettim gerçekten?
@AfiliYlnzlık kendi isim var ama baskasina yapgiriyorum
Vay be çok iyi valla bende de 5 kuruş yok okdr zor durumdayım ki sağlık sorunum olduğu için iş başvurularım da olumsuz oluyo hep:( nerde yasiyosun bu arada
İşin ne bide tam olarak merak ettim dinlemek isterdim. 10 dk da olsa konuşma şansımız var mı rica etsem merak ettim de. Yani 10 dk yazma şansın var mı msjdan rica etsem
@AfiliYlnzlık benim yaptim isi sen ztn yapamazsin bende sans kiz oldugum icin:) bende de öyle saglik sorunu war cok temebelim bende hep isisizdimm
Gerçekten merak ettim ya sadece biraz konuşmak istedim yani 10 dk sadece. Okdr yani kötü bi durum yok sonuçta sadece az konuşmak istedim işi falan gerçekten:)
Sade marka takıntısı olmayan mütevazı giyinen insan her zaman bir adım öndedir
Zenginlik ve fakirlik kıyafetle ölçülmez
Boşluk havayla doludur bir insan. Bir insan havalıysa o insan boştur dolu insanın hava atmaya ihtiyacı yoktur.
😅bakis acisi ikisini isini goruyorsa neden gereksiz para harcayasinki 😅 ve zengin olmadan butun parayi kiyafets yatiranlar gibi aptal tutunsuz olmaktan iyidir 😅
Ben de her zaman normal markalardan sadece siyah tişört alıp giyiyorum normal bence
Bende öyleyim Param var ama sade bir şekilde yaşıyorum lükste gözüm yok
Cimrilikten ya da gösteriş sevmiyordur büyük ihtimalle.
Acunda hep siyah tişört giyiyor.
Marka giymemesi mi sorun yani
senin gibi marka bağımlısı bir köle değildir belki de
Bu ülkede en çok fakirler giyiyor markayı zaten
Fakirlik algına bağlı.