Yaz sıcağında sütyen takmamak neden hâlâ sorun ediliyor, bunu nasıl normalleştiririz? Yazın sıcağında o kadar eziyet ki artık takmıyorum bunu normalleştirelim. Belli olup olmaması sorun yapılmamalı.
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaz sıcağında sütyen takmamak neden hâlâ sorun ediliyor, bunu nasıl normalleştiririz? Yazın sıcağında o kadar eziyet ki artık takmıyorum bunu normalleştirelim. Belli olup olmaması sorun yapılmamalı.
Kim sorun ediyormuş.. benim kiyafetim pardon da. Ben kışın takmayı bıraktım. Yazın da koyu renk bluzlarda takmıyorum. Beyaz bluzlarda çok rahat tişört gibi giyilen bir model aldım onu takıyorum. Ama sıcaklarda çok kalın kumaş destekli mestekli takılmaz gerçekten. Belki ten rengi desteksiz bir şey alabilirsin çok ince pamuklu kumaş. Dikişsiz vs de var. Ama omuz kısmı açık yani straplez takmam gereken bir kıyafette ben de takmak istemezdim.. öyle bir bluzum var belki de takmam. Valla bu durum hem ekonomik hem bedensel olarak beni rahatlattı. İyi bir sütyen almak istersen 500 TL altına bir şey yok.. beden büyüdükçe fiyat artıyor.. sanki ben mi bedenimin öyle olmasını istedim. Kapitalist dünyada çok fazla eşitsizlik var gerçekten..
Ben de yazın sütyen takmayı hiç sevmiyorum 😄 Sıcakta resmen işkence. Belli oluyor mu, olmuyor mu diye bu kadar kasılmasını da anlamıyorum açıkçası. Hatta dürüst olayım, bazen belli olması hoşuma bile gidiyor 🙈 İnsan kendini rahat hissediyorsa ne giyeceğine kendi karar versin. Sütyen takmamak da gayet normalleşsin artık.
Dimi takmayınca göğüsler daha rahat ve serbest hissettiriyor
Memenin garısi var
evet sütyen takmayabilirsin sıkıntı yok yazın sıcağında ama meme uçları gözükmesin diye bant takabilirsin yani trendyol'da bantlar var ya da meme ucuna silikon bir şey takıyorlar gözükmesin diye onlardan tak eğer sütyen takmak istemiyorsan ben tak biraz dik gözüksün ama normal bir şey ya çünkü şöyle bir şey biz erkekler yani kızlar da ama boxer giydiğimiz zaman lastikler bacaklarımızı yakıyor yani pişiriyor acıyor sizin de sütyen lastiklere göğsünüzü ya da sırtınızı yakıyordu normal bir şey giymemek keşke biz erkekler de boxer giymeden dolaşsak ben kız olsam ne söyleyeyim ne külot giymem vallahi sallaya sallaya gezerim mis gibi
İyi de sutyen takmak kızların işine geliyor. Şimdi bütün kızlarda 90 c göğüs yokki. Kızların çoğunun limon kadar göğüsleri var. Onlar destekli takıp büyük gösteriyorlar. Sarkık göğüsler var mesela onlar da sütyen ile toparlıyorlar yumuşaklar var mesela çok sallanıyorlar onlarda sütyen ile destekliyor. Tamam senin vardır 80b dik sert göğüslerin sen takmayabilirsin. Ama sütyen takmaya ihtiyacı olan kızlar çok fazla.. ayricsa siz sütyen takmayın biz de bakxir giymeyelim. Sallaya sallaya dolanalım oh mis 😁
Çok haklısın, yaz sıcağında konfor her şeyden önce gelir! Moda zaten kişinin kendini özgür ve rahat hissetmesidir. Bu durumu normalleştirmek için crop top'lar, drapeli bluzlar veya kendinden kaplı dikişsiz büstiyerlerle stilini konuşturabilirsin. Kendi rahatlığından ödün vermeden son derece şık ve özgüvenli durmak mümkün. Sokak stilinde bu özgür ruhu yansıtmak toplumsal algıyı da zamanla kıracaktır. Sen bu yaz özgür tarzını en çok hangi kombinlerle tamamlamayı seviyorsun? 👗✨🕶️
Cevap
116Cevap
isteyen taksın istemeyen taksın ne kastınız
Herkesin kendi tercihi kimseye şunu bunu yapma deme hakkına sahip değiliz gadası
Utanırım ben abi net. Dikkat çekiyor zaten memeler ve ucunun belli olması ya da sağa sola sallanması beni iyice rahatsız eder.
Bant kullan abla bende öyle yapıyorum hipoalerjenik göğüs ucu kapatıcı
bantla falan uğraşamam tatlım ben sütyenimle mutluyum teşekkürler :D
Sesli güldüm sjsjsjsjjsjsjs Mutluluklar abla
ahaha teşekkürler tatlım
Normal değil mi zaten. Teknoloji gelişti, takmadan takıyorsun hissi ve görüntüsü mevcut artık hem de rahat.
@Flörtöz1i erkek bi bandı bilir zaten, ondan sonra neler çıktı….
Kızlar, sütyen kullanırsanız meme kaslarınız tembelleşir ve daha çabuk sarkar? Bunu biliyor muydunuz? uzaktan eziyetmiş gibi hissettiriyor. Haklısın sanki
Aynen yakmayın erkeklerde don gitmesin herkes anadan uryan gezsin
İyi dedin kral 😀
Semicenk gibi organlarını gösterme meraklısiysan takma kimse karışmaz zaten ne bk yediğine kii karışıyor olsaydı bu kadar ciplaklik olamazdı zatennnn
Evin içinde zaten ama dışarda belli olması dert rahat edemem ya
Yani kucuk memeliler icin sorun olmaz pek de biraz buyukse cok belli olur 🤣Ben kiz olsam muhtemelen konforumu dusunup takmazdim 😅ama takmadan belli olmasini engelleyen kiyafetler varsa onlari tercih etmek daha iyi gibi 🙃
Kıyafete göre bu tercih edilebilir. Bazı giysilerde sütyen kullanmamak daha uygunken bazılarında sütyensiz hoş da görünmüyor. Nasıl rahat ediyorsak öyle her manada.
Ben kullanmıyorum ama belli olmasın diye göğüs ucu kapatıcı kullanıyorum
Erkekler sesten bile tahrik olan yaratıklar
buyuk olmasına ragmen takmiyorum cogu zaman cok da kasmamak lazim ya cok rahatsiz edico sutyen
Büyükse daha belirgin olmaz mı
@Karakartal3405 olsun napim
Yoldan geçen her erkek bakar bu kez zaten bakan abazalar var bu kez bakmayan da bakar
Bakiö görmeden inanmam
@selambenxkişisi al bak daha görmeden geliyor abazalae
@Karakartal3405 yavşamsk suçmu
Suö
Meme ucu cinselliği çağrıştırır bi erkekte ister sapık deyin ister başka bi şey ama meme ucu cinselliğe dahil , erkek de bunu görüp arzulaması ne olacak peki?
Bizim için böyle bir sorun yok. Kadınlarda nasıl rahat ediyorsa öyle giyinsinler. Sadece meme ucu görmeye alışık olmadığımız için dışarda dikkat çekiyor bu durum. Kadınlarda böyle durumda kendi aralarında rahatsız olur diye düşünüyorum zaten.
Takmadan, takıyor görüntüsü verebiliyorsun. Veya çok ince lazer sütyenler oluyor. Bundan daha kalınını asla takamam. Çok sıcakkkk
Ya da memesi büyük erkeklerde taksn ucunu gözüme sokmasn
Abartı değil gerçekler
O da edebiyle gezsn gözüme ne sokuo bnmkinden büyük
Sarkık memenin nesini kiskanm dik ve diri dursa neyse
Ay yok ya ben takmadan edemem hiç hoş durmuyor ki o şekilde.
Anca tahta gibi dümdüz olanlar takmasa olur belkiii
kaplı atlet denen bir şey var bilmem haberiniz var mı
Seninde giymediğin oluyor mu
@muhen_diss sana ne
Kızma
Penti'nin göğüs ucu pedlerini kullanabilirsin bunun için rahat oluyor ve sütyen de takmana gerek kalmıyor
Kadın kendine nasıl yakıştırıyor nasıl rahat ediyorsa öyle giyinmeli... Bence eğer siz takmak istemiyorsanız öyle rahat edecekseniz takmayın. Günümüzde bir çok kadın takmıyor
Bence yaz sıcağında sütyen takmamak değil, insanların bunu hâlâ bu kadar mesele haline getirmesi anormal. 😄 Rahatlık, konfor ve kişinin kendi tercihi sonuçta. Hem dürüst olalım, yaz sıcağında herkesin biraz daha özgür bırakılmaya ihtiyacı var 🙆🏻♂️🤩
Sanırım yakında normalleşir çünkü ilk defa bu yaz bu kadar sütyensiz görüyorum Sırbistan sokaklarında demekki gerçekten rahatsıs edici bir şey ya da başka alternatifi olmalı
Pamuklu tercih edebilirsin? Herşeyi de normalleştirmeyelim, erkekler boxer giymese, göze batsa hoş mu? Elbette değil
Kız haklı Dağılın eşek sıpaları
Erkeklerde bokser giymesin o zaman aw ne saçmaladiniz cidden zaten çiplak geziyorsunuz o da mi yetmiyo
Niye erkeklerin o bölgesi ile kadınların göğüsleri aynı şey mi
Normalleştirilmeli.
Kışın bile acayip rahatsız edici bir şey, birisi sürekli göğüsünü kavrıyormuş gibi hissettiriyor.
Ben tekmıyorum
Tatlım sonra sarkıyor falan sizin için diyorlardır yani, isterseniz takmayın bizim işimize gelir :D
Eşin kardeşin de takmayacak ama
Ben artık takmıyorum ya hiçbir şey umrumda değil terlemekten pişik olacak yoksa
Göğüs de pişik oluyor mu
Meme senin memelik senin ister sallarsin ister baglarsin kime ne ya 😅
Koca memeli isen normal olamaz canısı ben bile bakarım
@Gülümsedesem insanların ne giydigine sen karar veremezsin
@Mehmetageof veririm şekerim
Kimse veremez sende dahil
@Mehmetageof verdim bile… canısı özel hayatında meme görmediğim için bu tepki ola bilir mi
Seninkiler koca mı
Ful çıplak gezin de siz de rahatlayın biz de rahatlayalım. Memeleri açık gezilir mi bir de anne babasının yanında ayıp bence
Adana'da takmayan çok var. Hava aşırı nemli ve bunaltıcı. İkincil bir kıyafet katmanı giyilmiyor eziyet
Takmayabilirsin yani başkalarından sana ne? Bence haklısın da ama sadece belli eden kıyafetler giydiğinde ucunu kapatan bant gibi şeyler var ya onlardan takabilirsin. Birileri görmeye dayanamıyor diye sıcaklarda bunalmak zorunda değilsin.
İsteyen takar isteyen takmaz, uçların gözükmesinden rahatsızlarsa da göğüs ucu bandı iş görür.
Sitenin kullandığı görseller çok terbiyesizleşti ya kadını cinsel obje olarak göstermeye bayılıyorlar evet sütyen takıyoruz ve bundan size ne?
Bu kadar sapık çürük düşünceli beyinler varken sıkıntı
Normalleşince ucu belli oluyor da siz bilirsiniz tabii ki
Hayat kısa memeler sarkıyor dert etmeyin keyfinize bakın
Takmayın bence de çok sıcak belli olsa ne olacak hem
Normal bi durum aslında... Bunu sorun yapanlarda sorun var bence...
Takma bencede en azından yaz aylarında memelere özgürlük
Memciklerin küçük mü onu de kız sen. Küçükse bir şeyler yaparız 😝
Sokakta sevişmek geylik ihbnelik lezbiyenlik yarı çıplaklık normalleşti kim takar sütyeni
Ya takmayın zaten sağlık açısından da zararlı bildiğim kadarıyla. Memelere özgürlük.
Aynen bende karşıyım takmasınlar hem kadınlar özgürdür 😏😉
Takar takmaz kimseye bişey diyemeyiz önemli olan edebe mugayir giyinmemek
Çok havasız kalacağı kanaatindeysen göğüs uçlarına bant tak.
Yani normalleştirme olmaz çoğu kişi takmamayı tercih edebilir.
Sen takılmasından yana mısın
Kesinlikle katılıyorum zaten kıyafet kadar gereksiz bir şey yok bence hepimiz çıplak gezmeliyiz en azından gözümüz gönlümüz şenlenir keşke kıyafet diye bişey olmasaydı 🤣🤣🤭🫣
Sorun yok sadece bakarlar, rahatsız olmuyorsan giyme
Uçlarının gözükmesi bence ayıp olmasa da tuhaf duruyor ama herkesin kendi bileceği iş
Kimde göğüs var ki
Yaz aylarında sütyen takmamak gayet normal ki. Ben takmıyorum mesela hele ki bu sıcaklarda aman aman.
Ay hayıır asla sütyensiz çıkamam :D
Bi dene bakalım bası okuyo 😀
Evde tekken takmiom erkeklerin şeyini salladigi gibi sallaniyo çok rahatsız yazin
İyi günler...
Haklısınız ama bişey de diyemiyorum... Gerçekten "KADIN" olmak her yönüyle çok zor... Allah Yardımcınız olsun
Eziyet gibi gerçekten ama mecbur kalıyoruz.
takma sende. neden sallıyorsun milletin düşüncesini
İyice mal a bağladınız. Boşuna dememişler cehennemin çoğu kadınlardan oluşacak diye. İşte onların çoğunu yorumlarda bulabilirsiniz.
sıcakta cekemiyorum valla sallansınlar napıyım
çok mu sallanıyorlar
Takma takma millet tornavida gibi gezsin dışarda 😂
Bu erkekler kadar rahat bir cinse sahip başka cins yok Tanrı bile onları kayırıyor valla karfeşim hiç kusura bakmayın siz bu kadar azgınsınız diye her zaman kadınlar çekmeyecek ceremesini
Sakin ol kelebeğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?