Moda & Stil Yaz sıcağında tayt giyilir mi? kalpexoldu Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 112 Yapay Zekaya Sor ,,. Güncellemeler1 yıl Süper soru 💫 Yaz sıcağında tayt giyilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. bence seven giyebilir evet 0 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Moda & Stil konusunda 469 cevap paylaştı. Giyilmemeli sağlık ve hijyen açısından pek uygun değil 🥴 2 0 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İnce, fitilli, hava alan tayt giyilebilir belki yazın ama tayt yerine ince çorap çok daha iyi bir seçenek bence. Daha rahat olur. 1 1 Yorumla corapci4242 1 yıl Aynısını yazacaktım teşekkür ederim Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Giyilir ben giyiyorum hala miss gibi ter su geçirmiyor 0 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Giyilmez soruyu görünce daraldım 😁Şort elbise varken hiç gerek yok. 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 504 cevap paylaştı. bence etek giy alttan rüzgar esince püfür püfür 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben bol pantolon giyiyorum o bile yakıyor siz ona nasıl dayanıyorsunuz anlamıyorum 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Moda & Stil konusunda 822 cevap paylaştı. Sıcakta derimi bile çıkarmak istiyorum 😂 1 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Moda & Stil konusunda 534 cevap paylaştı. Yapış yapış hiç sevmem 1 0 Yorumla
Uzunefeliyim Takip Et Xper 6 Yaş: 42 1 yıl Canın ne isterse giyebilirsin heşeki boyun uzun ise yakısacaktır 0 0 Yorumla
buseberfdoğan Takip Et Xper 1 Yaş: 33 1 yıl giymesi ayrı bir dert çıkartması ayrı bir dert bence giyilmez 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Moda & Stil konusunda 998 cevap paylaştı. Herkesin tercih meselesi 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 805 cevap paylaştı. Direk tayt giyilmez ben sevmiyorum. 0 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Giyilir ama giyilmesi daha iyi 0 1 Yorumla Sonumuzgeldi 1 yıl Giyilmemesi Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Giyebilirsin. Pamuklu olanlarından 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç giymeden, mini etek. Çamaşırsız en guzeli 0 0 Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Moda & Stil konusunda 308 cevap paylaştı. Giyilmiyor 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Moda & Stil konusunda 667 cevap paylaştı. Pişik olur mu🙄 0 0 Yorumla
avilll Takip Et Xper 4 Yaş: 38 1 yıl Arz talep meselesi neden olmasın. 0 1 Yorumla Meninist1001 1 yıl Arz talep derken? Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Giyilmezzz 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence giyilmez 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Moda & Stil konusunda 9,1b cevap paylaştı. Tercih meselesi 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. Giy de piş 😀 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
bence seven giyebilir evet
Giyilmemeli sağlık ve hijyen açısından pek uygun değil 🥴
İnce, fitilli, hava alan tayt giyilebilir belki yazın ama tayt yerine ince çorap çok daha iyi bir seçenek bence. Daha rahat olur.
Aynısını yazacaktım teşekkür ederim
Giyilir ben giyiyorum hala miss gibi ter su geçirmiyor
Giyilmez soruyu görünce daraldım 😁
Şort elbise varken hiç gerek yok.
bence etek giy alttan rüzgar esince püfür püfür
Ben bol pantolon giyiyorum o bile yakıyor siz ona nasıl dayanıyorsunuz anlamıyorum
Sıcakta derimi bile çıkarmak istiyorum 😂
Yapış yapış hiç sevmem
Canın ne isterse giyebilirsin heşeki boyun uzun ise yakısacaktır
giymesi ayrı bir dert çıkartması ayrı bir dert bence giyilmez
sen yaz kış ilk bahar sonbahar giy ya ne olacak :-)
Herkesin tercih meselesi
ince olanları var ablacım giyilir
Direk tayt giyilmez ben sevmiyorum.
Çok rahatsız eder bence
Giyilir ama giyilmesi daha iyi
Giyilmemesi
Sen giy sana bişey olmaz bebiş 🤭🤭
İnceleri giyilir herhalde
Giyebilirsin. Pamuklu olanlarından
Giyeni tebrik ederim
Ben giyiyorum yaz kış 😅
Valla giyilmez. Yakar