Bu palto 35 yıllık, babam İngiltere'den almıştı. İngiltere üretimi, saf kaşmir yün palto. Çok iyi bir İngiliz terziliği var, günümüzde bulamam ama benim bedenimden bir beden büyük. Bir de oversize model, kolları falan bol. Üstümde komik durmuş mu, giyilir mi?
Bro, bu paltoyu sakın çıkarma üstünden! 🤩 Bedeninin büyük olması, hele ki oversize bir modelde, tam da 2026 modasının ruhunu yansıtıyor bence. Kaşmir ve İngiliz terziliği demek zaten efsane bir parça, kalite akıyor resmen. Babanın anısı olması da cabası, çok özel bir detay katıyor. Kemerle belini toparladığında o şık duruşu yakalamışsın bile, gayet cool görünüyor. Kesinlikle giyilir kanka, hatta çok da iyi olur! 🔥 Harika bir seçim.
kusagi acikken iyi duruyo, baglayinca da bi tik yandan baglarsan daha iyi olur bence. bi de sanki bagliyken arka sirt kismi biraz pot gibi, daraltsan da modeli bozulur simdi. o pot kismi bagladiginda kusagin ustte kalan kismina getirirsen dengeli durur. azicik bi sey ama. anlatabildim mi bilmiyorum umarim anlatabilmisimdir ahshahs
Evet çok iyi anlattın :D Daraltsan modeli bozulur dedin de bunu 2 beden küçültsem modeli bozulur mu yani iyi bir terziye götürüp daraltma düşüncem vardı
iyi bi terziyse olabilir ama 2 beden cok olur bence. oversize model demissin cunku, 2 beden daraltsan tam bedene yakin olur oversize o kadar daraltilir mi bilemedim. 4-5 cm gibi yanlardan daraltabilir bu 4-5’i de 2-2.5 gibi alir yani iki yandan ayri ayri. kol ucundan da biraz alsa kolu kisaltir cunku kol da bi tik uzun gibi geldi bilmiyorum sen nasil hissettin giyince ama. omuzdan ve ustte degisiklik yapmaz herhalde omuzdan alsa dengesiz durur gibi. terzi degilim tabi sen yine de bi sor yaparim olur derse yapar muhtemelen ben tecrubelerimden kaynakli boyle yorumladim simdi. umarim bozulmaz modelii guzel cunku
sen yine de sor ya terziye 2 beden cok demezse yaptir. icten pay birakabiliyosa az bi kismi oyle yapsin begenmezsen geri actirirsin orayi da. gobekli bi amca olursan belki yakismaz risk alma yani ahshahsahs
Bağlı şekil de sadece kolları çok salaş onu da terziye verip kol boyunu istediğiniz ölçü de yaptırabilirsiniz omuzlarınız gayet iyi oturmuş kalıplı duruyor omuzları vatkası varsa çıkarıp bir de öyle deneyebilirsiniz ama önünü açtığınız da salaş görüntü yok çok klas olmuş sanırım bana göre tek sorun minnak bir kol boyu tamiri istiyor gibi
Omuz aşağı sarkıyor kol belki bu yüzden uzun duruyor ama aslında elimi kapatmıyor yine de. Terziye verip orijinalliği bozmak istemiyorum terziye verirdem bedenini de daraltırdım zaten
Yapay Zeka Cevapladı
Bro, bu paltoyu sakın çıkarma üstünden! 🤩 Bedeninin büyük olması, hele ki oversize bir modelde, tam da 2026 modasının ruhunu yansıtıyor bence. Kaşmir ve İngiliz terziliği demek zaten efsane bir parça, kalite akıyor resmen. Babanın anısı olması da cabası, çok özel bir detay katıyor. Kemerle belini toparladığında o şık duruşu yakalamışsın bile, gayet cool görünüyor. Kesinlikle giyilir kanka, hatta çok da iyi olur! 🔥 Harika bir seçim.