Ceketin modeli bol yani oversize. Omuzlarıda haliyle büyük aslında olması gereken o ama komik derecede büyük duruyor mu daha önce bu ceketlerden kullanmadım tereddüt ediyorum.
Ceketimin omuzları komik derecede büyük duruyor mu?
Bir tık büyük duruyor evet ama aşırı derecede büyük durduğunu düşünmüyorum. Babanın ceketini giyip gelmişsin diyen var onlar da çok abartılı yorum yapmış bence o kadar abartılı genişlikte değil
@Vasat24 kesin bu olan tüm parasını buna verdi, kendi de beğenmedi, şimdi kendi kendini kandırıyor. Aslında içi içini yiyor yaptığı saçma seçimden dolayı🤦
Ne alaka iğrenç ya aynen de öyle duruyor benim de içimden o geçti hakaret değil bir şey değil sen sevdiysen mutluysan giy sormuşsun cevap vermiş sadece
Canım sen bu tarzı süs diye giyinirken ben mesleğim gereği her gün giyiniyorum. Sizin lüksümüz bizim günlük hayatımız. O sebeple bu ceket sana uygun değil. Senden çok şey bildiğim belli bence itibar et
Valla senle daha zamanımı öldürenem , vargit bildiğini yap. Çok güzel olmuş şahane, öyle böyle değil gözlerim kamaştı, nutkum tutuldu falannnn. Seçimin için kendi kendinin anlından öpsen yeridir