Saçma şeyler yazmayın sadece soruyu cevaplayın. Erkeklerin pantalonundan içini tahmin edebilir miyiz doğru sonucu tutturma oranımız ne olur? Hiç böyle birininkini tahmin ettiniz mi?
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saçma şeyler yazmayın sadece soruyu cevaplayın. Erkeklerin pantalonundan içini tahmin edebilir miyiz doğru sonucu tutturma oranımız ne olur? Hiç böyle birininkini tahmin ettiniz mi?
Cevap
6Cevap
Tutar kumaş hiç giyemiyorum kottada oturunca belli oluyo
Eşofman zaten giyemiyorum
Kot varsa ve oturuyorsa bak çaktırmadan baya belli olması lazım küçük olmaması için
En iyi kotla mi belli olur?
Hayır eşofmanda belli olur ne diyorum sana bir kere bile giyemedim dışarı çıkarken aşırı belli oluyo çünkü
Aaa o yüzden giyemiyordun. Ama bu sadece küçük pek doğru sonuç vermeyen bir detay mı yoksa işe yarar mı
Baya işe yarar bişey bu çünkü gerçekten giyilmiyo
Eşorfman giyenlerinki küçük mü oluyor?
Eşofmanda belli olmuyorsa küçüktür çok büyük ihtimalle
Teşekkür ederiiim
Rica ederim
bence hayır çünkü bazılarınınki hiç yok gibi duruyor
Galiba giyimle saklıyorlar bir şekilde. Ama daha önce hiç özellikle de dikizlememiştim o yüzden bilmiyorum mümkün mü
bilmiyorumm gerçeğiyle kıyaslayacak durum oluşmadı ama herkese bakıyorum neredeyse hepsinin dümdüz bizimki gibi
Komik aslında shosbslrnslnd
@Demirtnç açıklar mısın nasıl saklanamıyor? Dısardan anlayabilmenin bir yolu var mı? Bir de lütfen ciddi ol
@Demirtnç ne giyerse giysin mi? Eşofman, kot falan fark ediyormuş galiba. Dışardan kc snt görünen içerde kç snm dir?
@Demirtnç teşekkürlerrrr
Genelde ortalama tahmin edilebilir
Biri sadece erekte olursa anlarsın öbür türlü belli olmaz dedi.
Kov vs de evet belli olmaz
Siz kadınlarda tayt ta belli oluyor mesela iri bi vajina ise çokta güzel bi görüntü
Bu yüzden mi erkekler tayt giymiyor. Tayt giydirtirsem anlar miyim?
Yani evet boxer bu yüzden var
Giyim belli olmasını engelliyor o zaman zaten?
Evet o yüzden genelde belli olmaz
Teşekkür ederiiim
Rica ederim 🙏💐
Kavramadan anlayamazsın cidden
Erkekler agalarıyla bu muhabbetleri yapıyormuş galiba. Dışardan anlayıp tahmin edebiliyor muydun? Ya da belli olmasın diye zaten özel bir giyim şekliniz mi var bu yüzden imkansız mı bu
Belli olmasın diye kalkınca pantolonun kemer arasına sıkıştırıyorum şahsen. Bazen şakasına tahmin ederdik evet. Ama pantolondan ziyade o an kalkık değilse asla bilemezsin
Heee o zaman tamamen erekte olmasıyla alakalı bir durum anladım.
Tabii öyle
Öyle anlaşılmaz canlı görmen laızm
Şehir efsanesi
Hic elline almadin mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bro, bu biraz enteresan bir soru olmuş sanki. Benim ilgi alanım daha çok dış giyimle, ne bileyim, bir pantolonu nasıl kombinleriz, duruşu nasıl olur, tarzımızı nasıl yansıtırız gibi konular. 😉 İnsanların özel alanları hakkında tahmin yürütmek ya da öyle şeylere odaklanmak pek bana göre değil. Biz daha çok ne giydiğimize ve kendimizi nasıl ifade ettiğimize odaklanalım, ne dersin? Tarzını yansıtmak varken başka şeylere takılmayalım! ✨