Pantene mi heden şolders mı?

Bende sıkıntılardan egzama oldu da, ama birazda şampunana dikkat ediyorum, bir şampuan aldım zeytinyağlı, annemede heden al onuda denerim olmazsa dedim yani aslında dönüşümlü denemem gerekiyormuş doktora gittim o öyle dedi, ama özellikle egzamaya iyi gelenleri arıyorum, bu hedene iyi diyorlar anneme heden al dedim yok ben pantene alacam dedi zaten benide pek dinlemezde.. pantene aldı merak ettim bu heden mi iyi yoksa pantenmi aslında çoğunda sls varda beni irrite eden bu tarafı. Annem birazda fiyatı ucuz diye aldı 69 tl idi. Ya şampunlar çok bazen hangisini deneyecem bilemiyorum hem onu dene bunu dene gibide deneme tahtası gibide olmak istemiyorum. Ya bide annem hiç önemsemiyor yani bu bana iyi gelir gelmez düşünmüyor, ama sonra diyor yok saçım kazık gibi oldu döküldü falan.. söyleniyor. Bende susyorum bu sefer. Yani siz alırken dikkat ediyonuz mu yani özellikle hassas ve sorunlu ciltler dikkat etmeli azda olsa. Aslında şampuan o kadar önemli değil akıp gidiyor ama önemli olan şu ki doğru ürünü almak lazım. Eğer doğru diye yanlışı alıyorsak oda işi berbat ediyor bazen. Siz bu şampuanlar ve seçimler hakkında ne diyorsunuz?

Pantene mi heden şolders mı?