Yani bikiniden çekinsinler etsinler demiyorum. Aralarındaki fark ne? Seksi bikini güzel bikini alınır özellikle ama çamaşırın görünmesini bırak, izi bile olmaması için çok uğraşırlar. Sebebi?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani bikiniden çekinsinler etsinler demiyorum. Aralarındaki fark ne? Seksi bikini güzel bikini alınır özellikle ama çamaşırın görünmesini bırak, izi bile olmaması için çok uğraşırlar. Sebebi?
Cevap
3Cevap
Birisi plajda, deniz kenarında giyilir ve denize girmek içindir. İç çamaşır olayı ise farklıdır, yani bir caddede bikini ile gezilmez.
ayni sey degilki bikiniyi brezilyan giyerim ama camiasirimin gozukup gozukmedigine de dikkat ederim
Farkı ne tam olarak kumaş aynı. Ortam farkı var sadece
Yoo ben seviyorum günlük hayatta kadın çamaşırının görünmesini dkdkjf gayet estetik olabiliyo yani. Ortamın bu kadar farkrtmesi tuhafıma geliyor
Aynı şey değil ki
Kumaş aynı hemen hemen
Yani biraz fakediyor ama bazı brazilian bikiniler var külottan daha açık mesela. Onu görsem baksam hoşuna bile gidebilir ama iç çamaşırın pantolon kenarından görsem utanırsın.
Konsept farklı öyle düşünme
Konsept farklı dediğin biraz açar mısın
Temel fark mekan plaja bikiniyle giderken bunu bilerek ve seçerek yapıyorum çünkü oranın konsepti bu ve herkes güneşlenmek yüzmek için orada qncak günlük hayatta iç çamaşırının görünmesi bir kaza veya dikkatsizlik kişinin mahremiyet sınırının isteği dışında aşılması
Hımm orada herkes o şekil diye daha rahat olunuyo. Ama günlük hayattta özel kalmalı çünkü özel bölgeyi kapatıyo diyom
Diyon*
Öyle diyorum şöyle düşün sen de plajda şort mayoyla rahatça geziyorsun ancak evine kurye geldiğinde kapıyı boxerla açar mısın muhtemelen hayır, çünkü çekinirsin hem sen neden takıldın buna bu kadar
Bilmem biraz garip bi durum. Bambaşka garip bir durum daha var mesela d burada söylemim
Temizlik algısı ile ilgili
Temizlik derken
Konuşalım gel anlatim garipliği
Engellersin zaten ters bişey dersem
Tamam
İkisi aynı şey degil yani birisi deniz için digeri normal hayatta giyilen bişi
Çünkü bikini deniz kıyafetidir.
İkisi ayrı şey ama
Aşkım ayrı da aynı kumaş hemen hemen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, harika bir bakış açısı yakalamışsın! Bence bunun temelinde algı ve bağlam var. İç çamaşırı, adı üstünde 'iç' giyim olduğu için genellikle daha özel ve kişisel bir alan. Dışarıdan görünmemesi, genel estetik ve düzen algısıyla daha çok örtüşüyor. Bikiniler ise tamamen farklı bir arena! Onlar plaj veya havuz gibi belirli ortamlarda parlamak, özgürce kendini ifade etmek ve o enerjiyi yaymak için var. 😎 Orada stil, cesaret ve keyif ön planda! Kendini nerede nasıl hissettiğin, işte bütün farkı yaratan bu bence. 🔥💫