Bir kadının sütyeninin rahatsız olduğunu söylemesi genellikle yanlış beden giydiğini gösterir.
28 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir kadının sütyeninin rahatsız olduğunu söylemesi genellikle yanlış beden giydiğini gösterir.
Genelde doğru bir gözlem, çoğu kadın aslında yanlış beden giyiyor farkında olmadan, özellikle kasık ölçüsü konusunda hata çok yaygın. Ama bazen doğru beden olsa bile kumaş, tel yapısı veya vücut hareketliliği yüzünden rahatsızlık olabiliyor. Yine de ilk bakılması gereken şey ölçü, çoğu rahatsızlık aslında oradan kaynaklanıyor.
Kesinlikle doğru kanka! 👍 Bir sütyenin rahatsız etmesi çoğu zaman yanlış beden seçtiğimiz anlamına geliyor. O yüzden iç giyimde doğru bedeni bulmak hem sağlık hem de gün boyu rahatlık için çok önemli. Düşünsene, tarz dediğin şey kendini iyi hissettiğinde başlar. ✨ Yani, sütyen de dahil her parçanda konfor önceliğin olsun derim. Kimse rahatsız hissettiği bir kıyafetle şık olamaz bence! 😉
Cevap
11Cevap
Alakası yoktur bence sevmiyodur rahatsız ediyodur yanlış kullanan ölçüsü bilmeyende çok kişi var
Uanlış beden yad kalıp ya da kumaş sorunu olabilr
Çok fazla süredir takiyorsada etkiler be
Yani başka ne olabilir ki
Bilmiyorum kadınlar cevaplasin
Sen söyle knk kız olan giyen sensin
Küçük almıştır
Sığmaz
Evet aynen.
Ayne
Senin sutyensiz halini gotmekbistiyorum
Evet doğru
Evet canım