12 sa

Kiloluyken denize girerken ne giymek daha özgüvenli hissettirir, bikini mi şortlu mayo mu etekli mayo mu?

Dostlar şimdi elimde çok fazla seçenek yok: bikini, kısa kollu şortlu fermuarlı mayo, etekli mayo, bikini. Şu ankinden zayıf olduğum zaman da içime sinmiyordu ama şimdi biraz daha kilo alınca hiç sinmedi. Aslında pareo ile çok güzel duruyor ama denize girerken çıkarmak durumunda olacağım için, yani bu halimle utanırım, onu giymeden gezemem. Pareo etekli neyse, şortlu fermuarlı mayo da beni acayip zayıf göstermiyor ama göbeğim çıkmıyor ya da diğer etlerim. Etekli mayoyu daha denemedim ama şöyle bir şey yaptım: üst bikinin altına bildiğimiz şortlu etek giydim. Şortlu etek ama şöyle, şortu uzun değil yani çamaşır boyutunda aslında, denize girmelik. Kumaşı da modeli de ama içine girdiğimde kum dolar mı, nasıl temizlerim diye düşündüm. Yani diğer seçeneklerde mesela bikini kolay temizlenebilir, şortlu mayo zaten içine kum girmiyor ama şortlu etek kum girerse zor çıkar gibi, yani en azından lavaboya gidip yıkamam gerekir. Görüntü açısından benim için en risksizi olanı benim yaptığım kombin. Siz ne düşünüyorsunuz acaba, hiç denize girmesem mi

Kiloluyken denize girerken ne giymek daha özgüvenli hissettirir, bikini mi şortlu mayo mu etekli mayo mu?