İlk kez bu yaz deniz tatiline gideceğim de. Rahat hissetmek için hangisini giymeliyim?
Bikini
Mayo
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
mayo daha rahat olur ama sahilde kadınların tamamına yakını bikinili olacağı için acaba bikini giysemmi diyebilirsin. ben ilk kez bikini giydiğimde 1-2 saat rahat edemedim herkes bana bakıyormuş gibi geldi sonra alışıyorsun ve mayodan daha güzel geliyor
Eğer hunharca denizde yüzeceğim. Dalgalarla boğuşacağım. Devr güreşi yapacağım, bol bol tuzlu su yutacağım ve bundan deli gibi zevk alacağım diyorsan mayo iyidir. Düzeltme ihtiyacın olmaz. Tek parça olanlarından al. Ama yok vücudum güzel kumsalda süzüleceğim, poz keseceğim, kendime baktırıp erkeklere kuma delik açtıracağım diyorsan (bunu hakaret amaçı yazmadım. Bu da normal) o zaman seksi bir bikini al. Bikinin bile açığı oluyor. Makyaj yap, saçını fönle, küpeler takılar tak. Plajda öyle gez falan. Ama ben hiç uğraşamam. Ben mayomu bile içinden giyen biriyim. Anında soyunup suya dalıyorum. 😂😂😂😂😂
Çok teşekkür ederim. Tek derdim rahatlık. Yani hem denizdr hem kumsala rahat hissedebileceğim bişey olsun. Daha önce hiç giymediğim için hangisi rahat olur bilmiyorum.
Rica ederim iyi eğlenceler. Güle güle giy.
🤗🤗
Cevap
6Cevap
her yerim açıkta utanırım demessen güzel bir bronzlaşma istiyorsan bikini, rahat olamam dersen mayo daha rahat olur
Benim sülale bikini giyor ama keşke mayo olsa daha kapalı
Sen kendini neyle rahat hissediyorsan onu giy
Vücuduna bağlı
Mayo
Bence bikini
Mayo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?