Günlük yaşamınızda dışarı falan çıkarken, makyaj yaparken kapatıcı ve renklendirici olarak fondöten mi yoksa BB kremlerden mi kullanıyorsunuz? Hangisi size daha etkili ve kaliteli geliyor? Bana sorarsanız kesinlikle BB krem daha etkili, ben anneme hediye almıştım ve o sürüyor cildi bebek gibi hem de gözenekleri tıkamıyor. Sizin tercihiniz genelde hangisi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBb kremin her ciltte kapatıcılığı farklı.. yaklaşık 1 yıl bb krem kullandım sonra özel günler için fondöten alayım dedim. normal günlerde bb krem kullanırım yemeğe giderken akşam çıkarken fondöten kullanırım diye ama fondöten çok daha iyi. Artık hergün bb krem kullanmaktansa normal günlerde hiç kullanmıyorum sadece belirli zamanlarda fondöten kullanıyorum. Ama dediğim gibi her ciltte kapatıcılığı farklı başka bir arkadaşımda fondöten gibi kapattığı için suratını bb kreme geçti...
05 Yorumla- +1 yıl
Senin cildin hassas mı peki?
- +1 yıl
Hayır pek hassas değil
- +1 yıl
Hmm o zaman orta ton BB krem kullanıyorsun :)
- +1 yıl
Evet bu tahmin etmesi zor bişey değil zaten?
- +1 yıl
Bence kolay da değil :) yani sonuçta ton farkı önemli :)
En İyi Cevaplar
Kendi deneyimlerimi bu konuda sizlerle paylaşmak istedim. Hemen hemen çoğu markanın BB ve CC kremini kullandım. Bence sizin beklentinizin ne olduğu bu aşamada çok önemli.
BB krem içinde güneş koruma faktörü olan renkli nemlendircilerdir. CC kremden farkı renk tonu düzenlemesi olmaması DD kremden de farkı içinde anti aging bakımı barındırmamasıdır.
CC krem ise BB kremin üstüne ek olarak renk tonu eşitlemeyi vaad eder.
DD krem ise bütün bunların üstüne antiaging krem ve lekelere karşı daha iyi bir yatıştırma sağlamayı vaad ediyor.
Markaların çıkardığı BB-CC kremler bence kendi aralarında da farklılık gösteriyor. Örneğin Flormar'ın CC kremleri kapatıcılık konusunda başarılıyken Clinique CC onun kadar kapatıcılık sağlamıyor. Benefit'in BB kremi pudra bitişliyken Erborian'ın ki daha parlak bitişli olabiliyor.146 Yorumla- +1 yıl
Bu güzel yorumun için seni EİG seçmek istiyorum hocam :) Ben kendim için değil aslında bir kız arkadaşım için doğum günü hediyesi almak isterim :) Dediğin gibi hepsi kapatıcılıkta iyi ama ben Sahsen Clinique markasını tercih ederim çünkü onlar hem kaliteli hem de yüz temizleme fırçası veriyor :) DD kremi ilk kez duyuyorum eğer kullanışlı iae paraya kıyıp DD krem bile alabilirim :)
Yani bu ürün hediyelik olacak :))) - +1 yıl
Nereden bulabilirim peki bu DD kremleri? Kozmetik mağazalarında satılır mı acaba? Pahalı mı?
- +1 yıl
Bb krem berbat kullandigin cok belli oluyor ama watsonsda satilan rimmel marka fondoten muhtesem kapatiyor ve cok dogall
- +1 yıl
Anaa saka mi ya daha cc dd nedir yeni ogreniyorum. Cok enteresanmis yaa
+1 yılKullanacak kişinin yüzüne bağlı bence benim tenim güzel mesela sivilce yara izi ya da leke yok kızarıklı ve morlukta yok çoğu zaman ufacık kapatıcı bile yetiyor. bu yüzden bb krem yeterli olacaktır böyle bir yüze sahipse. Fakat yüzünde kusuru varsa veya fazlaysa kesinlikle fondoten
01 Yorumla- +1 yıl
Fondöten zaten 35 yaş üstü bayanlara öneriliyormuş ki yüzde belli oluyor ayrıca sivilceleri de pek kapattığını söyleyemem. En iyisi yüz için BB krem, vücut için de nemlendiriciler ve normal bakım kremleri :)
Fondoten gözenekleri tıkıyor su bazlı ve çok kaliteli fondoten kullanmak lazım ki o bile günlük hayatta fazla. BB ve CC kremlerde bana kimyasal içerikli oldukları için güvenilir gelmiyor. Eczanelerde satılan güneş kremlerinden kullanıyorum kapatıcılığı az ama cilde zararı yok.
03 Yorumla- +1 yıl
Zaten yüksek faktòrde kullanırsan hem cildin zararlı ışınlara karşı korunur hem. de kapatır merak etme :)
- +1 yıl
İyimiş yüksek koruma :)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
142
Cevap
4Cevap
Yerli markaların bb kremleri çöp. Uzak doğu markalarınınki gerçek bb cc dd kremler.
Fondöten için ise fondöten var fondöten var derim. Mesela Guerlain tenue de perfection on numaradır ;) ama dandik fondötenlerle yüzün boya badana yapılmış gibi de gezebilirsin01 Yorumla- +1 yıl
Yok hocam ben hediyelik BB krem istiyorum :) Kriflame de iyi birde Max Factor'ün Olay BB krem ;))
Gundelik kullanim icin bb krem kesinlikle ama disari cikilacaginda falan mutlaka fondoten cunku bb krem flasi yansitir fotgoraflarda ve isiklandirma altinda hos durmaz ayrica bb kremin kapaticiligi daha dusuk bir de daha yogun yaglilik hissi oluyor falan ben mecbur kalmadikca kullanmiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Zaten bb kremin amacı kapatmak değil renklendirmek ve ciltteki renk dengesi sağlamak. Fondötenler daha yaşlı gösteriyor ama :)
+1 yıl%60 hiç makyaj yapmıyorum. yaptığım zamanlarda da föndöten kullanıyorum. bb kremler ilk çıktığında baktım ama krem gibi hemen siliniyor. doğallığa yakın olmasından çok bir şey sürmemişsin gibi duruyor.
03 Yorumla- +1 yıl
İşte zaten onun amacı doğallığa yakın olması :)))
- +1 yıl
işte ben de diyorum ki hiç sürmemişim gibi olacaksa boşu boşuna cildi kirletmeye de luzüm yok. benim denediğim markalar silinik gibi daha çirkin gösteriyordu bilmem..:)
- +1 yıl
O zaman sen bilirsin tabi doğallık en güzeli :))
+1 yılSıcak yaz günlerinde BB Krem ve CC Krem daha iyi bence. Fondöten gibi de akma yapmıyor yüz renginizi eşitliyor. Aldığınız markaya göre de parlak ya da mat BB ya da CC krem bulabilirsiniz.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet BB krem istiyorum zaten fondötenin kapatıcılığı hem iyi değil.
+1 yılŞu sıra özel bir güneş koruyucu kullanıyorum renkli bb krem gibi duruyor ama aslında eczane ürünü ve fiyatı da haliyle biraz tuzlu ama güzel ürün, sağlıklı. Üzerine allık, pudra sürülebiliyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Yoksa Garnier mi? Bizde de var 30 faktör UV+ korumalı :) memnunsan ben de kullanabilirm yazın :)
+1 yılKesinlikle bb krem ben garnierinkini 3 sene once denemek icin almistm o gunden beri surekli kullaniyorum hem daha az zarar veriyor cildine fondoten orani az diye hemde daha purussuz oluyor
05 Yorumla- +1 yıl
Garnier ve Oriame zaten iyi markalar :) Zaten fondöten değil onlar renklendirici :)
- +1 yıl
Kesinlikle garnieri bir tek kullandm baska markayi denemeye dahi gerek duymadim
- +1 yıl
Vayy bee :))) güle güle kullan o zaman :)))
- +1 yıl
Tsk
- +1 yıl
Rica :)
+1 yılFondoten bana daha agie geliyor acikcasi surarimda birsey yok bende bakim icun kullaniyorum bb krem daha dogal bence bsktiginda da fondoten gibi durmuyor
01 Yorumla- +1 yıl
Çünkü fondöten yoğun bb krem hafif :) hem fondöten kapatıcı bb krem renklendirici :)
+1 yılCc candir gerisi heyecandir. Hatta lorealin new nude macique serisinin mor rengi (anti-dullness) hem cilt tonunu esitliyor hemde dinlenmis görüntusu veriyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Evet CC kremleri de duydum ama onlar hem biraz daha pahalı hem de BB lere göre çok daha iyi. Zaten BB'de farkı daha yumuşak ama daha yoğun, etkili bir yapıya sahip olması :)
- +1 yıl
Gratis ve Watsons sürekli indirime giriyor sob indirimde (%50) 17 tl idi
- +1 yıl
Aynen biliyorum hep alışveriş yaparım o mağazlardan ki anneme de hediye BB krem aldım :)
ben göz altlerım için kapatıcı uyguladıktan sonra bb krem kullanıyorum. biraz bronz pudrayla golgelendirme yapıp yuz makyajımı bitiriyorum.
kesinlikle bb krem01 Yorumla- +1 yıl
Bence de :) BB krem candır :)
+1 yılfondoten kullaninca kendimi yaglı boya yapılmıs demir gibi hissediyorum hava gelmiyo sanki :D bb krem candır :D
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen bb hafif hem
+1 yılFondoten gunluk yasam icin yapilan makyajda cok agir.20 yasinda 30unda gorunursunuz. bb daha hafif eger cok lazimsa
02 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum ki her. ondoten kapatamıyor bence
- +1 yıl
fondöten olucak o
+1 yılBB kremi seviyorum ben asla fondöten kullanmam ama cildinin durumu da önemli bb kremlerin yapısı hafif çünkü
06 Yorumla- +1 yıl
Evet ama kaliteli fondötenler de var fakat. dediğin gibi BB kremlerin yapısı hafif olduğu için yüzde daha hoş ve tatlı duruyor :) BB kremler daha kibar :)
- +1 yıl
Kesinlikle fondötenden fondötene göre değişiyor fakat kendimi rahat hissetmiyorum özel günlerde bb kremler yetiyor zaten kapatmamı gereken bir kusurumun olduğunu düşünmüyorum fondöten daha çok 35 yaş üstü bayanlar için öneriliyor umarım yardımcı olabilmişimdir ☺️
- +1 yıl
Teşekkür ederim çok iyi yardımcı oldun :) Ben kendime değil de. hediyelik bakıyorum bir kız arkadaşım var doğum gününde ona almak isterim :) Zaten kusur dediğin ne olabilir ki en fazla sivilce ya da belki kırışma, hadi vücutta çatlaklar olabilir ona birşey diyemem ama yüz için bb krem yeterli. Hangi marka bb krem kullanıyorsun?
- +1 yıl
Kız arkadaşınız cilt tipi önemli bana uyan krem ona uymayabilir
- +1 yıl
Nemli cildi var ya birde beyaz tenli
- +1 yıl
Öyleyse Maybelline bu konuda oldukça başarılı, yinede watsons veya gratis mağazasına gidip ordaki görevlilere danışabilirsin. 😊
Her ikisinide kullan. Maybelline in bb kremi ve fondoteni cok guzel. Mat duruyor ve sivilceleri yok ediyor. Fiyati da cok uygun
01 Yorumla- +1 yıl
Ben kullanmam da arkadaşıma öneririm :)
+1 yılBB krem en iyisi. Cildi fondötene göre daha az mafettiğine inanıyorum :D Oriflame BB krem mükemmel ya
03 Yorumla- +1 yıl
Rachel ve Clinique de güzel ben anneme Olay almıştım :) Ama Oriflame'yi çok duydum :)
- +1 yıl
Ben bb kremi malum azda olsa sivilce herkeste cıkar onlar ıcın ve göz altı morlukları için kullanıyorum gayet güzel yani
- +1 yıl
Yaa :) güzel ve kullanışlı ama ciltte sürüldüğü belli oluyor:) nemlendirici kullanıyor musun?
+1 yılCildi normalde de düzgünse yani renk farklılığı vs yoksa tabi ki bb daha mantıklı, zaten bb'nin yetemediği durumlar için fondöten var
05 Yorumla- +1 yıl
Aynen ama bence fondöten daha kötü yapıyor hem sivilceleri varsa belli oluyor. BB krem sürünce de bebek gibi oluyor.:)
- +1 yıl
markasını verebilir misin?
- +1 yıl
Ben anneme Olay BB krem almıştım orta tonda ve. çok memnun kaldı hem onun cildi kuru bebek gibi oldu :) Ancak Oriflame ve Clinique çok güzel ve kaliteli :) Bir de yanında şarjlı yüz temizleme fırçası bile veriyormuş.
- +1 yıl
Piyasadaki tüm markaları saydın be :D teşekkürler
- +1 yıl
Çok kaliteli bunlar ama daha neleri var :)
Fondöten belli bir süre sonra gözenekleri çok açıyor. Hemde daha rahat bb kremi tercih ediyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Bence de Bb krem
+1 yılBb nin güneş için olanını kullanıyorum fondoten kullanmam
01 Yorumla- +1 yıl
En iyisi :))
cc yede ıyı dıyor kullananlar buda aklında bulunsun, fazla abartı durmuyor benım bı arkadasım kullanıyor herseyını ortuyor bebek gıbı oluyor :)
00 Yorumla
+1 yılcildim yağlı olduğu için fondöten hiç olmuyor bana zaten sevmiyorum da. O krem boya bana abartı geliyor.
00 Yorumla
+1 yılBB krem tercihim. Fondotene gore daha sağlıklı. Ama kapatıcılıği daha fazla olsun dedigim gunlerde fondoten tabikide.
03 Yorumla- +1 yıl
BB krem kim ne derse desin daha hoş duruyor :) ciltte belli olmuyor ve doğal görüntü katıyor :)
- +1 yıl
Ama bazen kapaticiligi yetmiyor. Yettigi zamanlarda tabiki bb. Erkekler bile kullaniyor artık :D
- +1 yıl
Yok ya ben kullanmam :D ama evet çok fonksiyonlu yani :)
Özel bir gün değilse, makyaj yapmam gereken bir yere gitmiyorsam BB krem.
05 Yorumla- +1 yıl
BB krem özel günlerde de sürülür bence harika birşey :) hem gözenekleri tıkamaz :)
- +1 yıl
Nemlendirici krem falan da sürüyor musun özellikle epilasyon sonrası koltuk altına falan? Bir de soğuktan ellerin çatlamasını önlenek için?
- +1 yıl
Nemlendirmek şart ya evet :) hele ki soğuk havalarda birde epilasyon sonrası :)
maybeline affitone kullan ben cokkkkkkkkkk memnunummmmmmm
BB kremden daha iyiiii01 Yorumla- +1 yıl
Yok ben kullanmam da annem ya da kız arkadaşım için hediye alırım :D
+1 yılKesinlikle BB krem cilt için daha iyi bence fondotenler ağır biraz
04 Yorumla- +1 yıl
BB krem hafif dimi :)
- +1 yıl
Evet hem fondoten gibi de çok belli olmuyo
- +1 yıl
Cildi bebek gibi yapıyor hem BB kremler tam kapatıcı değil ya cildin daha hoş görünmesini sağlıyor :)
- +1 yıl
Aynen öyle :D
Loreal BB krem. Fondöten hiç kullanmadım kullanmamda.
03 Yorumla- +1 yıl
Evet en iyisi :) Loreal demek :)
- +1 yıl
Hassas cildin varsa evet Loreal iyidir.:) Arkadaşıma hediyelik almak istiyorum onun cildi bembeyaz acaba Loreal BB krem mi alsam? :) Anneme hediye Max Factor Olay BB krem aldım gayet memnun kullanıyir :)
+1 yılBB krem Maybelline super cilt tonunu esitliyor ve fondoten gibi belli olmuyor
010 Yorumla- +1 yıl
Evet Maybelline bir de anneciğime aldığım Olay BB krem :))
- +1 yıl
Olay kullanmadan ama oriflame iyi değil avonun zaten izni yok yurt dişinda yasak bile denemeyin ben kullanım egzama oldm
- +1 yıl
Oriflame çok methediliyordu gerçekten mi? Ben de hediyelik Oriflame istiyordum :/
- +1 yıl
Ben kullanmadan kullanan arkadaşlarım var normalde fondoten sevmem oriflamenin fondotenleri de güzel çok belli olmuyor
- +1 yıl
Zaten ya maybelline ya da oriflame fondötende bir numara :)
- +1 yıl
Kesinlikle Maybelline affinitone kapatici + fondoten tek gecerim bebek cildi gibi yapiyo teninle %100 uyumlu
- +1 yıl
Hediyelik alıcam ben :) Alix Avien nasıl?
- +1 yıl
Onu hic kullanmadm bilmiyorm ama fondotenden BB krem daha saglikli Maybelline dream fresh super öneririm kesinlikle
- +1 yıl
BB krem daha yumuşak yapıda ve dinlendirici :)
- +1 yıl
Evet :)
+1 yılBen her zaman doğallıktan yanayım ama ikisini kıyaslamak gerekirse BB krem
02 Yorumla- +1 yıl
En iyisi BB krem zaten kat dogal kal iyidir :)
- +1 yıl
Haklısın :)
Imex diye bir krem var genelde sivilce kremi gibi kullanılıyor doktor tavsiyeli alabiliyorsun ama süper bişey fondoten kıvamında ilaç
00 YorumlaFondöten önermem peynir delikleri gibi oluyor surat yav aslında ikisindede ama bb biraz daha iyi ona göre
03 Yorumla- +1 yıl
Evet son noktayı koydun :D tabii ki bb krem renklendiriyor hem :)
- +1 yıl
Hayır ya bir kız arkadaşım
+1 yılbb krem üstüne hafif fondö :D çok güzel oluyo bembeyaz
00 Yorumla
+1 yılSivilceli, tüylü yüzüme bir şey sürmemeyi tercih ediyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Olsun ya sen de CC krem ya da fondöten sür nenlendir iyice
Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. cildime bir şey kullanmıyorum normalde bb alacaktım vazgeçirdiler. normal krem kullanıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBb krem tabiiki. Hem doğal bir görünüm elde etmeni sağlıyor hem de çok ince olan tabakasıyla yüze ağırlık vermiyor.
016 Yorumla- +1 yıl
Aynen ama millet fondöten hayranı :)
Cevap sahibi+1 yıl:) milletin sorunu boşver.
- +1 yıl
Aynen bb krem candır :) anneme bile aldım hediye :)
Cevap sahibi+1 yılİyi yaptın. :) hem daha rahat.
- +1 yıl
Aynen :) bir. de kız arkadaşıma istiyorum hediyelik :) Olay bb krem :)
Cevap sahibi+1 yılOlabilir tabiii. Kozmetik kutusu da yapabilirsin. :)
- +1 yıl
Aynen krem biriktiriyirum :) Sen nemlendirici sürüyor musun?
Cevap sahibi+1 yılEvet. :)
- +1 yıl
Namlendirici kremler de önemli bu soğuk havalarda :D Hangi nemlendirici krem önerirsin?
Cevap sahibi+1 yılNeutrogena kullanıyorum son zamanda. Normal bir cilde sahibim ve iyi geliyor. Daha iyi bir şey isteyene sebamed' de öneriyorum. :)
Clinique de var ama biraz cebe hitap ediyor bir krem için. :)- +1 yıl
Sebamed'in alkali içermeyen sabununu kullanmıştım süper birşeydi ki benim de ellerim hassas soğukta çatlıyor. Clinique iyi marka ve BB kremde de öncü, onlar da çok güzel yüz temizleme fırçası çıkarmışlar siyah noktalar için :) Bir de epilasyon sonrası koltuk altına falan da sürüyor musun?
Cevap sahibi+1 yılEpilasyon sonrasında herhangi bir nemlendirici kullanmıyorum, cildim çok hassas onu bile kaldırmayabiliyor.
Clinique de fırçayı bilmiyordum. Zaten bir defa kullanma şansım oldu. Bir daha o kadar para vermedim kreme vs. Gayette memnundum. :)- +1 yıl
O fırçalar yeni çıkmış zaten bende kadınlar gününde teyzemle gezmeye çıktığımda bir kozmetik mağazasında görmüştüm herkes için çok kullanışlıymış ki yüzüne hafifçe değdirmenle masaj etkisi yaratarak siyah noktaları gideriyormuş.
Epilasyon & ağda sonrası deri az da olsa tahriş oluyor bir de kırmızı noktalar çıkabiliyor bu yüzden bende nemlendirici bakım kremi şart ancak cildin hassassa kaldıramayabilir evet :)
Cevap sahibi+1 yılSiyah noktam yok çok şüküüüürrr. ^_^
Epilasyona gelince bir kere nemlendirici sürme gafletine düştüm 1 hafta cildim düzelmedi. O yüzden yanaşmıyorum.- +1 yıl
Ay Allah çok ilginç herhalde alerji yapmış olabilir büyük ihtimal. Epilatörle mi alıyorsun koltuk altını?
Cevap sahibi+1 yılYok epilatör kullanmıyorum. ^_^
bb krem kullandım ama pek sevmedim desem yeridir.
o yüzden fondöten kullanıyorum.00 Yorumla
+1 yılCC krem denenmeli. Indirime girdiginde digerlerinin normal fiyatlarina esit oluyor
02 Yorumla- +1 yıl
Cc iyi mi peki?
- +1 yıl
Evet fondötenden daha iyi. Yuzundeki kusurlari kapatiyor ama varligi belli olmuyor en guxel yani bu. Kalip gibi durmuyor
+1 yılBb krem kullanıyordum onuda bıraktım. Bu aralar cildim çok iyi :) Yanagımdaki gitmek bilmeyen bir sivilce hariç :)
05 Yorumla- +1 yıl
İnş. o da geçer dert etme sen :) BB kremler çok iyi renk tonluyor ama :)
- +1 yıl
Evet makyaj yaptıgım zaman kullanıyorum sadece. Onada ihtiyac duymuyorum artık :)
- +1 yıl
Hmm ne güzel öyleyse doğal ve güzel bir cildin var :)
- +1 yıl
Hayır aslnda değil. Ama birşetyler sürerek dahda xarar verdiğimin farkındayım. Bol su içiyorum ilaç gibi geliyor
- +1 yıl
Evet su faydalı cidden ben de bol su içerim :)
şu an sadece allik rimel goz kalemi bazen. cve ruj kullanırım disariya cikarken ama bb almayi dusunuyorum arkadasim onerdi cok begendim
05 Yorumla- +1 yıl
Bak bence iyi ve ince çekilen eyeliner o kadar etkileyicidir ki rimele bile ihtiyaç duymazsın. Hem kirpiklerin onunla hoş görünür hem de gözbebeklerin daha iri ve renkli durur :))) Biraz da ruj ve bb krem tamamdır :))
- +1 yıl
Eski kız arkadaşımdan :) Ona bu işlerde yardımcı oluyordum ve hediyeler alıyordum :) Ama güzel birşey ya bir bayana yardımcı olunca insan mutlu oluyor :)
- +1 yıl
Napalım kader kısmet ben de seçici davranıyorum bundan sonra, kalbimi sadece hak edecek bir kıza teslim edeceğim :)
+1 yılMummy arada Avon BB kullanıyor, bende pek kullanmam çünkü ikimizinde yüzü bebek gibi.
03 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel ama BB krem yüze canlılık katar :) Mummy arkadaşın mı :)
- +1 yıl
Mummy annem olur.
- +1 yıl
Anlıyirum isim gibi algıladım baştan :) Nemlendirici de iyi bence :)
+1 yılHiç sürmuyorum ama illa birini seciceksem bb krem daha dogal duruyor
01 Yorumla- +1 yıl
Evet bence. de bebek gibi yapıyor cildi :) fondöten sürdüğünüzde cildiniz pul pul oluyor yani fondöten belli oluyir ama bb krem öyle değil :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bb krem fondöten cok yogun oluyor parlaklık hissi icinse bb krem üzerine hafif pudra kullanabilirsin :)
01 Yorumla- +1 yıl
Ben kendim için istemiyorum arkadaşıma bakıcam hem onun cilsi biraz hassas ve nemli bu yüzden fondöten istemiyorum. BB yeterli bence üzerine de allık sürer tamam ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSilahın bölümlerini say desem bilmezsin ama makyaji maşllah erkek haliyle
011 Yorumla- +1 yıl
Hadi bana biyere bakmadan ofsaytı detayıyla açıkla hanımefendi :)
Cevap sahibi+1 yılOrda sahadan sonra bizim takımdan biri bizim kaleye diğer takım oyuncusundan daha yakın duramaz idi galiba yoksa atıyom mu:d
- +1 yıl
Tamam :) bu gol beleş olur :) demek ki herkesin her konuda bilgisi olabilirmiş dimi :)
Cevap sahibi+1 yılDoğru mu bildim.. bu arada o orta* olacak
- +1 yıl
Doğru bildiniz :) Peki bana atom bombası hakkında bilgi verir misiniz sayın hanımefendi malum silahlardan konu açtınız görüşte :D
Cevap sahibi+1 yılnasıl bilgi vereyim ne merak ediyorsun
- +1 yıl
Hiiiç genel ve foksiyonel özelliklerini :)
Cevap sahibi+1 yılkararsız atomların bir anda patlamasıyla oluşuyo işte :)
- +1 yıl
Sıkıştırılmış U (231) uranyum atomunun kararsız plazma halinde kritik kütleye varması sonucu zincirleme tepkime vermesiyle oluşan enerji ve bu enerjiyle üretilen bomba :)
Cevap sahibi+1 yılhadi ordan ayaklı google :D
- +1 yıl
Hadi hadi bwn ansiklopediden okuyom bunları :D
+1 yılKizim ama bb krem daha ne onu bilmiyom cok cahilim k :(
05 Yorumla- +1 yıl
BB krem fondöten etkisi gören anak cildi tam olarak kapatmayan sadece renk tonunu ayarlayan yoğun kıvamlı kahverengimsi altuni renkte bir kremdir. Clinique, Olay, Oriflame ve Rachel bilinen iyi markalardır :)
- +1 yıl
Tesekkurker :D banada alsana kargo yap yolla
- +1 yıl
Olur yollarım kozmetikle ilgilenmeyi severim :) Hangi marka istersin?
- +1 yıl
Bilmiyorum :D
- +1 yıl
Oriflame olur mu :)
+1 yılHiçbiri. Yuzum cok solgun ve hasta oldugum zamanlae sadecw bb kullaniyorum ^^
01 Yorumla- +1 yıl
Olabilir bak iyi fikir cildine renk verir :)
+1 yılGünlük bb cream özel bir yere gittiğimde foundation tercih ediyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Genelde hep öyle :) iyimiş :)
+1 yılbb krem kullanıyorum bazen fondöten de kullanırım, ama tercihim bb krem
01 Yorumla- +1 yıl
Doğallık için BB krem :)
+1 yılIkisini de kullanmıyorum. Özel bir sey varsa da bb krem tabii
00 YorumlaModa & Stil konusunda 965 cevap paylaştı. Cc kullanıyorum. Leke sivilce falan olmadığı için cilt tonumu dengelese yetiyor.
00 Yorumla
+1 yılFarklari ne sunlara krem demeyin bildiginiz fondoten o da her fondoten de kpatici zaten insanlari kndiriyosunuz
00 Yorumla
+1 yılgarnier bb krem Aldım ama hiç kullanmadım beğenmedim önerim var mı senin?
05 Yorumla- +1 yıl
Loreal BB krem ya da Olay :) Ben anneme Olay BB krem hediye aldım onun birde cildi kuru süper çıktı :))
- +1 yıl
Denerim canım Sağol :)
- +1 yıl
Ne demek :) Olay gerçekten süper mükemmel de kapatıyor :)
- +1 yıl
Fondoten kullanmak istemiyorum en iyisi bn krem
- +1 yıl
Bu dediğim Olay da BB krem zaten :)
+1 yılSimdi bb nin bir yenisi cikmis cc diye onu kullanıyorum ben
04 Yorumla- +1 yıl
CC kremdir o :)
- +1 yıl
Evet öyle zaten
- +1 yıl
Onlar daha kaliteli
- +1 yıl
Evet kullaniyorum biliyorum
Eger fazla kusur yoksa cildinizde bb derim daha doğal oluyo
00 Yorumla
+1 yılıkısınıde kullanmıyorum. yüzümü alerjı yapıyor. guneş koruyucu suruyorum sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfondöten çünkü cildin gözenekleri bb kremler gibi kapamıyor uçuyor bir süre snra ):) bb kremi çok ihtiyacm oldgnda sürelim genelde nadir yani
00 YorumlaBen kendi adıma BB krem kullaniyorum. daha hafif oldugu icin cildim cok dogal gorunuyor
01 Yorumla- +1 yıl
BB krem hafif zaten :)
+1 yılFarketmiyor ama kapatıcılık aradığım için fondöten kullanıyorum.
03 Yorumla- +1 yıl
BB krem de kapatıyor ama renklendiriyor hem de :)
- +1 yıl
Benim çene bölgem bayağı problemli olduğu için tercih ediyorum, bb krem fondötene kıyasla daha faydalı tabii :)
- +1 yıl
Aynen zaten tüm yüze renk veriyor canlandırıyor :) bu yüzden kullanışlı :)
+1 yılGüneş kremi sürüp çıkıyorum ben.
05 Yorumla- +1 yıl
O da iyi :) Kaç faktör kullanıyorsun?
- +1 yıl
+60 yazıyor üstünde :) Solante
- +1 yıl
Baya yüksekmiş :) Anladığım kadarıyla beyaz tenlisin ve çabuk yanıyorsun :) Çikolata yağı bronzlaşmak için iyidir bak :)
- +1 yıl
Bronzlaşmak istemiyorum. Kızarıklık oluyor. Böyle iyi, sağ ol.
- +1 yıl
İyimiş :)
ikisinide tercih etmiyorum :DDD
02 Yorumla- +1 yıl
Heyt bee benim cildim bebek gibidir diyorsun yani :)
+1 yılbunu bir erkegin sorması enteresan
03 Yorumla- +1 yıl
Niye ki belki hediyelik bakıyorum?
- +1 yıl
hımm olabilir ben öyle düşünmemiştim pardon
- +1 yıl
Yok önemli değil :) bende yanlış anlamadım zaten :)
+1 yılBen hicbirsey kullanmiyorum :)
01 Yorumla- +1 yıl
O da iyi :)
+1 yılbb krem candır gerisi heycandır :D
07 Yorumla- +1 yıl
Ama bak DD krem de varmış :)
- +1 yıl
cc krem de war ama en iyisi bb krem özellik Garnier
- +1 yıl
Evet garnieri çok duyuyorum :)
- +1 yıl
zaten en iyi o kapatıyo :D
- +1 yıl
Ben anneme Olay aldım ama mükemmel çıktı :)
- +1 yıl
neyin iyi neyi kötü çıkacağı pek belli olmuyor böyle şeylerde bence bunlar biraz da şans işi
- +1 yıl
Öyle maalesef bb kreme devam
Kullanmıyorum ikisinde..
00 Yorumla- Devamını Gör (86)
Devamını Gör(131)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?