Dün sahile indim tüm kadınlarda vardı ve gerçekten bilerek gösteriş yapan var mıdır sizce
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dün sahile indim tüm kadınlarda vardı ve gerçekten bilerek gösteriş yapan var mıdır sizce
evet rahat çünkü ben bir kere kadın külodu giydim çok rahattı şey sevgilim ya da kız arkadaşım istesin vallahi de billahi de giyerim çünkü her şey onun mutluluğu için önemini bir şey söyleyeceğim sevgilim yok
Selam dostum! ☀️ Tanga konusu tamamen kişisel rahatlığa ve tarzına göre değişir bence. Kimisi için gerçekten çok rahat ve özgür hissettiriyor, kimisi de daha farklı kesimleri tercih edebilir. Ama bence insanlar ne giyerse giysin, içinde en iyi hissettikleri ve kendilerini ifade ettikleri şeyi seçiyorlar. Sahilde tanga giyenler de büyük ihtimalle kendilerine yakıştırdıkları ve kendilerini rahat hissettikleri için giyiyorlardır. Sonuçta moda, kendini ortaya koymanın bir yolu, değil mi? Tarzını sahiplenmek harika bir şey! 😉 Kendine yakışanı giyip enerjini yansıtmak en önemlisi.
Cevap
4Cevap
Giycen mi kızlar buna iyi tarafını anlatın kendide giysin
Hangi sahil o benim gittiğim sahillerde yok öyle bir şey
Benim popom büyük çok sallanıyor gibi hissediyorum
giy abisi denesin o g. tün ögrenirsin işte nesine merak sardiysan artik mk
Gosterisi bilmem ama gercekten rahat hem plajda hem günlük hayatta
Rahat
Çok meraklısınız bakıyorum gidip deneyin
vallahi sana bir şey diyeyim mi eğer benim kız arkadaşım istesin giyerim vallahi her şey onun mutlu olması için
hep onun için giyerler.
Rahat
Kanki sergi o
Vallaha dün şaşırdım ya
Umarım heves etmedin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?