Moda & Stil Plajda pareo yerine böyle gecelik giyilebilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Pareo yerine gecelik giymekPlajda bikininin üzerine pareo yerine böyle bir gecelik giymek normal karşılanabilir mi? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Plajda pareo yerine böyle gecelik giyilebilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yani olacağını sanmıyorum cidden çok saçma bir görünüş olur o yüzden pareodan şaşmamak lazım ne olsa plaj için üretilmiş yani 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 694 cevap paylaştı. plajda her şey serbest kim ne diyecek :DMillet üstsüz takılıyor ki, senin geceliğine mi takılacaklar 0 0 Yorumla
BenimAdımSiyah Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl :D vay arkadaş haklısın mantık aynıda bu fotodaki hoş değilmiş belki nbaşka bir modeli 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Altında bikini olacak o zaman tam böyle gözükmeyecek pareo gibi görünüyor Yorumla BenimAdımSiyah +1 yıl hoş değil ki bu. aynen pareo gibi de daha iyi model bul diyorum. üst kısmı çok avam Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani avam Yorumla BenimAdımSiyah +1 yıl basit duruyor anlamında söylüyorum çekici olması gerken kıyafet çekici değil aksine itici Yorumla Soran +1 yıl Bu gecelik itici mi görünüyor bu iticiyse çekici olan nasıl oluyor Yorumla BenimAdımSiyah +1 yıl pareo gibi giyebileceğin modeller için bunlaryandex.com.tr/.../searchyandex.com.tr/.../searchyandex.com.tr/.../search Yorumla
Covid__2021 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Eğer aksamına eğlenceli bir gun gecırmek ıstıyorsan sorun yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İğrentiyle bekliyoruz daha ne kadar nerenizi açacağınızı🤮 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Biyer açılmıyor bikinin üzerine giyilecek Yorumla
Bigkokmanback Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Erkeklerin mastına malzeme olmak istiyorsan ya da sayısızca gece seni yatağa atmak isteyen bakışı görmek istiyorsan giyilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alakası var ya sadece bikininin üzerine giyinecem pareo yerine Yorumla Bigkokmanback +1 yıl Bikinin üstünde olması erkeklerin seni hayal etmesine engel olmaz gece onu giyip yanına geldiğini düşünürler zaten bikini giyeceksin seni hayal etmeleri çok zor değil bir uçlarını göremeyecekler bir de şeklini erkekler için bunlar sorun değil Yorumla
bayram4006 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl bence giyilir yani tanga giyenlar var göğüsleri açıp girenler var 0 0 Yorumla
Hul88Ya Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Dikkatleri üzerine çekmek istiyorsan giy tabi 😂 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben eşin olsam izin veririm ama uzak yerlerde giymeni isterdim tanıdık birilerin olmaması daha iyi olur 0 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Yahu geceliği gece giy yatakta giy 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Pareo yerine kullanılamaz mı Yorumla TantuniSultanSülüman +1 yıl Kullanılmaz. Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gecelik olursa başka çağrışımlar yapar bence 0 0 Yorumla
ʙᴀʟ_ᴘᴏʀꜱᴜɢᴜ Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl ske meze olmak istiyorsan giyersin tabiii 0 0 Yorumla
çınar262 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gayet normal ve şık... sana da çok yakışacak 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. amaaan giy gitsin kız bi daha mı gelicez dünyaya 0 0 Yorumla
fenoolmayanmen Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kıro musun sen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kıro ne Yorumla fenoolmayanmen +1 yıl bir şey görmemiş ama yaptığı doğru sanan halbuki yapılmıcak işi yapan doğulu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Yani olacağını sanmıyorum cidden çok saçma bir görünüş olur o yüzden pareodan şaşmamak lazım ne olsa plaj için üretilmiş yani
plajda her şey serbest kim ne diyecek :D
Millet üstsüz takılıyor ki, senin geceliğine mi takılacaklar
:D vay arkadaş haklısın mantık aynıda bu fotodaki hoş değilmiş belki nbaşka bir modeli
Altında bikini olacak o zaman tam böyle gözükmeyecek pareo gibi görünüyor
hoş değil ki bu. aynen pareo gibi de daha iyi model bul diyorum. üst kısmı çok avam
Nasıl yani avam
basit duruyor anlamında söylüyorum çekici olması gerken kıyafet çekici değil aksine itici
Bu gecelik itici mi görünüyor bu iticiyse çekici olan nasıl oluyor
pareo gibi giyebileceğin modeller için bunlar
yandex.com.tr/.../search
yandex.com.tr/.../search
yandex.com.tr/.../search
Eğer aksamına eğlenceli bir gun gecırmek ıstıyorsan sorun yok
İğrentiyle bekliyoruz daha ne kadar nerenizi açacağınızı🤮
Biyer açılmıyor bikinin üzerine giyilecek
Erkeklerin mastına malzeme olmak istiyorsan ya da sayısızca gece seni yatağa atmak isteyen bakışı görmek istiyorsan giyilir
Ne alakası var ya sadece bikininin üzerine giyinecem pareo yerine
Bikinin üstünde olması erkeklerin seni hayal etmesine engel olmaz gece onu giyip yanına geldiğini düşünürler zaten bikini giyeceksin seni hayal etmeleri çok zor değil bir uçlarını göremeyecekler bir de şeklini erkekler için bunlar sorun değil
bence giyilir yani tanga giyenlar var göğüsleri açıp girenler var
Dikkatleri üzerine çekmek istiyorsan giy tabi 😂
Ben eşin olsam izin veririm ama uzak yerlerde giymeni isterdim tanıdık birilerin olmaması daha iyi olur
Yahu geceliği gece giy yatakta giy
Pareo yerine kullanılamaz mı
Kullanılmaz.
Gecelik olursa başka çağrışımlar yapar bence
Sevgilim olsa giydirirdim
ske meze olmak istiyorsan giyersin tabiii
Dilkat çekmek için iyi bence
Gayet normal ve şık... sana da çok yakışacak
Kendinize yakıştırıyorsanız giyebilirsiniz.
amaaan giy gitsin kız bi daha mı gelicez dünyaya
Kezban gelmiş derler 😂😂
Artık karşılar lar neden olmasın
Kıro musun sen
Kıro ne
bir şey görmemiş ama yaptığı doğru sanan halbuki yapılmıcak işi yapan doğulu
abes kaçabilri pareo giyilmeli
Giyersen sonu mutlu sonla biter
Kafayı yemişsinşz siz
çok tatlısın
Olabilir
pareo alsan daha iyi