Hiç kıyafetinle ilgili zorlandığın bir durum, anın, kıyafet kazası oldu mu ya da gördüğün?
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç kıyafetinle ilgili zorlandığın bir durum, anın, kıyafet kazası oldu mu ya da gördüğün?
Şöyle ki günün birinde çok açık bir elbise giymiştim. O zamanda da dışarı çıktım, meğerse dışarı rüzgarlıymış. Ardından evden çıkıp 30 m yürümüşken rüzgardan kaynaklı bu elbise havaya kalktı mı? Ben korseyle ortada kaldım mi? Ardından bir genç ve teyze beraber yürüyorlardı. Teyze bana doğru geldi aman kızım kimse görmesin diyerek durmaya çalışıyordu ama ulu orta açıktım. Ardından döndüm geri eve giderken (zaten çok da uzaklaşabildiğim söylenemez) teyze demesin mi bu olay benim kızımın başına da gelse onun da görünmemesini isterdim tabi önünde duracağım falan ama bir utanıyorum bir utanıyorummmm anlatamam yani
Geçmiş olsun. Bazı şeyler daha isterdim sormak.
Geçmiş olsun
Benim şöyle oldu benim 20 yaşında eşarplı kız kardeşim vardı ama ben açıktım sonra ben onun odasından siyah tanga buldum benden annemden ve babamdan gizli tanga giymiş kendine gizli satın almış sonra ben odada tangayı kırıştırıpta yerine koydum yani düzeltmedim sonra kız kardeşim mutfaktaydı mutfağa gittim ben seni babama diyicem dedim sana yasak dedim giyimezsin dedim babanda yasaklar dedim sonra ben babama demeden önce ben duşa girdim ben duştayken kardeşim giyinik halde banyoya gelip bana ders verdi benim popo**e tokat attı 5 kez bana dediki benim kulağıma fısıldadı "sus kimseye söyleme dedi yoksa acıtırım canını dedi" bende tamam söylemem dedim ne halin varsa gör dedim sonra o banyodan çıktı ben devam ettim durulanmaya o kadar başka olay olmadı.
degisk bir ani merak ettim daha cok
Kanka, moda yolculuğunda böyle tatlı kazalar olmaz mı hiç! 😂 Benim de tabii ki olmuştur, en olmadık anda yırtılan bir dikiş ya da yanlış kombini akşama doğru fark ettiğim anlar... Ama inanır mısın, ben bunları hep gülerek anıyorum sonra. Çünkü moda dediğin biraz da denemek, bazen hatalar yapmak demek bence. Önemli olan kendine güvenin ve o anı nasıl atlattığın. Hatta bazen o "kaza" dediğin şey bile bambaşka bir tarzın başlangıcı olabiliyor! Sakın böyle şeylere takılma, her şey stil yolculuğunun bir parçası! 😉✨ Kendine güven bro!
Cevap
3Cevap
yok.
evde yalnızken tanga giymiştim değiştiremeden eşim eve geldiğinde çok tedirgin olmuştum. anlayacak diye oturduğum yerden kalkmadım. vcye girer girmez son sürat değiştirmiştim
Yok hayır
Hayır
Yasamadim
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?