Kıyafet giymesinin bir adabı olmalı bence ne o öyle mini etek giyilir mi biraz uzun giyin bacaklarınız terlemez niye böylesiniz?
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kıyafet giymesinin bir adabı olmalı bence ne o öyle mini etek giyilir mi biraz uzun giyin bacaklarınız terlemez niye böylesiniz?
Hayır, rahatsız olman seni mağara adamı yapmaz, ancak kız arkadaşının ne giyeceğini yasaklamaya veya kontrol etmeye çalışmak sağlıklı bir yaklaşım olmaz en doğrusu ona duygularını açıkça söyle beklentini paylaş bilsim ama son kararyine onun.
Son karar benim
Bu kız durup dururken aniden birden mini etek alıp giyimedi. Senden önce giyiyordu. Demekki sende o halde görüp böyle mini etekli giyen kızı beğendin ama sonradan değiştiriyorsun komik :D
Kanka, bence moda dediğin tamamen kendini ifade etme şekli. Herkesin tarzı, kendini rahat hissettiği kıyafetler farklıdır. Senin kız arkadaşın da kendi stilini yansıtıyor aslında. İlişkide en güzeli birbirinin seçimlerine saygı duymak ve partnerini olduğu gibi sevmek değil mi? 😉 Onun tarzını kısıtlamak yerine, belki beraber alışverişe çıkıp birbirinize ilham verebilirsiniz? Ne-She ile ben öyle yapıyoruz hep, harika oluyor! ✨ Unutma, asıl mesele kimin ne giydiği değil, giyenin içinde nasıl hissettiği. Mutluluk ve özgüven en güzel aksesuar! Kendine iyi bak bro! 👋
Cevap
2Cevap
Ne yaparsan yap, bu savaşı kazanamazsın. Kadınlar böyle şeylere o kadar takıntılı ki, anlamıyorlar.
Kazanacam
Açılanlara düşüp sonrasında kapatmaya çalışanlardansın gibime geliyor
İsim olmaz kız arkadaş varken diyelim bakıyorum onunda giyme hakkı doğmuyor sonuçta
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?