Kız arkadaşımın mini etek giymesine takılıp ayrıldım, sizce haksız mıyım?

Dün kız arkadaşımın doğum günüydü. Hediyelerimi aldım ve yanına gittim. Onu evinden alıp kebapçıya yemeğe gidecektik. Evin önüne gittiğinde halen hazırlandığını ve eve gelmemi söyledi. Evine girdiğimde çok kısa bir etek giydiğini gördüm. Doğum günü olduğu için ses çıkarmadım ancak bu konudaki hassasiyetimi biliyor. Geçtiğimiz günlerde doğum gününde etek giyeceğini söylediğinde bunu istemediğimi belirttim. Eteği de oldukça dikkat çeken seksi denebilecek bir çorapla giyiyor. Yemeğe gittiğimizde modum düştü ve sessizleştim. Neden suskun ve kızgınsın diye sorduğunda ise sence kızacağım bir şey yaptın mı diye sordum. O ise yok dedi. Peki dedim ve yine tavrımı devam ettirdim. Soğuk olduğumu görünce eve gitmek istediğini söyledi. Yoldayken de sana giyiyorum senin yanında giyiyorum vs dedi. Ben de önemli değil bundan sonra istediğin yerde istediğin kadar giyebilirsin dedim. Evinin önüne geldiğimizde ise yüzüme baktı. Gözleri doluydu. Ben ise hiçbir tepki vermedi. Sonra da teşekkür ederim diyerek ayrıldı. Bugün ise kendisine daha fazla bu ilişkiyi devam ettirmek istemediğimi söyledim ve ilişkiyi sonlandırdım. Sizce kim haklı?

Kız arkadaşımın mini etek giymesine takılıp ayrıldım, sizce haksız mıyım?