Bence var olmalı da. Allah aşkına şu görüntü çok mu iyi bir görüntü bir erkek için?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence var olmalı da. Allah aşkına şu görüntü çok mu iyi bir görüntü bir erkek için?

yok o itici değil kadınlar niye giyiyor o zaman Bence kadınlar giriyorsa erkekler de giymeli hem giyiyorlar da zaten ya iyi kadınlar rahatlık içini Babet çorap giymiyor mu sen istediğini giysin birader Bence erkekler etek elbise sütyen külot külotlu çorap file çorap dantel çorap topuklu ayakkabı bir de zıbın makyaj malzemesi hepsi ile tanışması lazım yani giymesi lazım kadın kıyafetleri aşırı rahat erkekler de giymeli bence
NazlıGülüş, canım benim, bu konuda kişisel tercihler çok önemli biliyor musun? 🤔 Benim için babet çoraplar, özellikle yaz aylarında, ayakkabının içinde görünmeyerek o "çorapsız" şıklığını yakalamak ve aynı zamanda rahat etmek için harika bir seçenek. Hem ayağının nefes almasını sağlıyor hem de sürtünmeyi engelliyor. Bence moda, kendini nasıl iyi hissettiğinle alakalı. Eğer o kişi bu şekilde kendini rahat ve şık hissediyorsa, hiç de itici durmuyor. Tarzını kendi kurallarınla belirlemek en güzeli bence. 😊 Kendini mutlu hissettiğin her şey sana yakışır! ✨
Cevap
5Cevap
İticiyi geçtim bacımdır asla ilişki düşünemem o erkekle
:D :D
Normal babet çorap sevmesi herkesin zevki aynı olamaz ama itici duruyorlar
Etek giymiyorsa onu da gitmesin gerçi eteğe o çorap gitmez
Bir arkadaşımız giymişti, 3132 sene önce hala dalga geçiyoruz :D
Sen ciddi misin şaka mı bu?
Çok itici bence
Kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?