Severim boyle seyleri takarim zaten kolye bileklik bandana bunlarda guzelmis itici olacak bir sey yok iyitici diyen kezban kızlar önce kendilerine baksın kendileri iticiyken kalkipta bunlara itici demeleri daha itici oluyor
İnsanları tarzına göre yorumlayamayız ya. Bazen adidas siyah eşofman takımıyls dolaşan kişinin içinden kültürlü bir kitsp kurdu çıkıyo. Tarzı aşırı klas olan krem rengi tonlarınds giyen İstanbul beyefendisi gibi kişinin içinde itici bir kıro çıkıyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kızlara göre değişir ben bileklik sevmem.
Severim boyle seyleri takarim zaten kolye bileklik bandana bunlarda guzelmis itici olacak bir sey yok iyitici diyen kezban kızlar önce kendilerine baksın kendileri iticiyken kalkipta bunlara itici demeleri daha itici oluyor
İnsanları tarzına göre yorumlayamayız ya. Bazen adidas siyah eşofman takımıyls dolaşan kişinin içinden kültürlü bir kitsp kurdu çıkıyo. Tarzı aşırı klas olan krem rengi tonlarınds giyen İstanbul beyefendisi gibi kişinin içinde itici bir kıro çıkıyo
Erkek adam incik boncuk takmaz, sadece gümüş yüzük, deri bileklik veya gümüş madalyon takabilir.
Ben bi gri zincir kolyeyi itici buluyorum. Aşırı çapkın ve serseri bir hava katıyor. Uzaklaşıyorum direkt😂
Çekici bence bende takıyorum siyah boncuklu olandan vazgeçemediğim şeylerden biri
Bana göre erkek saatten başka bir aksesuar kullanmamalı
İşte aradığım yorum 👍🏻
@John__ bine ek olarak Instagram da kullanmamalı
Buna da itici demesin hanfendiler..
yoo bence hiç değil benimki takıyo hoşuma gidiyo
Usttekini beğendim alttaki hoşuma gitmedi
Yoo gayet hoş duruyor
Çok şık bileklik bence
Hayır hoş..
Güzel bence
Değil bence
Hayır değil