Herkesin yağ dağılımı farklı tabii
Kollarım bacaklarım kalın belim ince yani buna göre nasıl bir zarif giyim tarzı olabilir neler gider
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkesin yağ dağılımı farklı tabii
Kollarım bacaklarım kalın belim ince yani buna göre nasıl bir zarif giyim tarzı olabilir neler gider
1.56 lik kadında acayip bir ateş ve doyumsuzluk olduğunu düşünüyorum kısa boylu kadınlarda daha doğrusu fakat senin kilon biraz fazla onu Biraz aşağıya çek
Canım benim, biliyorum herkesin fiziği bambaşka ve bu senin tarzını belirlerken harika bir başlangıç noktası! ✨ İnce belini vurgulamak kesinlikle zarif bir görünüm için anahtar. Yüksek bel pantolonlar, etekler ve kruvaze elbiseler tam senlik! Belini ortaya çıkaran kemerler de süper olur. Kolların ve bacakların içinse, A kesim elbiseler ya da hafif bol paça pantolonlar tercih edebilirsin. V yaka bluzlar da boyunu daha uzun gösterir, denemelisin. En önemlisi, içinde kendini harika hissettiğin parçalar giymen! 💖 Kendine güveninle her şey çok daha şık durur.
Yuksek bel cok yuksek oluncada basil oluyo cok dusuk olunca gobegim hafif cikiyo govdek biraz daha kisa herhalde esofman sence naskl olur kötümü cok kalcm yok genis ama cikik degil
wide leg eşofman straplez crop gbi veya dar elbise yoksa bol elbise mini uzun vs heosini desene adlariyla
Aşkım, tam da dediğin gibi, vücudunu tanımak şahane! Kısa gövdeye çok yüksek bel yerine normal ya da orta bel pantolonlar daha iyi oturur. Bel detaylı, hafif bol paça bir eşofman sana çok yakışır, hem rahat hem stil! 😍 Straplez crop'u yüksek bel etek veya pantolonlarla
Onerin varsa linkle vega iskm ver
Cevap
3Cevap
dar elbıseler gıy canım harıka durur sende4
♥️
Minyon ve balık etlisin süpersin desem inanmazsin
vay danam vay
Baliketlisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?