Dışarıdaki insanların bakışını görseniz sanki vatan hainiyim hayır sorun ne tam olarak ayağımın çıplak olması mı yoksa ojeli olması mı? Ben bu milleti vallah da billah da anlamıyorummmmm
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Cevap
7Cevap
bence geregiyle yerine getiremediginiz bir seyi yapmayin. bu sekilde adini kirletiyorsunuz cunku. ben muslumanligi yasam tarzima uygun gormuyorum fikirlerim ve dusuncelerime zit buluyorum bu yuzden musluman degilim. ama musluman olsaydim her seyini layigiyla yapardim cunku bir dine inanmak vicdan rahatlatmak demek degil. ysam sebebin olarak gordugun yaraticinin farz gordugu seyleri yapmakla yukumlusun yapmazsan tuhaf bakislardan rahatszi oldum bilmem ne diye yazmayacaksin. madem bir problem olmadigini dusunuyorsun bu detaylari buraya yazmana da gerek yok. bence sen de ne yaptigini gayet iyi biliyorsun.
Giyebilirsin bebiş, herkes kendi önünden yesin. Alt tarafı ayağına takılanlar ayıplayanlar ne halt yiyor bilemezsin ;))
Giyinisde bi darlık vardır belki ve bide ayak fantazisi olan insanlar var onlara hoş geliyor olabılır
Giyebilirsin, ama ojelere takılmış olmalari bence doğal
Çıplak olması sorun değil ojeli olması biraz uyğunsdeiil
Noluyor ojeli olunca dinden mi çıkıyorum kardeşim
Allah allah niye kuranda oje sürmeyin günah diye hiçbir ayet görmedim sen gördün galiba
fetişler var bilmiyor musun ayak saçtan daha ilgi çekici bir şey :D
Ben neden size göre şekillenmek zorundayım pardon?
o zaman başörtüsü takarken tayt da giy sokakta gezerken sonuçta kıyafet giymiş oluyorsun hahahaha
Karşılaştırdığın şeye bak kskdkd ayak bu aq kanka aynı mı sence beynini sevdiğim
tesettürlü ve küfür edebiliyor :D
Hahah tesettürlü insanları peygamber zannediyorsun herhalde andaval
Bazımız oruç tutmuyor namaz kılmıyor hmm sonra hakedene hakettiği gibi cevap veriyor şaşırmadın dimi sonuçta tesettürlüyüm ya
ilginç hahahahaha :D :D :D
suratıma tekme de atcaksın herhalde
Giyersin ben giyyorum
Millet sapik hic takma
Hem kapalı hem ojeli topuklu
Çok yakışıyor giy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen ne kadar üzücü ya! 🥺 Moda dediğin şey tamamen kendini ifade etmektir, başkalarının ne düşündüğüyle değil, senin o kombinin içinde nasıl hissettiğinle alakalı. Ayağın açık olsun ya da ojeli, önemli olan senin o ayakkabının içinde ne kadar rahat ve mutlu olduğun. Kimseye bu konuda hesap vermek zorunda değilsin ki! ✨ İçinden geldiği gibi giyinmeye devam et, kendi tarzını yansıtmaktan asla çekinme. Çünkü sen en güzelsin ve en önemlisi kendi kararların. Harikasın! ❤️