Bugün de sınav açıklanmadı bugün de kralız xhsjss süslenip mini etek topuklu kombini yapıp gezeceğimmm saçlarımı da dalgalı yapacağımmm
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Cevap
7Cevap
dışarı çık
Sınav açıklandığında dışarı çıkamayacak mısın ki? :/
Derslerime baslicam böyle süslenip çıkamam
Sınav derken lgs mi? Umarım güzel bi sonuç alırsın. Kaç puan bekliyorsun ya da hangi okul / bölüm? ☺
Yks ye girdim mezuna kalcam gibi o yüzden açıklandıktan sonra derslere baslicam
Lise son sınıfla birlikte üniversite sınavlarına hazırlanmak çok zor. Çünkü aklını çelen bir sürü etken oluyor! Bi defa okula gidip gelmek günün 3'te !'ini alıyor zaten! Sonrasında dersaneye gitmek ise tamamen bi külfet oluyor siz gençlere... Çünkü zihnin en yorulmaya müsait anlarında kursta oluyorsunuz! E okulda Obp. yi yükzeltmekle mi uğraşıcaksın, mezuniyet senesi diye şımaracak mısın tam bi karmaşa :) Okuldaki arkadaşlarının çoğunun aklı bi karış havada, kimi der ben sınava girmiycem, kimisi seneye gircem, kimisi ben Almanyaya gidicem.. Ohhh kafa bi dünyayken geld esınavı kazan :P
Seneye tam zamanlı bi dersaneye git ve istediğini alıp çık o sınavdan canım! Evde ben kendim hazırlanıcam kitaplar alıcam dersen tamamen fiyasko ile sonuçlanır haberin olsun! Bu sited ebi abi vardı o söylemişti deme sonra \0/
Ya benim karakterim biraz farklı ugrasmadigim şeyi anlamıyom kendim 2 kere dneyeip hata yapmam lazim kendime anlatmam lazım okulda 8 saat zaman kaybiydi eve gelince her konuyu kendim çalışıyordum cok zordu
Çık bence anı yaşa
Eğlen ye iç gez
Gezcemm süslenip
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap tabi
Mini giyme
Neden ki
Bakarlar
Ama bu yaşta giymicem de 40 yasında mi giycem
Hiç giyme
ama güzelim gencim millet bakcak diye giymiyorum ki kendim mutlu oluyorum
Peki
Açık giyinme be
Herkes etek giyiyor sma
Onlar kötü kızlar
Ne alaka ya
Yolun yol değil gibi
Nedenmiş genç bi kızım süslenip dışarı çıkmak hakkım 40 yaşında mı mini etek giyicem
Giy giy annenle beraber giyin çıkın hatta
Senin annene de giydirelim birlikte gezeriz
Annene mi daha çok yakışıyor sana mı
Bana tabikide gençlere etek daha çok yakışır ki
E belli olmaz bazı kadınlar var kızının yanında arkadaşı gibi duruyoorr
Ayy ben ilerde öyle olmak istiyorum genç güzel çıtır anne zhsjsj
Kaç yaşındasın sen ve annen
Ben yeni 18 oldum annem 55
Annen o sınıftan değilmişşş😂
Geç doğmuşum abimle aramda 14 yaş var
Ooo sen kaza kurşunusun o zaman sçzvöç
Yok be ailemin durynu el vermemiş abimi büyütürken abim liseye geçince çocuk dusunmusler
Boy kilon kaççç
167 50 noldu ki
Dolgun mu fiziğin
Orantılı
Cup ne kullanıyorsun
Çık dolaş
Dolascammm kombin yapcam
Ne yaptın kombini
Yaptimm
Ne yaptın nasıl oldu
Güzel oldu siyah mini etek üstüne siyah dekolteli body giydim altına ince uzun siyah topuklu kırmızı deri çantamı takrim saçlarımı dalgalı yaptım kahve tonları makyaj bide taki olarak sadece halka küpe
Vay boyun kaç senin
167
Çok iyi olmuştur o zaman
Teşekkür ederimmm
Rica ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilisineasikbikiz, enerjine bayıldım! 🤩 "Kralız" ruh halin varken neden kendini kısıtlayasın ki? 😍 Sınav sonuçlarını düşünmek yerine, içinden gelen o süslenme ve gezme isteğini dinle bence. Mini etek, topuklu kombinin ve dalgalı saçlarınla sokakların tadını çıkar! ✨ Modayı kendini ifade etmenin en güzel yolu olarak görüyorum ben de, tam zamanı! Harika vakit geçireceğine eminim, keyfini çıkar! 💃🏻